Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğim gibi çıplakken biraz alt kısımları falan yapay geliyor gözüme ama herkes düzeleceğini söylüyor rahatlıyorum:) onun dışında annem bile bugün bakıp korktuğum gibi olmadı üst kısmın doğal gözüküyor dedi kıvamı da şimdiden yumuşadı baya 15 gün oldu daha. 3ay sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum :)Sanırım sizin 2 memeye kondu silikon.benim tek olcak yarısı alındığı için. Peki şeklinden memnunmusun canım
Ay insallaaah :))Daha cook cook yenisin. sabret hele o kadar dogal olacaklarki sanirsin hic ameliyat olmamis hep böyleymissin gibi hissedeceksin inan bana :) 3 aylik tecrube konusuyor
Ya öbürünü giymek için çıkardım ya da banyo yapmak için onun dışında sürekli giydim. Masaja henüz başlamadım ben 1.ay kontrolüm var salı günü o zaman verecek sanırım.Merhaba arkadaşlar bende Ayşegül sivriye Yen'i oldum ameliyat 10.günüm nerdeyse imkansızdı benim için ama sonunda şükürler olsun eşim kabul etti ve çok mutluyum damla konuldu bana da inş bir ay çabucak geçer daha da güzellşicek ozamn merak ettiğim bişy var evde kıyafet giyinmek istediğinzde spor atletini çıkarttığınız oldumu ben bazen ara ara çıkartıyorum sizde hiç çıkarttımzmı evde dışarı çıkarken birde masajlara ne zaman başladınız
İlk gün 90 çıkıyordu ölçtüğümde şimdi 88. Daha iner mi bilmiyorum henüz 1 ay oldu :)Benim çocuk emzirmeden dolayı hiç kalmamıştı göğsüm nerdeyse hiç yoktu hatta 370cc uygun gördü doktorum ama keşke 400cc koydursaydım bi bilginiz varmı zaman geçtikçe çok küçülüyomu çünki şiş daha şişlik inince inş çok da küçülmez
Haklısın alışana kadar garip geliyor baktıkca Şimdi daha mutluyum git gide değişiyorlar hakikaten. ilk yazdığım zamandan şimdiye baya fark etti, bir tek kollarımı kaldırdığımda garipsiyorum top gibi duruyorlar o da düzelir mi ki acabaArkadaşım eğer çok büyük cc'li bir şey konmadıysa, ki sen istemedikçe doktorunun fantezi olsun diye böyle bir şey yapacağını sanmıyorum , yapay olduğunu düşünmen tamamen psikolojik... Sıkma canını boşa :) Seni daha önceden tanıyan eş dost arkadaşın söylediğine de takılma, çünkü onların gözüne bir farklı gelecektir doğal olarak. Zamanla sen de alışırsın, onlar da alışır. Pek güzel bulursun sonra :)
Medikal sütyeni ara ara yıkıyorum ben o esnada ya hiç bişey takma yada sporcu sütyeni kullan dedi doktorum. Yıkanması, kurutma makinesinde kuruması 4 saati buluyor o esnada bişey olacağını sanmam :)Merhaba arkadaşlar bende Ayşegül sivriye Yen'i oldum ameliyat 10.günüm nerdeyse imkansızdı benim için ama sonunda şükürler olsun eşim kabul etti ve çok mutluyum damla konuldu bana da inş bir ay çabucak geçer daha da güzellşicek ozamn merak ettiğim bişy var evde kıyafet giyinmek istediğinzde spor atletini çıkarttığınız oldumu ben bazen ara ara çıkartıyorum sizde hiç çıkarttımzmı evde dışarı çıkarken birde masajlara ne zaman başladınız
Valla ben de bayağ düzeleceğine inanıyorum. Benim 3 haftada bile bayağ doğallaştı bakalım 3-4 ayı tamamlayınca Nasıl olacağızHaklısın alışana kadar garip geliyor baktıkca Şimdi daha mutluyum git gide değişiyorlar hakikaten. ilk yazdığım zamandan şimdiye baya fark etti, bir tek kollarımı kaldırdığımda garipsiyorum top gibi duruyorlar o da düzelir mi ki acaba
Aa şimdi fark ettim siz de Ayşegül hanıma olmuşsunuz ameliyatı ben de farklıymış gibi anlatıyorum bana o verdikleri dışında takma dedi 1 ay ben hatta tutturdum alıcam bi taneyle olmaz diye sonra 1 tane daha verdi bir de pentiden yine ona benzer bir model almıştım önünde süngeri olan, uçlar maşallah daArkadaşlar sütyen olarak nasıl sütyen aldınız bi marka varmı aldığınız
Benimkiler 2. Ayda sol mükemmel masajın etkisi büyük tabi benim sag hala problemli oldugu için ona masaj yapamıyorum ama sol git gide yumuşuyor hafif sarkıyor ki yaptıran arkadaşım var onda görüp yaptırdım dikişleri görmesem silikon demem . Yuvarlak proztez 340 cc sabırlı ol güle güle kullan:)Merhaba kızlar, uzunn zamandır hayalim olan meme büyütme ameliyatımı 11 gün önce oldum öncelikle ameliyat olmadan önce bu forumda günlerce dolaşıp sizlerin tecrübelerini ve yorumlarını okudum, bana çok katkınız oldu ve beni cesaretlendirdiniz, teşekkür ederim.
Şimdi ise kafamı kurcalayan durumumu sizlerle paylaşmak istedim ve sonunda üye oldum, doktorumla ilk görüşmemde doğallığa önem verdiğimi söylemiştim o da öyleyse damla kullanalım demişti sonrasında, ameliyat günümde doktoruma (sizlerin de yorumlarını okuyarak anladığım kadarıyla) sarkık görüntüden ve damla silikonun daha sert yapısından çekindiğimi belirttim, doktorum öyleyse bana bırak yuvarlağı da deneyeyim göğsünün üst kısmı yuvarlağı kaldırır yapay gözükmez hangisi güzel durursa onu koyacağım dedi ben de ona bıraktım.
Sonuç olarak 300cc yuvarlak protez kullanmış büyüklük olarak sorun etmiyorum hatta daha da küçülürmüş daha da küçülmesini bile problem etmem ama çıplakkenki görüntüsünden şuan çok rahatsızım yapay duruyor sanki yusyuvarlak dediğim gibi daha 11. Günümdeyim doğallaşır diyor herkes ama ne kadar doğallaşabilir ki diye de düşünüyorum acaba damla mı olsaydı diyorum bu arada kas zarı altı yöntemi kullanıldı bende üst kısımda öyle çirkin bir bombe yok oralarım zaten etliydi.
Çok uzun yazdım biliyorum zahmet edip okuyan ve bu konuda görüş ve tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden çok çok teşekkür ederim
Zaten zamanla değişimi ben de fark ediyorum şu an çok daha mutluyum :) hafif bi dalgalanmam var onun dışında çok memnunum maşallah diyim insana kendi nazarı daha çok değermişBenimkiler 2. Ayda sol mükemmel masajın etkisi büyük tabi benim sag hala problemli oldugu için ona masaj yapamıyorum ama sol git gide yumuşuyor hafif sarkıyor ki yaptıran arkadaşım var onda görüp yaptırdım dikişleri görmesem silikon demem . Yuvarlak proztez 340 cc sabırlı ol güle güle kullan:)
Maşallah güzel günlerde kullanın :)Zaten zamanla değişimi ben de fark ediyorum şu an çok daha mutluyum :) hafif bi dalgalanmam var onun dışında çok memnunum maşallah diyim insana kendi nazarı daha çok değermiş
Teşekkür ederim siz dee :)Maşallah güzel günlerde kullanın :)