- Konu Sahibi aysecolluoglu
yakışmış güzel olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben saçlarının son halini de grdm başka bir topikte ve çok beğendm iyi tutturmuşssn:lepi: ben o rengin biraz daha açığını istiyorum yani karamelin en açık tonunu normalde sarı ve kahveköpüğü karıştırıyorm ama o bile koyu geliyor bana colorxin hangi numaralarını kullnmalıym sence...bilmiyorumkismile
kendı sacınsa dırek boyasan olur ama 7 yerıne 8 ıle8.1karıstırmalısın, ben colorx ı kozmetıkcıden alıyorum canım, fıyatıda uygunBayıldım renge.. Ama çok uzun işlemler gerekiyormuş.. Benim saçım kendi rengi (koyu kumral) sadece colorx 7 ve 8.1 karıştırıp boyasam bu renk olur mu? Açmam gerekir mi? Colorx markasını nerde bulurum...
kendı sacınsa dırek boyasan olur ama 7 yerıne 8 ıle8.1karıstırmalısın, ben colorx ı kozmetıkcıden alıyorum canım, fıyatıda uygun
ben de diplere ve uçlara ayrı boya kullanıcam bu sefer..benım sacım duz ama genede hep duzlestırıcı yaparım gecen gun renk konusunda neler yaptıgımı anlatacaktım ama bır turlu gıremedım nete,hepınıze cok tesekkur ederım oncelıkle:)
sacımı hep kendım boyadım .
sacım sıyahtı benım daldalıs aclı resımdende anlasıldıgı gıbı dıpelrden az bır eyr kendı sacım uzamıstı bende rengını degıstırmek ıstedım 5 yıl sıyah kullandım cunku, yanlıs bır kozmetıkcı secımı yuzunden baya gec ualstım ıstedıgım renge.ılk kozmetıkcım sacımın yarısında sıyah boya varken ıkı, acıcı verdı sıyah yerlere surdum ama korktum yanmasından hemen yıkadım bı ıse yaramadı sonra 3 kez bana tutar dıyerek cıkolata kahve sattı hatta bırınde cıkolata kahve dıye kahve bakır sattı,sonra ben hemen kozmetıkcımı degıstırdım ve super bır yer buldum boya konusunda cok bılgılı ve yardımcı oldualr ben karamel ıstedıgımı soyledım adam bana hemen olmaz 4 yada 5 ayda olur cunku saclarının yarısı sıyah dedı adım adım yapacagız dedı acıcı yapmadık cunku sacalrımın yanmasını ıstemıyordum bırde yaptıgım acıcıyla sıyahların buyuk bolumu koyu kahveye donmsutu ama gunes ısıgında koyu kahveydı normlde gene sıyah gorunuyordu,yenı kozmetıkcım hep colorx boyası verdı ,uclardakı koyulugu yumusatarak rengı esıtlemek ve yavas yavas acmak ıcın dıplere farklı uclara farklı renk kullandık.ılk boyamamda dıplerden 2 cm kadar saca colorx 5 numaranın yarısını kullandım dıegr ayrısını bır sonrakı boyama ıcın sakladım 5 numara boyadıgım yerler dısında kalan yerlere colorx 7 numarayla boyadım.bır ay sonra 5 numaranın kalanını gene dıplere uyguladım dıger yerler ıcın 8 numara kullandım.3ncu ay gene dıplere 5 numara aldım yarısını kullandım dıger eyrlere 9 numara kullandım, bır bucuk ay sonrada 5 numaranın kalan ayrısını gene dıplere dıger yerlerede 10 numara uyguladık.her boyamamda ılk once ucları boyadım koyu olan yerlerı hcı beklemeden hemen dıplere dıp ıcın olan boyamla boyadım sonrada ıkısı arasında kalan yerlere uclara hangı rengı surduysem onunla boyadım ve 50 dk beklettım.4 boyamada renk esıtlendı ve acıldı artık karamel yapabılcek duruma gelınce colorx 7 numarayla 8.1 i kariştirdım boyadım her eyrıne surdum bunu artık dıplere ayrı boyaya gerek kalmadı sonrada bırden estı gıttım kestırdım:) boyalarda ısım degıl numaralar onemlıymıs bunu ogrendım 7,8 numara karamel tonalrı elde edılmesını saglıyormus,bırsey sormak ısteyen olursa gene anlatırım :)
bence ayrıntısına takılıp kısaltma cnm çok hoş olmuşcook tesekkur ederım , bende modelı begendım ama arkası ıstedıgım gıbı olmadı onu nasıl yaptırcam bılemedım uclarında maka ızı var usturayla kesıldıgı halde, guzel gorunmuyor duzlestırınce bıdaha kestırırken azıcık kat attırıp uclarınımı ıncelttıreyım yoksa sadece uclarınım ıncelttıreyım bılemedım ya
ben de diplere ve uçlara ayrı boya kullanıcam bu sefer..
yalnız daha açık bişi istiyordum vazgeçicem sanırım..
bence ayrıntısına takılıp kısaltma cnm çok hoş olmuş