Geç bile kaldınBir sakıncası var mı yok mu görürüz. Ben şikayetimi ettim, saygıdeğer yöneticilerimiz görüp forum kuralları neyi gerektiriyorsa onu yaparlar zaten
Ebenin elinde kalacaktı.
Ders olsun onlara. Azıcık korksunlar falan
Pardon da, neyden korkacaklar. Ben de aşırı kansızım. Bu bir ders mi bana? Korkmam için neden mi?
Kansızlığı ben mi istiyorum?
Haftanın her günü ilaçlarımı alıp, hemen her günü et tüketip, pekmezler, baklagiller, meyveler, balıklar... Yine de yükselmiyorsa?
Bu nasıl bir yaklaşım tarzı arkadaşım iyi misin sen? Kadın ne kadar zor doğum yapmış. Ders olsun kansızlara, korksunlar diyor ya. Tövbestafurullah.
Benim ki klavye delikanlılığı da sizin yaptığınız ne. İnternet üzerinden birine laf sokmak için her kelimeye bir bahane buluyorsunuzEgo tavan yalnız da klavye delikanlılığı gibi geldi bana :)) bu ve bunun gibiler insanı deli ediyor sonra da ben ne yaptı ki bla bla diyor.
Bahane bulmak değil bu kusura bakmayın.Benim ki klavye delikanlılığı da sizin yaptığınız ne. İnternet üzerinden birine laf sokmak için her kelimeye bir bahane buluyorsunuz
Yok konuyu yanlış yere açıyorum ama demiş
Neyse seni mi kırcam :)
Oh olsun kansızlar korksun mu.???? Siz okuduğunuza yada kafanızın güzel olmadığına emin misinizBahane bulmak değil bu kusura bakmayın.
''Arkadaşlar kansızsanız düzenli beslenin, doktorunuzla görüşün yardım alın. Tedbir almakta fayda var.'' demek var
''Ebenin elinde kalıcaktı. Oh olsun kansızlar korksun.'' demek var.
Sizin üslubunuzla bizimki çelişiyor maalesef.
Ewet ama kadın çok aşırı kansızmış bende kansızlar için yazdım ki ders olsun onlarda aynı şeyi yaşamasın azcık da korksunlar
Oh olsun kansızlar korksun mu.???? Siz okuduğunuza yada kafanızın güzel olmadığına emin misiniz
Ewet ama kadın çok aşırı kansızmış bende kansızlar için yazdım ki ders olsun onlarda aynı şeyi yaşamasın azcık da korksunlar
Dayanicam yazicam.
Aferin guzel dogurmussun. Bravo. Yanindaki kansiz kadindan bile daha iyi dogurmussun tebrikler. Ama bilmeni istiyorum dunyadaki ne ilk doguran ne de son doguran sen degilsin. Insanlar bazen heyecanlanabiliyor evet ama burada derdini anlatan insanlarin oldugu bir bolumde "bile bile" ay soyle dogurdum ay boyle dogurdum diye konu acmaniz bana bana hic masum gelmedi. Cocugu olmadigi icin maddi manevi sorunlari olan insanlar var burada.
Neyse yine de bi aferinle ugurlayalim sizi.
Aferin...
Kansizlik hakkinda cok bisey bilmedigin belli. Herkesin hastaligi farkli farkli. Babamin arkadasina haftada iki unite kan veriliyordu bazen haftada iki defa. Valla yasasaydi da karsisina gecip "kendine iyi bakarsan gecer" deseydin de cevabini alsaydin...
O ne demek yaa azıcık da korksunlarEwet ama kadın çok aşırı kansızmış bende kansızlar için yazdım ki ders olsun onlarda aynı şeyi yaşamasın azcık da korksunlar
Dayanicam yazicam.
Aferin guzel dogurmussun. Bravo. Yanindaki kansiz kadindan bile daha iyi dogurmussun tebrikler. Ama bilmeni istiyorum dunyadaki ne ilk doguran ne de son doguran sen degilsin. Insanlar bazen heyecanlanabiliyor evet ama burada derdini anlatan insanlarin oldugu bir bolumde "bile bile" ay soyle dogurdum ay boyle dogurdum diye konu acmaniz bana bana hic masum gelmedi. Cocugu olmadigi icin maddi manevi sorunlari olan insanlar var burada.
Neyse yine de bi aferinle ugurlayalim sizi.
Aferin...
Kansizlik hakkinda cok bisey bilmedigin belli. Herkesin hastaligi farkli farkli. Babamin arkadasina haftada iki unite kan veriliyordu bazen haftada iki defa. Valla yasasaydi da karsisina gecip "kendine iyi bakarsan gecer" deseydin de cevabini alsaydin...
Aboo yas 19 degil benim ama cok pekmez yedim ben ya :)yaş 19 neticede, daha kendisinin çocuk olduğunu düşünürsek bilgisizliği çok normal.. kansızlığın pekmez yiyerek düzeleceğine inanıyor herhalde şaka gibi..
Yaşına verdiler, akıl yaşta değil başta dedin. Ben ergenlik psikolojisine veriyorum o zaman.Arkadaşlar hep birlikte r kişinin üzerine yürümek ne kola değil mi. Biriniz de çıkıp demiyor lohusa psikolojisi veya şakasına söylemiştir veya yaşına verelim vs vs... Herkes bir kelimeyi tutmuş ona göre yorumunu yapıyor. İyi niyetimden söylemek istemiştim anlatamamış olabilir miyim acaba. Bu kk da insan derdini veya sevincini yaşayamıyor. İlla birileri gelip moralleri bozup ortaya bi kelime atıp gidiyor. Azcık da güzelce anlatmayı deneyin lütfen. Sadece kendi konuma demiyorum. Okuduğum tüm konularda gereksiz tartışmalar ve ortalığı bozmaya çalışan bilmiş insanlar var. Kendinize gelin
Aboo yas 19 degil benim ama cok pekmez yedim ben ya :)
Arkadaşlar hep birlikte r kişinin üzerine yürümek ne kola değil mi. Biriniz de çıkıp demiyor lohusa psikolojisi veya şakasına söylemiştir veya yaşına verelim vs vs... Herkes bir kelimeyi tutmuş ona göre yorumunu yapıyor. İyi niyetimden söylemek istemiştim anlatamamış olabilir miyim acaba. Bu kk da insan derdini veya sevincini yaşayamıyor. İlla birileri gelip moralleri bozup ortaya bi kelime atıp gidiyor. Azcık da güzelce anlatmayı deneyin lütfen. Sadece kendi konuma demiyorum. Okuduğum tüm konularda gereksiz tartışmalar ve ortalığı bozmaya çalışan bilmiş insanlar var. Kendinize gelin
Arkadaşlar hep birlikte r kişinin üzerine yürümek ne kola değil mi. Biriniz de çıkıp demiyor lohusa psikolojisi veya şakasına söylemiştir veya yaşına verelim vs vs... Herkes bir kelimeyi tutmuş ona göre yorumunu yapıyor. İyi niyetimden söylemek istemiştim anlatamamış olabilir miyim acaba. Bu kk da insan derdini veya sevincini yaşayamıyor. İlla birileri gelip moralleri bozup ortaya bi kelime atıp gidiyor. Azcık da güzelce anlatmayı deneyin lütfen. Sadece kendi konuma demiyorum. Okuduğum tüm konularda gereksiz tartışmalar ve ortalığı bozmaya çalışan bilmiş insanlar var. Kendinize gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?