• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Bende Liste Yaptımmm

canım çamaşırlığını ne kadara aldın?
Bende bauhausedan beğendim ama pahalı geldi.sonuçda ömürlük olacak gerçi.

canım çamaşırlıklar hep pahalı gelmişti bana da ya
benim aldığım baya oldu onu, ilk parçalarımdan birisiydi, haziran ayı gibi aldım, 59 TL'ye
sonuçta metal yığını ama fazla para istiyorlar
böyle eni filan geniş metalleri kalın iyi birşeydi, yüksekliği filan ayarlanabiliyor..

süper liste ..:)sayende ben de kendime bir liste yaptım.alacaklarım aldıklarımın en az 10 katı:) neyse düğün temmuzda daha çok var.yavaş yavaş alırım artık:)

süper liste ..:)sayende ben de kendime bir liste yaptım.alacaklarım aldıklarımın en az 10 katı:) neyse düğün temmuzda daha çok var.yavaş yavaş alırım artık:)

halledersin
eksik kalanıda evlendikten sonra alırsın ne olacak :)
bak benim düğünüm ertelendi
erkenden çoğunu bitirdik de ne oldu...

hayırlısı olsun canımm erkenden hazırlanmış olmuş dahi ii.Allah ii günlerde kullanmayı nasip etsin...

Listeniz çok güzel, paylaştığınız için teşekkür ederim. Birazcık kopya çektim listenizden. :kedi: kaydirigubbakcemile5 Ömür boyu mutluluklar dilerim.

Güle güle kullanın listenizi siz de :)
Umarım kolaylıkla tamamlar, güzel günlerde kullanırız..

benim de düğünüm haziranda epey bişeyler aldım ama sen bayağı yol katetmişsin darısı benim başıma güle güle kullan hepsini :)

Saol canım bize de yardımcı oldun.İleride nişanlanırsam liste yapmama gerek yok.Gerçi şimdiden yavaş yavaş almaya başlıyorum ben ufak tefek şeyleri.

he bi de birşey dikkatimi çekti aldıklarım yazmışsın sadece sizin taraf mı aldı?

tamm tatlım öle görnce şaşırdım bnde güle güle kullankaydirigubbakcemile5

selam tatlım liste pek bi güzel olmuş bende hazırlıcam böyle bir liste :dance:

ben şu anda çatal bıçak takımı ve yemek takımını alıcam..vee seninde aldığın royal bone china ları pek bi sevdim..sen hangi modelini aldın ve kalitesi nasıl? vee fiyatını sorucam eğer söylemek istersen..çünkü baya pahalı galiba..

almanyadan demişsin hangi marka çkb takımın ?

selam tatlım liste pek bi güzel olmuş bende hazırlıcam böyle bir liste :dance:

ben şu anda çatal bıçak takımı ve yemek takımını alıcam..vee seninde aldığın royal bone china ları pek bi sevdim..sen hangi modelini aldın ve kalitesi nasıl? vee fiyatını sorucam eğer söylemek istersen..çünkü baya pahalı galiba..

almanyadan demişsin hangi marka çkb takımın ?

justinus bestecke :)
bone chinalardan da model aşağıdaki
royal_fine_china_300.jpg
nakit 1300 TL ye aldık
ama tanıdık
indirim yaptı

çok güzelmiş tatlım güle güle kullan :))

bende istiyorum ama çok pahalı yaw 2 bin küsür..benimde bir tanıdık olsa ne güzel olurdu :D

kalitesine güveniyorum
ömürlük

gerçi güral ve kütahyanın da kaliteleri iyi, ama modelleri içime sinmiyor onlarında malesef

karacanında modeller iyi ama kalite fıss

evet aynen :) nedense kütahya ve güral de istediğim modeller yok ama model iyi diyede karacadan almam..

bende bone chinalara takmış durumdayım..dün bi yerde daha sordum fiyatı 2750 ye çıkmış :S

senin aldığın takımda 68 parçamı? çay seti ve tatlı tabakları ayrıca satılıyo galiba..

Back