• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda hamile miyim 🌸

nisan97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2022
798
288
33
27
Bu ay rahim filmi çekildim tahmini yumurtlama gününde birliktelik olmadı öncesinde de olmadı adetim gecikti ve test yaptım nimo marka gebelik testi hemen ilk dk da belli oldu ikinci çizgi yanılma payı varımdır güvenilirliği ne kadar daha önce kullanan oldu mu?

Eklentiler

• Screenshot_20250129-143349_Gallery.jpg
    Screenshot_20250129-143349_Gallery.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 51
Bu ay rahim filmi çekildim tahmini yumurtlama gününde birliktelik olmadı öncesinde de olmadı adetim gecikti ve test yaptım nimo marka gebelik testi hemen ilk dk da belli oldu ikinci çizgi yanılma payı varımdır güvenilirliği ne kadar daha önce kullanan oldu mu?
Rahim filmi çektirdikten sonraki ay hamile kalan çok oluyor ilaçlı çekiliyor ya tüpler temizleniyor herhalde. Pozitif görünüyor inşallah öyledir. Markayı hiç kullanmadım en iyisi kan verin

Rahim filmi çektirdikten sonraki ay hamile kalan çok oluyor ilaçlı çekiliyor ya tüpler temizleniyor herhalde. Pozitif görünüyor inşallah öyledir. Markayı hiç kullanmadım en iyisi kan verin
Çok teşekkür ederim inşallah çok bekledik rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Tebrik ederim. Rahim filmini neden verdiniz özel değilse öğrenebilir miyim 🙏
Temmuzda ameliyat olmuştum ben rahimde perde vardı spiral takılmıştı tekrar yapışma olması diye kasımda çıkarıldı sonrasında tedavi için rahim filmi istediler o yüzden çektirdik çok şükür tedaviye gerek kalmadı

Back