Bahçeli evde oturmama rağmen ev sahibinin dırdırından eve alamadım yavrumu. Hergün bahçeye çıktığında evin kapısının önünde dikiliyor eve girmek istiyor. Bence evin içinde daha mutlu olacak. Ve yeni evimizin karşısında evcil hayvan parkı var. Umarım mutlu olur çünkü herşeyi ona gore şekillendirdikKopek cinslerinden anlamam pek ama cok severim. Bahsettiginiz 30 kiloluk kopek apartman dairesinde mutlu olur mu acaba diye dusundum bir an. Gerci ona bir yasam alani verirseniz olur herhalde. Apartmana cis kaka yaparsa temizlersiniz en buyuk derdiniz bu olsun ♥ Kontrat konusunu bilemiyorum. Umarim beraber mutlu yasarsiniz
Ben de köpekleri çok severim ama uzaktan maalesef çok korkuyorum
Bahçeli müstakil bir ev bulma şansınız yok mu ? 5. Kata hergün inip çıkmak gerçekten zor olur ve mutlaka başka oturanlardan problem çıkaran olabilir.
Bahçeli evde oturmama rağmen ev sahibinin dırdırından eve alamadım yavrumu. Hergün bahçeye çıktığında evin kapısının önünde dikiliyor eve girmek istiyor. Bence evin içinde daha mutlu olacak. Ve yeni evimizin karşısında evcil hayvan parkı var. Umarım mutlu olur çünkü herşeyi ona gore şekillendirdik
Kac aylık ve nasıl bi yöntem izlediniz? Eve gizli aldığım geceler gazete yöntemini denedik ama gazeteleri parçaladı yine ortalığa bıraktıvalla ben evdeki öküze anca eğitim verebildim ,
cinsleri farklı oldugu için sana yardımcı olamaycagım
Muayene ettirdik ama geninden kaynaklı annesi babası da iriymis. Çok kilolu değil kas hacmi daha fazla . Tabi biraz yağlı da ama büyüdükçe verir diye umuruyorumpetshoplarda kopegim.evde tuvalet yapabilmesi icin uyaran solusyonlar ve emiciler var. bi arastirin.
bir de 30 kilo 6 aylil.bir kopek icin cok asiri yuksek bir kilo. yetiskin ortalamasinda. destek alin.
Ah kiyamam yazik ya,ne vicdansizlar var. Umarim zorluk cekmez yavrucak bundan sonraBahçeli evde oturmama rağmen ev sahibinin dırdırından eve alamadım yavrumu. Hergün bahçeye çıktığında evin kapısının önünde dikiliyor eve girmek istiyor. Bence evin içinde daha mutlu olacak. Ve yeni evimizin karşısında evcil hayvan parkı var. Umarım mutlu olur çünkü herşeyi ona gore şekillendirdik
Eşinden bahsediyor benceKac aylık ve nasıl bi yöntem izlediniz? Eve gizli aldığım geceler gazete yöntemini denedik ama gazeteleri parçaladı yine ortalığa bıraktı
Kac aylık ve nasıl bi yöntem izlediniz? Eve gizli aldığım geceler gazete yöntemini denedik ama gazeteleri parçaladı yine ortalığa bıraktı
Süpersiniz yavalla benım kı 504 aylık , son 14 senedir eğitmek için uğraşıyorum ,
en çok banyo eğitiminde zorlandım onuda çözdük ,
kendi başına yapabiliyor artık , en önemlisi kirlendiğini anlıyor ,
Süpersiniz yabizde babamı eğitemedik yılardır
Yani 60 yaşından sonra sıçratmadan tuvaletini yapmayı öğretemeyiz tabiartık o evrimini tamamlamış onu kımse eğitemez canım ,
Yani 60 yaşından sonra sıçratmadan tuvaletini yapmayı öğretemeyiz tabiZaten yaptığını da kabul etmiyor ben yapmadım diyo bizim mekanizma uygun değil öyle sıçratarak yapmaya. İstesek de yapamayız neyse konuyu dağıtmayalım. Çok tatlısınız bunu da söyleyip kapanışı yapıyorum ☺
Bence de karisamiyorlar ev icine. Hatta site bahcesine kendi evinin karsisina kopek kulubesi koyana bile karisamiyorlar. Karisabilselerdi annemlerin sitede var oyle biri,yillardir ugrasiyorlar bazi komsular yine bir sey yapamadilar. Ne istiyorlar hayvanlardan ben anlamiyorum,ne cok hayvan dusmani var etrafimizda.Günde 2 kez köpekle in çık yapacaksınız komşular şikayet etmesin görünce pitbull diye? Size de zor olur. Bir de sandalye filan kemiriyor demiştiniz sanki evde nasıl duracak? Tuvalet eğitimi 6 7. ayda anca toparlanır. O köpeği dar alanda tutamazsınız bence yine. Belki psikolojik olarak da sıkabilir.
Kontrata yazmanız ev sahibini ilgilendirir, komşuları bağlamaz. Önceki evde pasif kalarak hata etmişsiniz. Evin içine karışamazlardı. Keşke alsaydınız dinlemeyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?