Gelinlik Modelleri Sonunda Karar Verip Baharda Gelinliğini Aldı :)

Pamukum22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.264
723
323
Kızlar sonunda karar verip gelinliğimi aldım inşallah o en özel günümüzde hepimiz çok mutlu vede güzel oluruz buyrun buda benim gelinliğim vede ayakkabılarım saç olarakta bu modeli düşünüyorum fakat benim yan tarafta aksesuar olmayacak taç aldım herkese mutluluklar diliyorum umarım herşey gönlümüze göre olur kızlar

Eklentiler

• $DSCF2241.JPG
    65,1 KB · Görüntüleme: 83
  • $DSCF2245.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 120
  • $DSCF2255.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 95
  • $DSCF2257.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 91
  • $k gelinlik.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 93
  • $DSCF2377k.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 84
  • $DSCF2378k.jpg
    205,1 KB · Görüntüleme: 85
  • $DSCF2379k.jpg
    214,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSCF2380k.jpg
    189,3 KB · Görüntüleme: 83
Gelinliğiniz çok kibar zarif ayakkabılarda öyle ,saçta çok uygun secilmiş ,bn çook begendim Allah mutlu mesut etsin

canım gelinliğin güzel ve çok gösterişli ama bence o saçı yapmamalısın zaten kollarındaki aksesuarlar yeterince gösterişli çok karışık bir görüntü oluşur bence, mutluluklar dilerim.

canım gelinliğin güzel ve çok gösterişli ama bence o saçı yapmamalısın zaten kollarındaki aksesuarlar yeterince gösterişli çok karışık bir görüntü oluşur bence, mutluluklar dilerim.

güzel yorumun, fikirlerin için teşekkürler canım, aslında prenses topuz çok hoşuma gidiyor ama benim yüzüme topuz hiç gitmiyor :26: nişanımda topuz yaptırmıştım saçımı rezil gibi oldum 40 yaşında kadın gibiydim ortalıkta bir tane nişan fotoğrafı bulundurmuyorum, o yüzden böyle daha dağınık bir şey olsun istedim, sende dağınık ilginç bir model bulursan paylaşırsan sevinirim canım

gelinliğini ben beğendim zaten fiziğinde gayet güzell..ben saçının yapılmamış salık haliyle taç takmışsın ya o halde bayıldım sanaa prensesler gibi olmuşş topuz yakışmıyo diyosun tamamen salık bukleler yaptırıp tacı taksan bence mükemmel olurr..çünkü zaten gelinlik gösterişli saçlarında ne kadar sade olursa okadar güzel durur

canım güzel sözlerin için çok teşekkürler nişanlımda aynen senin gibi söyledi böyle salık yaptırsan saçını olmaz mı die, aklım çok karıştı :44: aslında dediğiniz doğru salıkta güzel olur, en iyisi birde kuaförle görüşeyim bakalım onun tavsiyesi ne olucak, teşekkürler canım benim yorumun için

canım çok güzel olmuş çok yakışmış mutlulukla giyersin inşallah benimde temmuzda düğünüm var ve saçlarımı kesinlikle açık bırakmak istiyorum banada topuz yakışmıyor canım

Allah mesut etsin ben saçı çok beğendim.
Gelinliğinde hoş.
Herşeyin gönlüne göre olması dileğiyle,paşlaştığın için teşekkürler.

canım nişan saçın için böyle demişsin ama, gelinliğinin göğüs altındaki işlerde çok ağır değil mi sence?..bana ağır geldi
düğününde de bi 40 yaşındaki gibi olmayasın..naçizane fikrim..

canım çok güzel olmuş çok yakışmış mutlulukla giyersin inşallah benimde temmuzda düğünüm var ve saçlarımı kesinlikle açık bırakmak istiyorum banada topuz yakışmıyor canım

teşekkürler canım beğendiğine sevindim, benimde düğünüm 14 temmuzda ikimizde temmuz geliniyiz , bende kesinlikle açık bırakmak istemiyorum canım acayip bir surat çıkıveriyor topuzda hiç yakışmıyor banada :26:

Canım ben Taylor Swift in dağınık topuzlarına hastayım örnek teşkil etsin diye ekliyorum. Googledan updos diye arayabilirsin görsellerde. Bol şans diliyorum. İnşallah dilediğin gibi olur :))

Eklentiler

• $401576_429999257030233_148312201865608_1498276_194279010_n.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 36

canım yorumun için fikirlerini paylaştığın için teşekkürler, gelinliğimin sadece göğüs kısmında taş işlemeleri var, başka herhangi bir yerinde taş işlemesi yok, ağır gibi gözüküyor ama üzerimde öyle durmadı ilk askıda gördüğümde bende dedim ayyyyy yok kesinlikle giymem ama denediğimde çok hoşuma gitti tamam budur dedim içime sindi, inşallah güzel bir saç ile makyaj ile tamamlarımda düğün günüm kabus olmaz.

Allah mesut etsin ben saçı çok beğendim.
Gelinliğinde hoş.
Herşeyin gönlüne göre olması dileğiyle,paşlaştığın için teşekkürler.

canım harika yorumun, güzel sözlerin için çok çoook teşekkürler inşallah hepimiz çok mutlu olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…