lirean Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2008 756 2 96 Ankara 25 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #41 oooYaGMuRooo .!.: evet aynen :) nedense kütahya ve güral de istediğim modeller yok ama model iyi diyede karacadan almam.. bende bone chinalara takmış durumdayım..dün bi yerde daha sordum fiyatı 2750 ye çıkmış :S senin aldığın takımda 68 parçamı? çay seti ve tatlı tabakları ayrıca satılıyo galiba.. Genişletmek için tıkla... 67 idi galiba ya :) çay seti yok 4 tabaklı setlerden bunlar ayrıca iyiki de yok, çok saçma bvuluyorum yemek takımında çay setini bir de karaca filan 6 kahve 6 çay fincanı koyuyo 12 kişilik sete
oooYaGMuRooo .!.: evet aynen :) nedense kütahya ve güral de istediğim modeller yok ama model iyi diyede karacadan almam.. bende bone chinalara takmış durumdayım..dün bi yerde daha sordum fiyatı 2750 ye çıkmış :S senin aldığın takımda 68 parçamı? çay seti ve tatlı tabakları ayrıca satılıyo galiba.. Genişletmek için tıkla... 67 idi galiba ya :) çay seti yok 4 tabaklı setlerden bunlar ayrıca iyiki de yok, çok saçma bvuluyorum yemek takımında çay setini bir de karaca filan 6 kahve 6 çay fincanı koyuyo 12 kişilik sete
oooYaGMuRooo Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 397 3 116 25 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #42 sağol tatlım bilgilendirmen için :) o kadar para vermeye kıyarsam alıcam yinede daha hesaplı bulabileceğim yerleri araştırıcam..
sağol tatlım bilgilendirmen için :) o kadar para vermeye kıyarsam alıcam yinede daha hesaplı bulabileceğim yerleri araştırıcam..
Duru Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2009 2.470 2 158 35 Diğer 28 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #43 Hayırlı olsun Allah sevdiğinle kullanmayı nasip etsin inşallah
lirean Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2008 756 2 96 Ankara 1 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #44 amin, inşallah canım
C cicimmmm havada aşk kokusu var:):) Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 285 3 96 Eskişehir 2 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #45 aminnn ben yeni çalışmaya başladım ne alsam ilk diyordum listene bakınca valla alınacak çok şey var acaba ilk ne alsam çeyizime
aminnn ben yeni çalışmaya başladım ne alsam ilk diyordum listene bakınca valla alınacak çok şey var acaba ilk ne alsam çeyizime
lirean Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2008 756 2 96 Ankara 2 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi lirean #46 cicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .!.: aminnn ben yeni çalışmaya başladım ne alsam ilk diyordum listene bakınca valla alınacak çok şey var acaba ilk ne alsam çeyizime Genişletmek için tıkla... ben ilk rende almıştım, sonra baharatlık takımı aldım :)
cicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .!.: aminnn ben yeni çalışmaya başladım ne alsam ilk diyordum listene bakınca valla alınacak çok şey var acaba ilk ne alsam çeyizime Genişletmek için tıkla... ben ilk rende almıştım, sonra baharatlık takımı aldım :)