Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 1.ayım bitti benim acaba diyorum önden fermuarlı sütyenler var şuan benim çok ayrık arası ondan alıp taksammı diyorum birleşsn die ameliyat sonrası siz neler yaşadınız şuan ne kadar oldu tecrübesi olanlar yazabilirmi acaba
Arkadaşlar 1.ayım bitti benim acaba diyorum önden fermuarlı sütyenler var şuan benim çok ayrık arası ondan alıp taksammı diyorum birleşsn die ameliyat sonrası siz neler yaşadınız şuan ne kadar oldu tecrübesi olanlar yazabilirmi acaba
Doktoruna danışmalısın çünkü hepsinin bu konuda yöntemi farklı oluyor benim doktorum asla sıkı sütyen giydirmedi bana mesela. Ortalarının birleşmesi için 1.aydan itibaren yüz üstü yatmaya başlamamı söylemişti
Bende ilk zamanlar magaza mankenlerindeki modeller gibiydim ama gogussuzlukten ona bile raziydim dusunun artik :)) neyseki suan 6 aylik oldum cidden hic anlasilmiyor bile sekli semali fıstık gibi oldu
Daha cook cook yenisin. sabret hele o kadar dogal olacaklarki sanirsin hic ameliyat olmamis hep böyleymissin gibi hissedeceksin inan bana :) 3 aylik tecrube konusuyor
Benimkiler 2. Ayda sol mükemmel masajın etkisi büyük tabi benim sag hala problemli oldugu için ona masaj yapamıyorum ama sol git gide yumuşuyor hafif sarkıyor ki yaptıran arkadaşım var onda görüp yaptırdım dikişleri görmesem silikon demem . Yuvarlak proztez 340 cc sabırlı ol güle güle kullan:)