Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitti gidiyordan almıştım canm o saati
Çeyiz eşyaların çok güzel canım, inşallah güle güle kullanırsın...
Yeni evlenen ve eşyalarını kullanmaya başlamış olan biri olarak sana bir kaç tavsiye vermek isterim.
Hiç birşeyden 2 tane alma, sonra mutfakta onları koyacak yer ararsın.
Benim çeyizimde herşeyden 1 tane vardı zaten, fakat yine bile fazla geldi diyebilirim...
Kahve fincanların ve çay bardakların çok olsun, en çok kullanılan şey oldukları için.
Servis kaşıkların, çay kaşıkların çok olabilir, onlar da en çok kullanılan şeylerden...
Bir diğer tavsiyem ise, muhakkak kendine ahşap standlı bıçak takımı al.
Benim bıçak takımımı babam almıştı standlı değil, bıçaklarım çok güzel fakat koyacak yer bulma sıkıntım var...
Daha tavsiye edecek çok şeyim olur eminim ki, fakat aklıma gelenler bunlar şimdilik.
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun...![]()
hepsi çok güzel canım güzel günlerde kullan özellikle makasını çok beğendim
sonunda biraz çoğalan çeyizlerim demişsin düğün ne zaman
benim haziranda ama daha yemek-tencere takımı dışında birşey alamadım
sen ne kadar zamanda aldın bunları
kızlar yukarı eklemeyi beceremedim bunlarda yeni aldıkları
Eki Görüntüle 569939
Eki Görüntüle 569924
Eki Görüntüle 569925
Eki Görüntüle 569927
Eki Görüntüle 569929
Eki Görüntüle 569931
Eki Görüntüle 569932
Eki Görüntüle 569933
Eki Görüntüle 569934
Eki Görüntüle 569938
Eki Görüntüle 569937
Eki Görüntüle 569928
Canım güle güle kullan:) mutlulukla aşkla kullan:)
neden ahşap stand lı:) ben siyah alcam bişey olurmuki![]()
tatlım onları dün trendyolda chiccy deco life kampanyasından aldım hala yetişebilirsin :)yeni aldıklarında çok güzel allah mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin... çerezlik ve kupalarımız aynı :) siyah kuşlu peşetelikle dikiş kutunu nerden aldın acaba.. bende istiyorum :)
tatlım facede mirayshanmades diye yaz çıkıo yapan hanımın sayfasıçay kutunuda söyle bari tatlım :)
öncelikle isim yazan önlüklerine ( nerden aldığğını sorsam ), sonra içinde nazar boncuğu olan nar ına. ( ki arayıp bulamadığım bir parçaydı bunu da nerden aldığını sorsam :44: ) sonra da dikiş kutuna b-a-y-ı-l-d-ı-m. huzur ve mutluluk içinde kullanmak nasip olsun.