• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda istediğim saç rengine ulaştım, hem de kestirdim

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
kızlar 5 ay kozmetikçimin ehr dediğini yaptıktan sonra istediğim saça ulaştım cuma günü kestırdım hemde bakarmısınız nasıl olmus eskı resımlerıde koyacagım ilk üç resim kaydettıgım aşamalr ilk resim boyamaya karar verdıgım zaman yarısı sıyah dıplerden azcık yerı kendı sacım ,
ıkıncı resım bır kac boyama sonrası neler yaptıgımı merak eden olursa anlatayım cunku bununla ılgılı cok konu acmıstım tekrar yazmak zor geldı:)
ucuncu resımde bırazdan koyacagım resımlerdekı rengı elde etmeden ıkı oncekı boyamam

kısa saclı resımler ıstedıgım rengı elde etmıs ve anı bır kararla sacalrımı kestırmıs hallerım :))))
yorumlarınızı beklıyorum

Eklentiler

• $IMG_6312.jpg
    $IMG_6312.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 207
  • $IMG_6313.jpg
    $IMG_6313.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 179
  • $IMG_6316.jpg
    $IMG_6316.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 183
  • $IMG_6321.jpg
    $IMG_6321.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 209
eski resimlerimi eklemeyı unutmusun :)))

Eklentiler

• $ilk halım.jpg
    $ilk halım.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 202
  • $ücüncü halım.jpg
    $ücüncü halım.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 193
  • $ıkıncı halım.jpg
    $ıkıncı halım.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 186
canım ya süper olmuş bende aynı bu boylarda kestirmek istiyorumm.rengide süper eski fotona göre çok modern havalı olmuşsun.saç rengin tam olarak nedir hangi işlemleri yaptırdın yada senmi bvoyadın canım merakla beklyrm cevabını ???

Güle güle kullan tekrardann

ya sac modeline bayıldım ama anladıgım kadarıyla seninde sacın dalgalı, bende bu model kestirmek istiyorum ama bnm sacımda dalgalı oldugu için emin değilim kullanıslı olup olmadıgı konusunda :/

rengi ve kesimi gerçekten çok hoş olmuş yakışmış güle güle kullan cnm..düz de kullanabilirsin maşa da uygulayabilirsin güzel olur iki türlü dezemuszemus

benım sacım duz ama genede hep duzlestırıcı yaparım gecen gun renk konusunda neler yaptıgımı anlatacaktım ama bır turlu gıremedım nete,hepınıze cok tesekkur ederım oncelıkle:)
sacımı hep kendım boyadım .
sacım sıyahtı benım daldalıs aclı resımdende anlasıldıgı gıbı dıpelrden az bır eyr kendı sacım uzamıstı bende rengını degıstırmek ıstedım 5 yıl sıyah kullandım cunku, yanlıs bır kozmetıkcı secımı yuzunden baya gec ualstım ıstedıgım renge.ılk kozmetıkcım sacımın yarısında sıyah boya varken ıkı, acıcı verdı sıyah yerlere surdum ama korktum yanmasından hemen yıkadım bı ıse yaramadı sonra 3 kez bana tutar dıyerek cıkolata kahve sattı hatta bırınde cıkolata kahve dıye kahve bakır sattı,sonra ben hemen kozmetıkcımı degıstırdım ve super bır yer buldum boya konusunda cok bılgılı ve yardımcı oldualr ben karamel ıstedıgımı soyledım adam bana hemen olmaz 4 yada 5 ayda olur cunku saclarının yarısı sıyah dedı adım adım yapacagız dedı acıcı yapmadık cunku sacalrımın yanmasını ıstemıyordum bırde yaptıgım acıcıyla sıyahların buyuk bolumu koyu kahveye donmsutu ama gunes ısıgında koyu kahveydı normlde gene sıyah gorunuyordu,yenı kozmetıkcım hep colorx boyası verdı ,uclardakı koyulugu yumusatarak rengı esıtlemek ve yavas yavas acmak ıcın dıplere farklı uclara farklı renk kullandık.ılk boyamamda dıplerden 2 cm kadar saca colorx 5 numaranın yarısını kullandım dıegr ayrısını bır sonrakı boyama ıcın sakladım 5 numara boyadıgım yerler dısında kalan yerlere colorx 7 numarayla boyadım.bır ay sonra 5 numaranın kalanını gene dıplere uyguladım dıger yerler ıcın 8 numara kullandım.3ncu ay gene dıplere 5 numara aldım yarısını kullandım dıger eyrlere 9 numara kullandım, bır bucuk ay sonrada 5 numaranın kalan ayrısını gene dıplere dıger yerlerede 10 numara uyguladık.her boyamamda ılk once ucları boyadım koyu olan yerlerı hcı beklemeden hemen dıplere dıp ıcın olan boyamla boyadım sonrada ıkısı arasında kalan yerlere uclara hangı rengı surduysem onunla boyadım ve 50 dk beklettım.4 boyamada renk esıtlendı ve acıldı artık karamel yapabılcek duruma gelınce colorx 7 numarayla 8.1 i kariştirdım boyadım her eyrıne surdum bunu artık dıplere ayrı boyaya gerek kalmadı sonrada bırden estı gıttım kestırdım:) boyalarda ısım degıl numaralar onemlıymıs bunu ogrendım 7,8 numara karamel tonalrı elde edılmesını saglıyormus,bırsey sormak ısteyen olursa gene anlatırım :)

vovvvvvvvvvvvvvvvvv valla cnm hem renk olarak hemde kesim olarak acaip isabatli bi karar vermişin çok yakışmışşşşşşşşşşşşşşş:)

çok güzel olmuş güle güle kullan..
renk çok güzel gütmş tenine. bu kesimi çok beğeniorum benimde saçlarım dalgalı kabaracak diyee korkumdan kısa kestiremioorum

tesekkur ederım canım,sureklı duzlestırmen yada dalgalı yapman lazım kestırırsen ben yıkadıktan sonra ya duzlestıryom ya da dalgalı yapyom yoksa benımkıde kabarıyor

Back