• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda biraz çoğalan çeyizlerim =)

canm gerçek ayna ama cam değil boyunuda nasıl tarif etsem bilemedim ama cok güzel

hepsi çok güzel canım güzel günlerde kullan özellikle makasını çok beğendim :1:
sonunda biraz çoğalan çeyizlerim demişsin düğün ne zaman
benim haziranda ama daha yemek-tencere takımı dışında birşey alamadım
sen ne kadar zamanda aldın bunları

Canım güle güle kullan:) mutlulukla aşkla kullan:)

Çeyiz eşyaların çok güzel canım, inşallah güle güle kullanırsın...

Yeni evlenen ve eşyalarını kullanmaya başlamış olan biri olarak sana bir kaç tavsiye vermek isterim.
Hiç birşeyden 2 tane alma, sonra mutfakta onları koyacak yer ararsın.
Benim çeyizimde herşeyden 1 tane vardı zaten, fakat yine bile fazla geldi diyebilirim...

Kahve fincanların ve çay bardakların çok olsun, en çok kullanılan şey oldukları için.
Servis kaşıkların, çay kaşıkların çok olabilir, onlar da en çok kullanılan şeylerden...

Bir diğer tavsiyem ise, muhakkak kendine ahşap standlı bıçak takımı al.
Benim bıçak takımımı babam almıştı standlı değil, bıçaklarım çok güzel fakat koyacak yer bulma sıkıntım var... :9:

Daha tavsiye edecek çok şeyim olur eminim ki, fakat aklıma gelenler bunlar şimdilik.
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun... :34:

neden ahşap stand lı:) ben siyah alcam bişey olurmuki:(

hepsi çok güzel canım güzel günlerde kullan özellikle makasını çok beğendim :1:
sonunda biraz çoğalan çeyizlerim demişsin düğün ne zaman
benim haziranda ama daha yemek-tencere takımı dışında birşey alamadım
sen ne kadar zamanda aldın bunları

canım temmuzda ama ben mesleğim gereği şehir dışında oldugum için eylülde almıştım tek tekte tamamlamaya çalışıyorum işte

kızlar yukarı eklemeyi beceremedim bunlarda yeni aldıkları
$keramika1.webp
$bereket narý-3 tane.webp
$dikiş sandığı.webp
$metal meyvelik.webp
$metal peçetelikk.webp
$1.webp
$2.webp
$3.webp
$4.webp
Eki Görüntüle 569938
$5.webp
$metal peçetelik.webp

yeni aldıklarında çok güzel allah mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin... çerezlik ve kupalarımız aynı :) siyah kuşlu peşetelikle dikiş kutunu nerden aldın acaba.. bende istiyorum :)

Canım güle güle kullan:) mutlulukla aşkla kullan:)

neden ahşap stand lı:) ben siyah alcam bişey olurmuki:(

Tabii ki ahşap standlı olması şart değil, ahşap standı söylememin sebebi, benim bıçak standım olmadığı için baya bir bakınmıştım standlılara.
Çelik yüzey görünümlü standlı görmüştüm çok hoşuma gitmişti ve alsam mı diye düşündüm. Fakat şöyle bir sıkıntısı vardı ki çok fazla parmak izi bırakıyor üzerinde. O yüzden almaktan vaz geçtim. Çelik tezgah üzerinde çok güzel duruyor görsel anlamda (beyaz eşyalarım çelik olduğu için de uyumlu olacaktı) gel gelelim vaz geçtim almadım.
Senin siyah dediğin nasıldır bilmiyorum. Fakat mutfakta dikkat etmek gerekilen en önemli konu herşeyin kolay temizlenebilir ve pratik olması. Çünkü bu işleri artık ev sahibi olarak bizler yapacağımızdan dolayı, ne kadar işimiz zorlaşırsa bize o kadar eziyet... Ahşap stand o yüzden daha kullanışlı ve görüntü olarakta şık, herşeye uyumlu oluyor. :34:

yeni aldıklarında çok güzel allah mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin... çerezlik ve kupalarımız aynı :) siyah kuşlu peşetelikle dikiş kutunu nerden aldın acaba.. bende istiyorum :)
tatlım onları dün trendyolda chiccy deco life kampanyasından aldım hala yetişebilirsin :)

özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazmak zorundayım umarım görürsün tatlım tavalar markafoniden isimli aynam gitti gidiyordn alındı :D

öncelikle isim yazan önlüklerine ( nerden aldığğını sorsam ), sonra içinde nazar boncuğu olan nar ına. ( ki arayıp bulamadığım bir parçaydı bunu da nerden aldığını sorsam :44: ) sonra da dikiş kutuna b-a-y-ı-l-d-ı-m. huzur ve mutluluk içinde kullanmak nasip olsun.

öncelikle isim yazan önlüklerine ( nerden aldığğını sorsam ), sonra içinde nazar boncuğu olan nar ına. ( ki arayıp bulamadığım bir parçaydı bunu da nerden aldığını sorsam :44: ) sonra da dikiş kutuna b-a-y-ı-l-d-ı-m. huzur ve mutluluk içinde kullanmak nasip olsun.

tatlm tesekkür ederim ben özel yaptırmaları seviyorum gördüğün gibi :) facede rengarenk dantel yaz çok ilgilenir nazlı hanım. nazar boncuklu narım ve dikiş kutum chiccy deco life markalı trendyoldan aldm

Back
X