• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda gelinliğimi seçtim

esd_04

S ('v') E
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
466
546
323
merhaba kızlar,

Düğün tarihimiz alındı ve bende seçmiş olduğum gelinliğimi huzurlarınıza çıkarmaya karar verdim.:16:
Düğünümüz haziran ayında ve nisan ayının başları gibi diktirmek için çalışmalara başlamayı düşünüyorum.

Çok aradım bende, hepimiz gibi çok hayaller kurdum üzerinde. Çok zor bir sevgililik dönemi, çok zor bir söz fasılının ardından; sonunda 8 senedir en büyük dileğim olan hayallerimin prensiyle evlenmemiz için önümde 5 ay kaldı.
Büyük bir başarı demek bu bizim için, emeklerin karşılığını bulması, zaferimizi herkesin alkışlıyacağı gün demek.. 10 Haziran 2012.

Gelinliklerde de insanların kişiliğinden izler var bence hayatımızdaki her detayda yer aldığı gibi. Bende kişiliğime en çok uyan, baktığımda gerçekten benim olduğunu hissedebileceğim, benimsiyeceğim bir gelinlik seçtim, yüreğimi hop ettiren.

Şimdi sizlerin yorumlarınıza sunuyorum, gelin başı ile ilgilide elinizde örnek gösterebileceğiniz modeller var ise desteklerinizi rica ediyorum.

Teşekkür ederim.
$Hochzeitskleid_Bettina1.jpg $Hochzeitskleid_Bettina2.jpg

canım odel çok hoş . detaylarını çok beğendim.açıkçası benim tarzım .kabarık olmayan bir gelinlik. sade ama hoş .:21:

çok teşekkür ederim bende özellikle sade ama şık olmasını istiyorum. inşallah üzerimde de modelde olduğu kadar kusursuz durursa çok mutlu olucam :31:

çok zarif bir gelinlik seçmişsin, çok şık bence. ömür boyu mutluluklar dilerim :)

çok teşekkür ederim umarım hepimiz sevdiklerimizle birlikte ömür boyu mutlu oluruz :16:

canım,
Kadınlar kulübünde ilk yorumumu sana sakladım...
İçin gibi bahtın da güzel olur inşallah, Allah gönlünden geçeni karşına çıkarsın ve hayırlı eylesin.
Bugunkü heyecanın,hep artsın hiç azalmasın.
Herşey istediğin gibi çok güzel olucak, hiç merak etme sen.
Bugune kadar çok yoruldun, çok dayandın, bundan sonra mutluluk zamanı.
Gelinliğin kadar güzel bir bahtın,yuvan ve ailen olması dileğiyle...
Can Arkadaşım

canım,
Kadınlar kulübünde ilk yorumumu sana sakladım...
İçin gibi bahtın da güzel olur inşallah, Allah gönlünden geçeni karşına çıkarsın ve hayırlı eylesin.
Bugunkü heyecanın,hep artsın hiç azalmasın.
Herşey istediğin gibi çok güzel olucak, hiç merak etme sen.
Bugune kadar çok yoruldun, çok dayandın, bundan sonra mutluluk zamanı.
Gelinliğin kadar güzel bir bahtın,yuvan ve ailen olması dileğiyle...
Can Arkadaşım

canım benim, bidenemmm gözlerim doldu sayende çok çok teşekkür ederim:38:. senin kadar güzel bir gelin olursam ne mutlu bana:9:.
Artık gülme vakti yaklaşıyor sanırım yas bakalım hayat neler getirecek artık sanırım yollarımıza güller dökmesinin zamanı geldi :34:

Allah utandırmasın şimdiden mutluluk dilerim. Gelinliğiniz asil görünüyor. Herşey gönlünüzce olsun...

merhaba. sade, zarif bir model seçmişsiniz. model maggie sottero'dan Mona.

maggie-sottero-wedding-dresses-bridal-gowns.jpg

weddingbridalgowns.net/weddingdresses/maggie-sottero-wedding-dresses-bridal-gowns.jpg

üstteki linki adres çubuğunuza yapıştırırsanız oldukça büyük çözünürlükteki haline ulaşırsınız. baskı almak için iyi olur.

dikimi çok kolay bir model. satenden astar yapacaklar, üzerine mat organzeden drapelerle model oluşturulacak. söyleyin terzi kesinlikle cam organze türlerinden kullanmasın. omuzda ve kalçada da swarovski taş işlemeleri olur. 1000-1500 arasında istanbulda diktirebilmeniz lazım böyle bir modeli. mutluluklar dilerim :)

Son düzenleme:
modelini beğendim canım....Zarif ve şık duruyor......

Ömür boyu mutluluklar diliyorum....Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla....ağız tadınız bozulmasın inşallah hiç bir zaman...:nazar:

weddingbridalgowns.net/weddingdresses/maggie-sottero-wedding-dresses-bridal-gowns.jpg

üstteki linki adres çubuğunuza yapıştırırsanız oldukça büyük çözünürlükteki haline ulaşırsınız. baskı almak için iyi olur.

dikimi çok kolay bir model. satenden astar yapacaklar, üzerine mat organzeden drapelerle model oluşturulacak. söyleyin terzi kesinlikle cam organze türlerinden kullanmasın. omuzda ve kalçada da swarovski taş işlemeleri olur. 1000-1500 arasında istanbulda diktirebilmeniz lazım böyle bir modeli. mutluluklar dilerim :)

nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim inanın resmin çözünürlüğü çok kötüydü ben bile anlayamadan omuz kısmında ki işlemeyi nasıl tarif edeceğimi düşünüyordum.
çok çok teşekkür ederim.

yuva kuranlara yardımcı ve vesile olmak çok sevaptır....
siz emeli sevindirdiniz, Allahta sizi sevindirsin. umarım arkadaşımın içine sinen güzel bir gelinlik olur..

canım benim, bidenemmm gözlerim doldu sayende çok çok teşekkür ederim:38:. senin kadar güzel bir gelin olursam ne mutlu bana:9:.
Artık gülme vakti yaklaşıyor sanırım yas bakalım hayat neler getirecek artık sanırım yollarımıza güller dökmesinin zamanı geldi :34:

inşallah canım herşeyin en güzelini hak ediyorsun sen. sende çok güzel bi gelin olcaksın eminim içime doğdu:1::1:

çok hoş kibar bir model :46:bendemi düğün tazelesem ne yapsam birbirinden güzel gelinlik modelleri var :26::37:güzel model seçmişsin üzerinde mutlulukla taşıman nasip olsun inşlh :16:

modelini beğendim canım....Zarif ve şık duruyor......

Ömür boyu mutluluklar diliyorum....Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla....ağız tadınız bozulmasın inşallah hiç bir zaman...:nazar:

amin Allahım herbirimizin mutluluğunu korusun inşallah çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim.:16:

Çooook ama çok beğendim, çok sade ve çok güzel. Bende sade istiyorum.Ve bunu hemen kayıt ediyorum.
Allah'ım bir ömür mutlu etsin sizleri.

Back