Maşallah canım tamamlamışsın nerdeyse..:)
epey masraf olmustur ama :) gözüm korktu.. bende liste yaotım gördükce icim bunalıyor birde calısmıyorum .. aileyede yuk yapmak istemıyorum off
oooh evi düzmüşsün maaşallah :)
ya bende lazzoniyi çok beğeniyorum ama fiyatlarını bulamıyorum internette boshayallersmile konsol ve yemek masanın resmi var mı? bir de fiyatı ne? burda yazmak istemezsen özel mesaj atabilirsin. çok merak ediyorum fiyatlarını. ürünleri çok güzellll
maşallahhh ALLAH tamamına erdirsin canım
canım web.'de fiyatları var, ürünlerine bakarken kenarındaki yuvarlağa gelince fiyatı çıkıyor, biz indirimli aldık akraba tanıdıklar vardı lazzonide baya düştüler fiyatı sağolsunlar
konsol ve masa normalde 2700 TL civarında tutuyor sandalyesiz, fiyatları yüksek aslında ama çok şıklar...
bizim beğendiklerimiz aşağıdakinin akçağaç rengi (krem gibi..) olanı, ama henüz üretimi başlattırmadık düğüne 2 ay kala başlattırıcaz.. belki değiştiririz başka modelle çünkü seçmekte zorlandık baya..
off tam benim tarzım. çooooookk güzelmiş. güle güle kullanın inşallah
web sitesine daha önce bakmıştım çok ürün yoktu fiyatını da bulamamıştım o yüzden sordum. allah içinize sindirsin.
isin cogunu halletmis canim geriye kalanlari da kolaylikla alirsin insallah
Allah hepsini guzel gunlerde kullandirsin
ben de senden 1 hafta once evlenicem bu liste faydali oldu cok cok saol
daha bende hic bir sey yok
koyabilecegim bir yer olmadigindan alamiyorum da allah benim yardimcim olsun
herşey çok güzeş hoşta mobilyaların nasıl öyle parça parçatakım olarak alınmıyomu mesela yatak odasının sadece gardorabını almışsın aynalık şifonyer komidinler farklımı olacak anlayamadım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?