süppeerr canımham hayalimdeki gelinlik zevklerimiz aynı
çooook beğendim..
Her şey gönlünüzce olsun. Mutluluklar
Gelinliğiniz çok kibar zarif ayakkabılarda öyle ,saçta çok uygun secilmiş ,bn çook begendim Allah mutlu mesut etsin
canım gelinliğin güzel ve çok gösterişli ama bence o saçı yapmamalısın zaten kollarındaki aksesuarlar yeterince gösterişli çok karışık bir görüntü oluşur bence, mutluluklar dilerim.
gelinliğini ben beğendim zaten fiziğinde gayet güzell..ben saçının yapılmamış salık haliyle taç takmışsın ya o halde bayıldım sanaa prensesler gibi olmuşş topuz yakışmıyo diyosun tamamen salık bukleler yaptırıp tacı taksan bence mükemmel olurr..çünkü zaten gelinlik gösterişli saçlarında ne kadar sade olursa okadar güzel durur
güzel yorumun, fikirlerin için teşekkürler canım, aslında prenses topuz çok hoşuma gidiyor ama benim yüzüme topuz hiç gitmiyor :26: nişanımda topuz yaptırmıştım saçımı rezil gibi oldum 40 yaşında kadın gibiydim ortalıkta bir tane nişan fotoğrafı bulundurmuyorum, o yüzden böyle daha dağınık bir şey olsun istedim, sende dağınık ilginç bir model bulursan paylaşırsan sevinirim canım
Kuaförü boşver böyle bile çok hoş görünüyorsun
Mutluluklar seçimlerinizi ben çok sevdimm
canım çok güzel olmuş çok yakışmış mutlulukla giyersin inşallahbenimde temmuzda düğünüm var ve saçlarımı kesinlikle açık bırakmak istiyorum banada topuz yakışmıyor canım
canım nişan saçın için böyle demişsin ama, gelinliğinin göğüs altındaki işlerde çok ağır değil mi sence?..bana ağır geldi
düğününde de bi 40 yaşındaki gibi olmayasın..naçizane fikrim..
Allah mesut etsin ben saçı çok beğendim.
Gelinliğinde hoş.
Herşeyin gönlüne göre olması dileğiyle,paşlaştığın için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?