sonunda çatlaklarımıza çözüm buldum

Kızlar bu sabah üsküdarda buldum bu kremi bende 5 tl idi .bir kutu aldım sonuç olumluysa tekrardan alıcam

Son düzenleme:
kızlar ben kremi buldum bu gün denemeye başlayacam inşallah işe yarar.nerden bulduğumu öğrenmek isteyen varsa söyleyin özelden msj olarak yazıyım 4 kutu sipariş ettim geldi bana

selam Krem serayı bulduğunu söylemişsin.Acaba rica etsem ankarada nerde buldun bu kremi,hangi eczanede?Bir de 4 kutu sipariş ettim demişsin.Kullanmaya başladın mı?Etki ettimi?

uzun zamandır kullanlar ne alemdesınız ya hıc ses cıkmaz oldu sızden bır haber verın gectı dıyın gecto heraldekı bızı unuttunuz :gitme:

benim sonuçum olumsuz gerçi çok fazla kullanmadım belki devamlı kullanılırsa farklı olabilir

banuefe çook teşekkür ederim..
allah razı olsun..
bir haftadır günde 4 kere sürüyorum ve sonuç inanılmaz..
aynada çatlaklarımı göremiyorum bile..
karnımda hailliğimden sonra çok az olmuştu ama kaybolmak üzereler..

galiba bu da kişiye göre sonuç veriyo ..
uzun süre kullanan arkadaşlar son durum hakkında bilgi aktarırmısınız..
ben şimdiden çatlamaya başladım.
bebe yağı vazelin badem yağı 3 aylıkken başladım kullanmaya.. çatlayacak göbek durmuyo...
işe yarıyosa doğumdan sora kullanamk istiyorum..

merhabalar bende yeni doğum yaptım hamile iken bitkisel bi karışım kullandım bunu sadece göğüslerime sürmemiştim sadece onlarda çatlak oldu başka hiç biyerimde olmadı tavsiye ederim hem bitkisel rahatca kullanılabiliyor doktorum vermişti bana...isterseniz yazabilirim.

kızlar hala kullanıyorum sonuç mükemmel .bi süre ara verdim kremi bulamadığım için ama hala devam ediyorum.oğlum 17 aylık emziriyorumda içinde çinko olduğu için deriyi onarma özelliği barındırıyo süte geçtiğinide sanmıyorum.ben cok memnun kaldım gunde 6 kez falan sürüyorum.inşallah sizede iyi gelir krem sera .geçenlerinkinede sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…