• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda istediğim saç rengine ulaştım, hem de kestirdim

canım güle güle kullan çok hoş olmuş ve çok yakışmış..ben de karamel yapmak istiyorum saçlarım şu anda platin sarısı yarım cm kadar diplerim gelmiş durumda ve dip rengim de açık kumral.. karamele boyasam diplerle zemin rengi farklı olur mu acaba?
bana yardımcı olabilir misin canım.. istediğim karamel tonunu ve şu anki saç rengimi ekliyorum.sence hangi boya ile bu karameli elde edebilirim?

5151.jpg

bu da şu anki saç rengim
5184.jpg

canım senın sacın rengı zaten acık o yuzden hıcbı sorun olmaz, zaten once dıplerı boyarsın ,ama senın sacın rengı cok guzelmıs ben sarı sevmem ama sana cok yakısmıs cok dogal duruyor :)

canım senın sacın rengı zaten acık o yuzden hıcbı sorun olmaz, zaten once dıplerı boyarsın ,ama senın sacın rengı cok guzelmıs ben sarı sevmem ama sana cok yakısmıs cok dogal duruyor :)

teşekkür ederim canım aslında sıkıldığım için değil ama değişiklik olsun istiyorum işte..
orjinalinde de açık kumral olduğ için saçımda sarı sırıtmıyor. ama sarı boya çok yıpratıyor saçı:( 2 ayda 1 boyuyorum ve artık saçlarımın uçları tiftik gibi oldu sert ve cansız..:(

hımmm anladım canım resımdekı karamel cok guzel bende cok begenmıstım bu rengı,ama kızıllık olmayan karamele boya ben kızıllık olusmaması ıcın 7 numarayla 8.1 i karıstırdım,ben boyalarda ısımlere bakmıyorum cunku her markada ısım degısıyor ben nuaralara bakıyorum 7,8 tonları karamel rengı verıyor 5 ve 6 larda kahve tonları. 8.1 küllü renk o nedenle 7yle bunu karıstırdım

hımmm anladım canım resımdekı karamel cok guzel bende cok begenmıstım bu rengı,ama kızıllık olmayan karamele boya ben kızıllık olusmaması ıcın 7 numarayla 8.1 i karıstırdım,ben boyalarda ısımlere bakmıyorum cunku her markada ısım degısıyor ben nuaralara bakıyorum 7,8 tonları karamel rengı verıyor 5 ve 6 larda kahve tonları. 8.1 küllü renk o nedenle 7yle bunu karıstırdım

anladım canım teşekkür ederim :)
evet katalogtaki görünümden çok numaralar önemli dediğin gibi..
a.s.

boyayın boyayın kızlar benim yerimede boyayın ben zor tutuyorum kendimi saçlarımı boyatmamak için çünki çok uzunlar röfle istiyorum kırılırlar diye kıyamıyorummm çünki oreal saçları mafediyooo resmen keçe gibi oluyo saçlar ve ayrıca kurutuyor bu arada ben cilt bakımı ve güzellik öğretmeniyim ben doğrusu saçınızın renginizi çok sık değiştirmenizi onaylamıyorum çünki inanın 2 senee saç kendini kaybediyor sonra uğraşkiii saçlar dengesini bulsun dikkatli olun saçlarınızın mahfolmasına göz yummayın yaz gelince papatya suyuyla açmayı deneyin ben haftaa sonu deniycem inş. olur fisfisfis

boyayın boyayın kızlar benim yerimede boyayın ben zor tutuyorum kendimi saçlarımı boyatmamak için çünki çok uzunlar röfle istiyorum kırılırlar diye kıyamıyorummm çünki oreal saçları mafediyooo resmen keçe gibi oluyo saçlar ve ayrıca kurutuyor bu arada ben cilt bakımı ve güzellik öğretmeniyim ben doğrusu saçınızın renginizi çok sık değiştirmenizi onaylamıyorum çünki inanın 2 senee saç kendini kaybediyor sonra uğraşkiii saçlar dengesini bulsun dikkatli olun saçlarınızın mahfolmasına göz yummayın yaz gelince papatya suyuyla açmayı deneyin ben haftaa sonu deniycem inş. olur fisfisfis
cok haklısınız boyasacları mahvedıyor,ben 5 yıl sıyah kullandım sonunda degıstırdım ama saclarım sıyahken bı kez utulemıstım arkadasların aklına uyup o zaman bı kısmı yanmıstı dedıgın gıbı o yanıklar 2yılda toplandı ,sıyahtan karaele donmemde acıcıyla olmadı zamanla boyaya boyaya acıldı 5 ayda,bu arada haftada bır yağlarla bakım yaptım,sacım ıstedıgım renk olunca bırde gıttım kestırdım ama ıkı aydır yaglı bakım yapmıyorum bıraz matlastı saclarım,bu hafta ıcınde tekrar bakıma baslayacagım:)

saçlarınız çok güzel olmuş gerçekten bende karamele geçmek istiyorum ama saçlarım röfleli orial mahvetti saçımı nasıl geçebilirim ya karamelee.....

canım boyarsında yıkana yıkana rofle yerler acılır gene ama benım bır arkadasım boyamıstı onun sarı yerlerı acılınca cok hos olmustu, ben rofleden nasıl gecılır bılmıyorum ama bununla ılgılı konu acarsan bu konuda bılgılı bır cok arkadas vardır:))))

kesinlikle kısa saçı daha modern bulanlardanım. çok beğendim önceki saçların çok klasik gözüküt gözüme, yanlış anlama kötü anlamda söylemiyorum bende uzun süre uzun kullandıktan sonra kısa kestirdim senin gibi ve iyiki yapmışım diyorum çünkü hiç bakamıyordm ben saçlarıma çok çok beğendim rengi tenine çok güzel gitmiş bence hiç değiştirme

kesinlikle kısa saçı daha modern bulanlardanım. çok beğendim önceki saçların çok klasik gözüküt gözüme, yanlış anlama kötü anlamda söylemiyorum bende uzun süre uzun kullandıktan sonra kısa kestirdim senin gibi ve iyiki yapmışım diyorum çünkü hiç bakamıyordm ben saçlarıma çok çok beğendim rengi tenine çok güzel gitmiş bence hiç değiştirme
coookkk tesekkur ederım canım, bende rengını cok begendım model ta ıstedıgım gıbı olmadı,arkası ozellıkle ben arkası az daha uzun ıstıyordum ve hepsı aynı boydaolsun ıstıyordum ama arkası ıstedıgımden kısa ve katlı oldu model boyle dedı kestı ama bıraz uzadı bıdaha kesıtrcem ama arkasına dokundurmadan onlerden aldırcam bıraz,bende kısa begenıyorum ama kısa bakmak zor bana gore,uzunken bı duzlestırıyordum yıkayana kadar hıc bozulmuyordu ya da topluyordum sımdı ılla bısey yapmam lazım dısarı cıkarken ılla duzelstırıcıyle ustunden gecmem lazım :))))) ama genede begendım,arkası az daha uzarsa tam ıstedıgım gıbı olacak :))))))

tekrar güle güle kullan diyorum, benim de saçlarım kısa ama kestireli 2 ay oluyor şimdi seni görünce gaza geldim kesitresim var, bir şey sorucam kaşlarını da boyadın mı canım, bein kaşlarım koyu renk o yüzden birazcık bile açık kahve yapsam bana sırıtıyor gibi geliyor.

yok canım kaslarımı boyamadım banada bazen sırıtık gıbı gelıyor ama nısanlım o kadar fark edılmıyor dıyor belkı bıdahakı boyamama onlarıda boyarıdm denemek ıcın,yaz gelıyor kestırme saclarını denız gunes yıpratıyor sonbaharda kestır derım ben oyle yapcam:)))

Back