sonunda bende meme büyütme ameliyatı yaptırdıım..

açıkcası ben 1.68 boyundayım ve 49 kiloydum ameliyattan önce yani zayıfım ve göğüs bölgemdeki kemikler sayılırdı nerdeyse bende burdaki yazıları okumadan önce hep damla diyordum fakat daha sonra kas altı yuvarlağa karar verdim yazımın başında da söylediğim gibi kas altı yuvarlak protezi güzel bir forma sokuyor yani üst taraf dolgun ama top gibi de değil...bana 300cc konuldu ama keşke göğüs kafesim müsait olsaydı da 325 veya 350 olsaydı bile diyorum ama şuanki haline de çoooook şükür tabiki:) bu arada ssk hastanede yatma masrafını karşılıyor silikon ve doktor parası da özelin yarısına denk geliyor böylece..:)

evet canım doktor ayarlıyor açıkcası onu. bana ameliyattan önce sordu ssk da olmak istermisin ozaman ücret yarıyarıya iniyor özelde yaparsam 4000 tl dedi bende biraz düşündüm sonra 1-2 gece kalacağımı düşünerek ssk da olmak istediğimi söyledim ki zaten doktorun numarasını bana veren yakınım da ssk da oldu ve gayet rahat olduğunu söyledi ve dediği gibi de oldu açıkcası.

Memnun olmana sevindim Bestecim.Doktorun kimdi?Yani özel muayenesine mi gittin,yarı yarıya gelmesi çok iyi olmuş gerçekten de.

doktorumun adı Emin Sır özel muayenehanesi yok bildiğim kadarıyla ilk başta özeller kadar adı bilindik olmadığı için tedirgin olmuştum açıkcası ama ameliyat olan bikaç kişi ile görüşüp gözümü kararttım pişman da değilim. isteyen olursa telefonunu verebilirim.

bste arkadasım sskda kıme yaptırdım kesı yerı neresı kaca mal oldu vs detaylı yazarsan ayrıca hastanenın ssks vs yok unal sahındr da sskda calısıyor dıger gunler onepte

X