Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şirin bende oğlum 4 yaşındayken gen odası yaptırmıştım. fakat şimdi 7 yaşında ve arabalı yataklara bayılıyor çok güzel bi seçim olmuş canım şmdiki aklım olsa bende böle alırdım çocuk sonuçta sanırım ben biraz ilersini düşünüp almadım güle güle kullansınlar......
Ay ne kadar şirin olmuş. =) Ben arabalı olan yatağı değilde diğerini daha çok beğendim.Tabii çocuk gözüyle bakmadığımız için.Gerçi arabalı halıyı çok sevdim.Güle güle kullansın çocuklarınız.Çok güzel bir oda olmuş gerçekten.Anne-babanın emeklerine sağlık. =)
bi kiz bi oglum var ondan kavga etmediler randaki yatagin biride cocuklarimin kuzeninin cogunlukla bizdede zaten ucude tepesindeçok güzel olmuş ama bişey merak ettim kaç tane çocuğunuz var arabalı yatakta yatan çok şanslıda diğerlerine haksızlık deilmi yaaben arabalıyı çok beğendimm
kavga etmedilermi ben olsam ederdim valla onu istiyorum diye
![]()
Çekmeceli merdiven modülünü çoookbeğendim.
Bende senin gibi düşünüyorum ne kadar dolap o kadar düzen :)
Aslında tek renk yapıp, tekstik aksesuarlarıyla renklendirseydin, daha da şık olabilirdi.
Allah evlatlarına sağlık versin.
Güle güle kullansınlar... :)[/QUOTE
tesekkurler araa yatk kirmizi dihe boyle yaptirdim dolabi daha beyaz agirlikli istemistim onu duzelticekler bende bastan sade beyaz olabilir diye dusundum ama cok kirlenmesinden korktum baska renkte araba yataga gitmez gibi geldi