• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri sonunda benimde nişan elbisem oldu :D

Fatoşşşş :52:
Yeni gördüm başlığını damladımm..Allah mesut etsn canım benmm :16::nazar:
Elbisen gayet güzle bence de çok yakışmıştır eminimmm :52:
Saç da gayet güzel olurrr, aynı saçı hafif yandan da yaptırabilirsinn bencee.. bir de ufak bir öneri saçın mutlaka bir yerlerini küçük de olsa toplasınlar maşa çabuk dümez canm ben kep törenmde bu tarz yandan yaptırmıştım, yana doğru hafif toplandığından hiçç bozulmamıştıı... canm benm Allah tamamna erdirsn inşallah ne kadar az kaldıı :52:

hiloooooşşş:1: hoşgeldin cnm amin canm amin inşallah :21:
saol hilalcm beğenmene sevndim bizden kıdemlisin sonuçta fikirlerin önemli :54:evet ya yakıştı kırmızı elbisede içime sindi çok şükür alamam beğenemem diyodum onurda diodu şaşırdı bigünde aldığımıza :9:
evet canm toplattıyım diyom biraz benm saç tutmuyo bişey sönüyo hemen bzuluo kuaförde fikir verir zaten
inşallah canm evet ya 4 güncük kaldı :52:
ayy inşallah canım inşallah :16:
güzel haberlerini bekliyoruz canım :34:
ne kadar az kalmış :nazar:

inşallah canm sizede nasip olur daha güselleri
geçsin bitsinde nişanlım olsun artıkın yaw :1::nazar:

anaaaam evet ızmırlıyım ksk'lı :)))) ooo aynen benımde kınalıgım kırmızı ayakkabım gumustu grı makyaj sıyah golge super olur tsk ederım sekerım ıns sende mutlu mesut olursun:nazar::13:

amin canm inşallah :nazar::21:

bende elbiseyi begendim allah bı yastıkda kocatsnnn ;))
saol canm beğenmene sevndim inşallah o günleride görürüz:nazar:

hiloooooşşş:1: hoşgeldin cnm amin canm amin inşallah :21:
saol hilalcm beğenmene sevndim bizden kıdemlisin sonuçta fikirlerin önemli :54:evet ya yakıştı kırmızı elbisede içime sindi çok şükür alamam beğenemem diyodum onurda diodu şaşırdı bigünde aldığımıza :9:
evet canm toplattıyım diyom biraz benm saç tutmuyo bişey sönüyo hemen bzuluo kuaförde fikir verir zaten
inşallah canm evet ya 4 güncük kaldı :52:

inşallah canm sizede nasip olur daha güselleri
geçsin bitsinde nişanlım olsun artıkın yaw :1::nazar:

amin canm inşallah :nazar::21:

saol canm beğenmene sevndim inşallah o günleride görürüz:nazar:

Ayyy çok heyecanlııııı :52:
Evet evet kesinlikle fikir verir kuaför bildiğin biriyse özellikle işini iyi yapan bi kuaför direk anlıyo derdini zaten..
Evet baya kolay beğenmişsin tek atmışsın resmen canm süper olmuş çok sevndim adına umarm çok güzel geçerr, foto bekliyorumm :54::54::54:

elbise modeliniz çok güzelmiş. Allah mutluluklar versin daim olsun.

Back