Sonunda geldii

Ego tavan yalnız da klavye delikanlılığı gibi geldi bana :)) bu ve bunun gibiler insanı deli ediyor sonra da ben ne yaptı ki bla bla diyor.

Ego tavan yalnız da klavye delikanlılığı gibi geldi bana :)) bu ve bunun gibiler insanı deli ediyor sonra da ben ne yaptı ki bla bla diyor.
Benim ki klavye delikanlılığı da sizin yaptığınız ne. İnternet üzerinden birine laf sokmak için her kelimeye bir bahane buluyorsunuz

Benim ki klavye delikanlılığı da sizin yaptığınız ne. İnternet üzerinden birine laf sokmak için her kelimeye bir bahane buluyorsunuz
Bahane bulmak değil bu kusura bakmayın.
''Arkadaşlar kansızsanız düzenli beslenin, doktorunuzla görüşün yardım alın. Tedbir almakta fayda var.'' demek var
''Ebenin elinde kalıcaktı. Oh olsun kansızlar korksun.'' demek var.
Sizin üslubunuzla bizimki çelişiyor maalesef.

Oh olsun kansızlar korksun mu.???? Siz okuduğunuza yada kafanızın güzel olmadığına emin misiniz

yaş 19 neticede, daha kendisinin çocuk olduğunu düşünürsek bilgisizliği çok normal.. kansızlığın pekmez yiyerek düzeleceğine inanıyor herhalde şaka gibi..

Ağzı olan konuşuyor ancak.
Ben hayatımın hiç bir döneminde ciddi boyutta kansızlık çekmedim ama doğumda o kadar çok kan kaybettim ki doğumhaneden çıkarıp ameliyathaneye alarak dikişimi attılar. Doğumhaneden çıkışta bir fotoğrafım var yüzüm ölü gibi. Annem ve eşim çok korkmuş.
Resmen ölümden döndüm. Alacak nefesim varmış ki çocuğum annesiz kalmadı. Ben hala kafamda senaryo kurarım ya şöyle olsaydı ben ölseydim çocuğum nasıl büyürdü diye.
2 gece kaldım hastanede ve 2 tüp kan verdiler. Doktora kalsa 3.yü de takacaktı ama yeter eve gitmek istiyorum dedim.

Şimdi ben diğer doğumu zor geçen kadının yerine koyarsam konu sahibinin tavrına kusarım ancak.

Fütursuzca anlatacaksan hiç anlatma Asbei İlk başta sana tepki göstermedim saflığına güldüm sadece ama sözde bilgili gibi kansızlıkla ilgili yazdıkların ortamı gerdi.
Sonra da haklı gibi canları sıkılıyor bilmem ne diye ergence yazma bence..

Son düzenleme:
Arkadaşlar hep birlikte r kişinin üzerine yürümek ne kola değil mi. Biriniz de çıkıp demiyor lohusa psikolojisi veya şakasına söylemiştir veya yaşına verelim vs vs... Herkes bir kelimeyi tutmuş ona göre yorumunu yapıyor. İyi niyetimden söylemek istemiştim anlatamamış olabilir miyim acaba. Bu kk da insan derdini veya sevincini yaşayamıyor. İlla birileri gelip moralleri bozup ortaya bi kelime atıp gidiyor. Azcık da güzelce anlatmayı deneyin lütfen. Sadece kendi konuma demiyorum. Okuduğum tüm konularda gereksiz tartışmalar ve ortalığı bozmaya çalışan bilmiş insanlar var. Kendinize gelin

Yaşına verdiler, akıl yaşta değil başta dedin. Ben ergenlik psikolojisine veriyorum o zaman.

Hani akil yasta degildi

Akıl başta değil miydi yani?
Tamam en genel geçer bahane lohusa psikolojisi diyelim anlaşalım. Gerçi ben hiç lohusayım diye saçmalamadım ama neyse..
Bebeğini güle güle büyüt. Bilmediğin konularda düşünerek yaz. Olur bu yaşta böyle şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…