Piercing, Hızma sonunda deldirdim(:

2973485

her şeyim....
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
468
0
arkadaşlar bugün çarşıdayken hiç aklımda yokken nasıl oldu anlamadım gittim deldirdim kulağımı delerken acımadı ama şimdi hafif ağrıyo krem aldım eczaneden günde 3 kere onu sürcekmişim resmimi koyuyorum :)

cok hos olmuss bende yaklasık dörtyıl önce deldirmiştim her gün yatarken yara bandı kullanmamı söylemişlerdi sürtünüp yara olmaması icin ama ben hic bir sorun yasamamıstım

benimde kıkırdağımda iki tane üstüste var ama pişman oldum kapanmıyoda (( ayrıca kıkrdak deldirmek isteyen varsa hiççç acımıyor.

güsel olmuş bende de war onu da burnumu deldirmeden 1 hafta önce deldirmiştim 2 yıl oluo ilk günlerde biraz ağrısı olur ama geçen günlerde hiç ağrı sızı felan kalmıyor ben deldirdiğimde hiç merhem felanda kullanmamıştm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zamanında kulaklarına 16 delik deldirmiş, dudak piercingi takmış, 6 senedir göbek piercingi taşıyan ve 8 senedir hızmalı gezen 1 yıl kadarda kaş piercingi takmış biri olarak her türden sorularınıza açıgım :)

ya bende istiyorum tek kulağıma 2 tane delik ama
cesaret edemiyorum.canım çok tatlı :)
yaptıranlar acaba çok acıyomu ya kanıyomu :)?

güzel olmuş canm güle güle kullan, bi sorun çıkarmıyor.benim de var kıkırdağımda diğer kulakta olduğu gibi su deyince acıma bile olmadı..kapanmıyor da aylarca küpe takmasam bile.
ayrıca kulaklarımda da bi tarafta 3 bi tarafta 2 delik var..onları da kapatmaya çalışıyorum artık:)
piercingte kullandım onda da bişey olmadı :)
denizaysim az acır canm öyle çok bi acısı yok merak etme :)

evet benim bir sorum olacak boshayallersmile ne zorun vardı?

bende basligi sonunda delirdim diye okumusumkafamçokkarıştı
gule gule tak

bende kıkırdağı istiyorum 2 yıl önce deldirmiştim ancak geceyaparken çok ağrı yaptığı için çıkarmıştım ve kapanmıştı tekrar istiyorum ama tekrar ağrı ve şişme olur diyede korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…