sade ama çok hoş görünüyor
canım,
Kadınlar kulübünde ilk yorumumu sana sakladım...
İçin gibi bahtın da güzel olur inşallah, Allah gönlünden geçeni karşına çıkarsın ve hayırlı eylesin.
Bugunkü heyecanın,hep artsın hiç azalmasın.
Herşey istediğin gibi çok güzel olucak, hiç merak etme sen.
Bugune kadar çok yoruldun, çok dayandın, bundan sonra mutluluk zamanı.
Gelinliğin kadar güzel bir bahtın,yuvan ve ailen olması dileğiyle...
Can Arkadaşım
Allah utandırmasın şimdiden mutluluk dilerim. Gelinliğiniz asil görünüyor. Herşey gönlünüzce olsun...
merhaba. sade, zarif bir model seçmişsiniz. model maggie sottero'dan Mona.
weddingbridalgowns.net/weddingdresses/maggie-sottero-wedding-dresses-bridal-gowns.jpg
üstteki linki adres çubuğunuza yapıştırırsanız oldukça büyük çözünürlükteki haline ulaşırsınız. baskı almak için iyi olur.
dikimi çok kolay bir model. satenden astar yapacaklar, üzerine mat organzeden drapelerle model oluşturulacak. söyleyin terzi kesinlikle cam organze türlerinden kullanmasın. omuzda ve kalçada da swarovski taş işlemeleri olur. 1000-1500 arasında istanbulda diktirebilmeniz lazım böyle bir modeli. mutluluklar dilerim :)
merhaba. sade, zarif bir model seçmişsiniz. model maggie sottero'dan Mona.
weddingbridalgowns.net/weddingdresses/maggie-sottero-wedding-dresses-bridal-gowns.jpg
üstteki linki adres çubuğunuza yapıştırırsanız oldukça büyük çözünürlükteki haline ulaşırsınız. baskı almak için iyi olur.
dikimi çok kolay bir model. satenden astar yapacaklar, üzerine mat organzeden drapelerle model oluşturulacak. söyleyin terzi kesinlikle cam organze türlerinden kullanmasın. omuzda ve kalçada da swarovski taş işlemeleri olur. 1000-1500 arasında istanbulda diktirebilmeniz lazım böyle bir modeli. mutluluklar dilerim :)
canım benim, bidenemmm gözlerim doldu sayende çok çok teşekkür ederim. senin kadar güzel bir gelin olursam ne mutlu bana .
Artık gülme vakti yaklaşıyor sanırım yas bakalım hayat neler getirecek artık sanırım yollarımıza güller dökmesinin zamanı geldi
modelini beğendim canım....Zarif ve şık duruyor......
Ömür boyu mutluluklar diliyorum....Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla....ağız tadınız bozulmasın inşallah hiç bir zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?