Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatoşşşş
Yeni gördüm başlığını damladımm..Allah mesut etsn canım benmm
Elbisen gayet güzle bence de çok yakışmıştır eminimmm
Saç da gayet güzel olurrr, aynı saçı hafif yandan da yaptırabilirsinn bencee.. bir de ufak bir öneri saçın mutlaka bir yerlerini küçük de olsa toplasınlar maşa çabuk dümez canm ben kep törenmde bu tarz yandan yaptırmıştım, yana doğru hafif toplandığından hiçç bozulmamıştıı... canm benm Allah tamamna erdirsn inşallah ne kadar az kaldıı
ayy inşallah canım inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz canım
ne kadar az kalmış
anaaaam evet ızmırlıyım ksk'lı :)))) ooo aynen benımde kınalıgım kırmızı ayakkabım gumustu grı makyaj sıyah golge super olur tsk ederım sekerım ıns sende mutlu mesut olursun:13:
saol canm beğenmene sevndim inşallah o günleride görürüzbende elbiseyi begendim allah bı yastıkda kocatsnnn )
hiloooooşşş hoşgeldin cnm amin canm amin inşallah
saol hilalcm beğenmene sevndim bizden kıdemlisin sonuçta fikirlerin önemli evet ya yakıştı kırmızı elbisede içime sindi çok şükür alamam beğenemem diyodum onurda diodu şaşırdı bigünde aldığımıza
evet canm toplattıyım diyom biraz benm saç tutmuyo bişey sönüyo hemen bzuluo kuaförde fikir verir zaten
inşallah canm evet ya 4 güncük kaldı
inşallah canm sizede nasip olur daha güselleri
geçsin bitsinde nişanlım olsun artıkın yaw
amin canm inşallah
saol canm beğenmene sevndim inşallah o günleride görürüz