Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda istediğim saç rengine ulaştım, hem de kestirdim

cnm ben saçlarının son halini de grdm başka bir topikte ve çok beğendm iyi tutturmuşssn:lepi: ben o rengin biraz daha açığını istiyorum yani karamelin en açık tonunu normalde sarı ve kahveköpüğü karıştırıyorm ama o bile koyu geliyor bana colorxin hangi numaralarını kullnmalıym sence...bilmiyorumkismile

ben 7 ıle 8.1 karıstırıyorum sen acık ıstıyosan 9 ıle 8.1 karıstır

Bayıldım renge.. Ama çok uzun işlemler gerekiyormuş.. Benim saçım kendi rengi (koyu kumral) sadece colorx 7 ve 8.1 karıştırıp boyasam bu renk olur mu? Açmam gerekir mi? Colorx markasını nerde bulurum...

Bayıldım renge.. Ama çok uzun işlemler gerekiyormuş.. Benim saçım kendi rengi (koyu kumral) sadece colorx 7 ve 8.1 karıştırıp boyasam bu renk olur mu? Açmam gerekir mi? Colorx markasını nerde bulurum...
kendı sacınsa dırek boyasan olur ama 7 yerıne 8 ıle8.1karıstırmalısın, ben colorx ı kozmetıkcıden alıyorum canım, fıyatıda uygun

Renk de model de çok güzel olmuş... Ben zaten bu modelin hastasıyımmm... :)) Güle güle kullan canım...

cook tesekkur ederım , bende modelı begendım ama arkası ıstedıgım gıbı olmadı onu nasıl yaptırcam bılemedım uclarında maka ızı var usturayla kesıldıgı halde, guzel gorunmuyor duzlestırınce bıdaha kestırırken azıcık kat attırıp uclarınımı ıncelttıreyım yoksa sadece uclarınım ıncelttıreyım bılemedım ya

ben de diplere ve uçlara ayrı boya kullanıcam bu sefer..
yalnız daha açık bişi istiyordum vazgeçicem sanırım..

bence ayrıntısına takılıp kısaltma cnm çok hoş olmuş

ben de diplere ve uçlara ayrı boya kullanıcam bu sefer..
yalnız daha açık bişi istiyordum vazgeçicem sanırım..

bence ayrıntısına takılıp kısaltma cnm çok hoş olmuş

benım yaptıgım gıbı yapabılırsın ben yarı sıyahtan bu renge geldım. yarın bı 7 numaraya boyayayım dıye dusunyom tabı tam ıkna olamadım acık renk konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…