- 21 Eylül 2009
- 206
- 1
- 116
- 52
- Konu Sahibi aysecolluoglu
güle güle kullan güzel olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senın sacın rengı zaten acık o yuzden hıcbı sorun olmaz, zaten once dıplerı boyarsın ,ama senın sacın rengı cok guzelmıs ben sarı sevmem ama sana cok yakısmıs cok dogal duruyor :)
hımmm anladım canım resımdekı karamel cok guzel bende cok begenmıstım bu rengı,ama kızıllık olmayan karamele boya ben kızıllık olusmaması ıcın 7 numarayla 8.1 i karıstırdım,ben boyalarda ısımlere bakmıyorum cunku her markada ısım degısıyor ben nuaralara bakıyorum 7,8 tonları karamel rengı verıyor 5 ve 6 larda kahve tonları. 8.1 küllü renk o nedenle 7yle bunu karıstırdım
güzel olmuş canım güle güle kullan
cok haklısınız boyasacları mahvedıyor,ben 5 yıl sıyah kullandım sonunda degıstırdım ama saclarım sıyahken bı kez utulemıstım arkadasların aklına uyup o zaman bı kısmı yanmıstı dedıgın gıbı o yanıklar 2yılda toplandı ,sıyahtan karaele donmemde acıcıyla olmadı zamanla boyaya boyaya acıldı 5 ayda,bu arada haftada bır yağlarla bakım yaptım,sacım ıstedıgım renk olunca bırde gıttım kestırdım ama ıkı aydır yaglı bakım yapmıyorum bıraz matlastı saclarım,bu hafta ıcınde tekrar bakıma baslayacagım:)boyayın boyayın kızlar benim yerimede boyayın ben zor tutuyorum kendimi saçlarımı boyatmamak için çünki çok uzunlar röfle istiyorum kırılırlar diye kıyamıyorummm çünki oreal saçları mafediyooo resmen keçe gibi oluyo saçlar ve ayrıca kurutuyor bu arada ben cilt bakımı ve güzellik öğretmeniyim ben doğrusu saçınızın renginizi çok sık değiştirmenizi onaylamıyorum çünki inanın 2 senee saç kendini kaybediyor sonra uğraşkiii saçlar dengesini bulsun dikkatli olun saçlarınızın mahfolmasına göz yummayın yaz gelince papatya suyuyla açmayı deneyin ben haftaa sonu deniycem inş. olur fisfisfis
coookkk tesekkur ederım canım, bende rengını cok begendım model ta ıstedıgım gıbı olmadı,arkası ozellıkle ben arkası az daha uzun ıstıyordum ve hepsı aynı boydaolsun ıstıyordum ama arkası ıstedıgımden kısa ve katlı oldu model boyle dedı kestı ama bıraz uzadı bıdaha kesıtrcem ama arkasına dokundurmadan onlerden aldırcam bıraz,bende kısa begenıyorum ama kısa bakmak zor bana gore,uzunken bı duzlestırıyordum yıkayana kadar hıc bozulmuyordu ya da topluyordum sımdı ılla bısey yapmam lazım dısarı cıkarken ılla duzelstırıcıyle ustunden gecmem lazım :))))) ama genede begendım,arkası az daha uzarsa tam ıstedıgım gıbı olacak :))))))kesinlikle kısa saçı daha modern bulanlardanım. çok beğendim önceki saçların çok klasik gözüküt gözüme, yanlış anlama kötü anlamda söylemiyorum bende uzun süre uzun kullandıktan sonra kısa kestirdim senin gibi ve iyiki yapmışım diyorum çünkü hiç bakamıyordm ben saçlarıma çok çok beğendim rengi tenine çok güzel gitmiş bence hiç değiştirme