Ben de evlilik öncesinde sivilceler yüzünden sıkıntıya düştüm ve İzmir'de özel bir hastanenin
dermatoloğuna gittim. Sivilce sorunum o denli ciddi boyuta ulaşmıştı ki, sırtımda bile
çıkmıştı. Stres faktörü de eklenince tamam olmuştu. Buradaki bayan doktora belirttim
ağır bir ilaç tedavisi istemediğimi, o da zaten kesinlikle karşı olduğunu bana belirtti.
Çünkü karaciğer deformasyonuna neden oluyor o , kesin çözüm getiren ilaçlar. Bana bir
sabun önerdi ve 3 adet ilaç verdi. Oral yolla sadece 3 günlük hafif bir antibiyotik verdi
ki derideki enfeksiyon ihtimalinin önüne geçilsin. Diğer 3 ilacı ise sabah akşam söylediği sekilde
uyguladım ve memnun kaldım. Bir de kesinlikle güneş koruyucu krem kullanmayı önerdi, bunu genelde
cilt sorunu yaşayanlara her dermatolog öneriyor. Güneşin olumsuz etkisi de önemli boyutlarda
artık. benim tek hatam ilacları hemen bıraktım sonuç alınca. Halbuki doktor beni iki hafta
sonra kontrole çağırmıştı ama düğün, balayı falan derken gidemedim. Şimdi hafiten sorunum
tekrarladı.
Sen daha özenli olursan belki seninki tamamen geçer. Özelden mesaj atamıyorum canım, çünkü
yeterli mesaj sayısına henüz ulaşamadım.
Gittiğim hastane Bayraklı'da idi. Metro istasyonuna yakın, özel bir hastane. Az çok Bayraklı'yı
biliyorsan tahmin edersin