sonunda çocuklarımın odası

Bahriye1

zeytin gözlü kızım
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
144
0
46
İstanbul
işte en sonunda

$Fotoğraf0086.webp

$Fotoğraf0088.webp

$Fotoğraf0089.webp

$Fotoğraf0090.webp

$Fotoğraf0091.webp

$Fotoğraf0094.webp

$Fotoğraf0095.webp

stcirler ile de biraz daha şenlenicek kitaplığımızı unutmuş marangoz bi de gardrobun bi kapağı beyaz ve kırmızı olucak şekide değişecek ranzanında kotumalığı gelmedi ama bunada şükür onlarda tamamlanıcak inşallah

$Fotoğraf0098.webp

$Fotoğraf0099.webp

çok güzel olmuş
bizimkide zorluyo araba yatak istiyorum diye ama ne kadar kullanışlı olacağını bilemiyorum
herşey çok güzel gözüküyo
gülle güle kullanın

renkli renkli tam çocuk odası olmuş
Allah ağzı tadıyla evlatlarını büyütmeyi nasip etsin

çok şirin bende oğlum 4 yaşındayken gen odası yaptırmıştım. fakat şimdi 7 yaşında ve arabalı yataklara bayılıyor çok güzel bi seçim olmuş canım şmdiki aklım olsa bende böle alırdım çocuk sonuçta sanırım ben biraz ilersini düşünüp almadım güle güle kullansınlar......

Ay ne kadar şirin olmuş. =) Ben arabalı olan yatağı değilde diğerini daha çok beğendim.Tabii çocuk gözüyle bakmadığımız için. :1: Gerçi arabalı halıyı çok sevdim.Güle güle kullansın çocuklarınız.Çok güzel bir oda olmuş gerçekten.Anne-babanın emeklerine sağlık. =) :nazar:

çok şirin bende oğlum 4 yaşındayken gen odası yaptırmıştım. fakat şimdi 7 yaşında ve arabalı yataklara bayılıyor çok güzel bi seçim olmuş canım şmdiki aklım olsa bende böle alırdım çocuk sonuçta sanırım ben biraz ilersini düşünüp almadım güle güle kullansınlar......

benimkide 9 yaşında bayıldı bide erkekler çabuk büyümez 20 yaşındada bu yatağa hasta olurlar diye düşündüm

Ay ne kadar şirin olmuş. =) Ben arabalı olan yatağı değilde diğerini daha çok beğendim.Tabii çocuk gözüyle bakmadığımız için. :1: Gerçi arabalı halıyı çok sevdim.Güle güle kullansın çocuklarınız.Çok güzel bir oda olmuş gerçekten.Anne-babanın emeklerine sağlık. =) :nazar:

benim içinde nekadar dolap okadar toplu oda oyüzden merdivenlerde çekmece en altındada büyük bi çekmece var kullanmadıklarımızı kaldırdım iyi oldu

çok güzel olmuş ama bişey merak ettim kaç tane çocuğunuz var arabalı yatakta yatan çok şanslıda diğerlerine haksızlık deilmi yaa:27: ben arabalıyı çok beğendimm:1::1::27:kavga etmedilermi ben olsam ederdim valla onu istiyorum diye:1::1:

Çekmeceli merdiven modülünü çoook beğendim.
Bende senin gibi düşünüyorum ne kadar dolap o kadar düzen :)
Aslında tek renk yapıp, tekstik aksesuarlarıyla renklendirseydin, daha da şık olabilirdi.

Allah evlatlarına sağlık versin.
Güle güle kullansınlar... :)

çok güzel olmuş ama bişey merak ettim kaç tane çocuğunuz var arabalı yatakta yatan çok şanslıda diğerlerine haksızlık deilmi yaa:27: ben arabalıyı çok beğendimm:1::1::27:kavga etmedilermi ben olsam ederdim valla onu istiyorum diye:1::1:
bi kiz bi oglum var ondan kavga etmediler randaki yatagin biride cocuklarimin kuzeninin cogunlukla bizdede zaten ucude tepesinde

Çekmeceli merdiven modülünü çoookbeğendim.
Bende senin gibi düşünüyorum ne kadar dolap o kadar düzen :)
Aslında tek renk yapıp, tekstik aksesuarlarıyla renklendirseydin, daha da şık olabilirdi.

Allah evlatlarına sağlık versin.
Güle güle kullansınlar... :)[/QUOTE
tesekkurler araa yatk kirmizi dihe boyle yaptirdim dolabi daha beyaz agirlikli istemistim onu duzelticekler bende bastan sade beyaz olabilir diye dusundum ama cok kirlenmesinden korktum baska renkte araba yataga gitmez gibi geldi

Back
X