Sonunda benim evim de sizlerle, buyrun...

monarosa_22

Kızım, dünyam :)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
7.456
991
248
36
merhaba hanımlar...öncelikle şunu belirteyim tayinci olduğumuz için pek istediğim gibi döşemeyedim evimi çok şükür kendi evimiz ama yine de kalıcı değiliz bu evde malesef. bir de pek fazla ıvır zıvırı sevmiyorum.. umarım beğenirsiz.. yorumsuz bırakmayın kızlarrrr:)

salonla başlıyorummm:))

mutfak....

oturma odası...

yatak odası...

Son düzenleme:
cok guzel bir ev..iyi gunlerde otur...ben dekorasyonda pek siyah rengi sevmem...sanki cok karanlik hissettirdi..ama tabi zevk meselesi..onun disinda ,guzel,sevimli bir ev...allah agiz tadinizi bozmasin..

cok guzel bir ev..iyi gunlerde otur...ben dekorasyonda pek siyah rengi sevmem...sanki cok karanlik hissettirdi..ama tabi zevk meselesi..onun disinda ,guzel,sevimli bir ev...allah agiz tadinizi bozmasin..

çok teşekkür ediyorum.. evet siyah boğar diye düşünmüştüm ben de kırmızılarla hareketlendirmek istedim birazcık:)

iyi günlerde kullanın çok şık duruyor eşyalar bu arada koltuk takımlarımız aynı model bende çok beğenerek almıştım renkleride çok güzel

teşekkür ediyorum... beğenmenize sevindim..ben de beğenip almıştımm...

Son düzenleme:
Evin, mobilyaların çok güzel:nazar:
Zevkli bir bayansın.
Tek takıldığım nokta yemek masasının yanındaki duvarda duran 3 ağaç stikerı...
Bir tane olsa gene neyse diyecem ama stikerın tarzı ve adeti salon takımına uymamış. Ayna stiker falan olsaydı daha ağır dururdu.:2:
Bende aynı stikerı koridorda altta kullandım.

Evin, mobilyaların çok güzel:nazar:
Zevkli bir bayansın.
Tek takıldığım nokta yemek masasının yanındaki duvarda duran 3 ağaç stikerı...
Bir tane olsa gene neyse diyecem ama stikerın tarzı ve adeti salon takımına uymamış. Ayna stiker falan olsaydı daha ağır dururdu.:2:
Bende aynı stikerı koridorda altta kullandım.

saol canm teşekkürler... eşim yapıştırdı o stickerları:) ben yapma derken... farkındaysan çekmedim bile tamamen:) çıkarcamm onları ama çıkınca iz kalıyor tekrar boyanması gerekiyor bi şekilde halledicez inş:)

evin güzel ama keşke daha büyük fotolar paylaşsaydın.güle güle otur.rahat huzurlu mutlu güzel günler geçirmen dileğiyle..:70::70::nazar::nazar:

evin çok güzelmiş cnm güle güle otur:66::nazar:
teşekkür ediyorum canım..:)
çoook beğendim. güzel,sağlıklı,şanslı günlerde oturursunuz inşallah. :16:
çok teşekkür ederim..:16:
güle güle oturun evinizde :nazar::nazar:
çok sağolunn...

güzel günlerde oturun inş. salonunuzda pek bir kokoş bu arada:)
çok tşk ediyorum:) salon da azıcık kokoş olsun dimi ama:)

Son düzenleme:
canım salon mobilyalarını çok beğendim. siyah çok şık duruyo.
markasını yazarmısın bende derili takım araştırıyorum. bunun benzeri siyah kırmızı İstikbal de vardı çok beğenmiştim.
:nazar:

Back
X