Gelinlik Modelleri Sonunda Karar Verip Baharda Gelinliğini Aldı :)

canım gelinliğin sana çok yakışmış.allahım ağız tadıyla giymek nasip etsin inş.yalnız arkadaşlara katılıyorum kesinlikle spor bukleler yaptır ve yandan getir saçını arkada da kalmasın çok tatlı oluyor.en yakın arkadaşıma yapmıştı kuaför maşa yapıp yandan getirmişti harika olmuştu bi dene bence.benim gelinliğim straples olsaydı ben kesinlikle düşünürdüm ama üstü şifon mu derler ne işte ondan. o yüzden mecbur toplıcam gibime geliyor.

canım benim güzel yorumun için çok teşekkürler, ne kadar zormuş saça karar vermek inşallah o gün istediğimiz gibi harika gelinler oluruz anlattığın model üzerinde de durucam canım kuaför düğünden bir hafta önce deneme saçı için çağırdı o gün öylede denetirim ayyy inşallah kazasız belasız atlatırız, mutluluklar canım

saç modelleri kadar renkleride harika bayıldım siyah saçta böyle dururlar mı ki acaba? canım benim ilgin için çok teşekkürler

Canım gelinliğin güzel ama başka bir sac bak bence gelinliğinde zaten kabariklik tülden toplama tas vs var. Sacın daha sade olursa daha sık olursun

Canım gelinliğin güzel ama başka bir sac bak bence gelinliğinde zaten kabariklik tülden toplama tas vs var. Sacın daha sade olursa daha sık olursun

canım saçımda fotoğraftaki o aksesuar olmayacak ama :) yinede halen saç araştırması içerisindeyim, güzel yorumun için çok teşekkürler arkadaşım

gelinliğine bayıldım desem yeridir harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne kadara aldınız canım çok şık ve asil bence
güle güle mutlulukla geçer umarım o günün

canım msjına cevap veremdim doluydu kutun
neyse gelinliğin dediğin fiyattan daha pahalı gibi duruyor çok şık ve asil
umarım kazasız belasız atlatırsınız ALLAH yardımcınız olsun

eğer gelinliğin buysa ve bu saçlar sana aitse sen deil gelin periler gibi olursun çok güzelmiş çok beğendim gelinliği giyen senisen fiziğin muhteşem oturmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…