• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda biten zirkonyum dişlerim

merhaba hatunlar,

dişlerime zirkonyum yaptırdım, ama daha aktıf olarak kullanmıyorum :27: işlemler daha tamamlanmadı çünkü, kanal çıktı başıma çok korkuyorum :27: kanal yaptıran var mı? bu arada, dişlerim bu şeklide
ufak bır duzeltılme yapılacaktı yapıldı :D
attachment.php
attachment.php

dişlerinin rengini hangi renk seçtiniz ?

merhaba, çok teşekkürler
öncekı hali yok :D estetık açıdan yaptırdım
yani dişlerimin şekli çok kötüydü :)

Surrender, dişlerinizi nerede yaptırdınız? tel taktırmayı düşünmediniz mi?
benim dişlerimde yamukluk var, sence dişlerimde yamukluk için tel mi yaptırmalıyım yoksa zirkonyumdan dişlerimi yaptırmalıyım?

Surrender, dişlerinizi nerede yaptırdınız? tel taktırmayı düşünmediniz mi?
benim dişlerimde yamukluk var, sence dişlerimde yamukluk için tel mi yaptırmalıyım yoksa zirkonyumdan dişlerimi yaptırmalıyım?
tel için yaşın da önemı buyuk yanlıs bılmıyorsam. tel işini en ıyı doktor bılır aslında. rengı guzelse dıslerının ve doktor telle halledılecek derse elbette tel taktır derım
sağlıkla kullanın inşallah..tanesi ne kadar acaba..:49:
çok saol :=) tanesi 500, ama ındırımlı yaptırdım ben :) diş üyesı fazla olunca ındırım şart oluyor :=)

çok saol :) telefonumda çok fazla gereksız foto vardı
onları tolu sılerken arada o da gıtmıs maalesef. gitmesi kötü oldu
anı olarak saklayacaktım :D

canım ortodontik bir sorunun yoktu değilmi çene yapısı falan gibi..sadece diştemiydi problem

rengı bılmıyorum desem, ınanır mısın? :) hollywood beyazı olarak gecıyor, onun en alt rengı

ben de yaptırıorum şuan geçici dişler var şuan bende haftaya gerçekleri takılıcak , rengini A2 olarak belirlediler . A1 yapmacık durur dediler ama ben yine de endişeliyim beyaz durmaz diye. şuan geçici dişlerimle de çok rahatsızım çok büyük yapmışlar konuşurken ve yemek yerken zorlanıyorum. umarım beklentimi karşılar..

canım ortodontik bir sorunun yoktu değilmi çene yapısı falan gibi..sadece diştemiydi problem
hayır hiçbir sorun yoktu. diş rengı ve seyrek olusundan yaptırdım. sadece ustler seyrektı. ama diş rengınden dolayı alt ust yaptırdım :)
ben de yaptırıorum şuan geçici dişler var şuan bende haftaya gerçekleri takılıcak , rengini A2 olarak belirlediler . A1 yapmacık durur dediler ama ben yine de endişeliyim beyaz durmaz diye. şuan geçici dişlerimle de çok rahatsızım çok büyük yapmışlar konuşurken ve yemek yerken zorlanıyorum. umarım beklentimi karşılar..
diş rengını genelde ten rengıne göre belırlıyorlar. ben çok doğal bır renk olsun ıstedım. yani aşırı doğal hemde :D renk skalasını pek bılmıyorum maalesef. ama bu diş rengınden sonra doktor; o dediğim renk tonunun en beyazı da olabılırmıs dedi. tenle alakalı yani. gecıcıler benımkılerde buyuktu:) konusurken bırbırıne çarpıyordu :) tenıne en uygun tonu yaptır. kar beyazı da olmasın tabi :)

Surrender hangi doktora yaptırdın? konuya baktım göremedim.
isim vermek ıstemıyorum aslında canım. buradan bır arkadasa önermıstım
anlaşamadılar doktorla. o yuzden kımseye tavsıye edip, sorumlu olmak ıstemıyorum :)
ama ıstersen tabıı özel mesajda yazarım.

Back