sonunda bende hamileyim :)

Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.. Simdik ilk olarak yapman gerekenleri söylüyorum herkese kulaklarını tıkıyorsun doktorun ne derse onu yapıyorsun özellikle hamilelik ve dogum hikayelerini anlatan her türlü akraba arkadaş konu komsu vs. uzak duruyorsun.. İyi bi hamilelik sureci gecirmen dileğiyle.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

tşk ederim canım çok saol tavsiyelerini dinleyecegim haklısın kulak tıkamak gerekli saol canım

rabbim isteyen herkese versin sonunda bende anne olacagım allahım sana şükürler olsun isteyen herkese versin rabbim tez zamanda inşallah
Canım hayırlı olsun diğer konularinada baktim 2 senedir olmuyomus galiba. Benimde 1 senedir olmuyo klomen kullandim bu ay dünde catlatma ignesi oldum. Sende kullandinmi klomen kendiliğinden mi oldu

Bende pco yum 1 yildir benim de olmuyor bende bu ay klomen arti catlatma ypcm 15 gun icinde allhm insallh bizede nasip eder artk 1 senedir yipranms hissdyrm smdiden

Bende pco yum 1 yildir benim de olmuyor bende bu ay klomen arti catlatma ypcm 15 gun icinde allhm insallh bizede nasip eder artk 1 senedir yipranms hissdyrm smdiden
ÇİKOLATA KİSTİ VARDI BENDEDE GEÇ OLUR DEMİŞTİ DOKTOR RABBİM VERDİMİ VERİYOR İNŞALLAH SANADA NASİP EDER

Canım hayırlı olsun diğer konularinada baktim 2 senedir olmuyomus galiba. Benimde 1 senedir olmuyo klomen kullandim bu ay dünde catlatma ignesi oldum. Sende kullandinmi klomen kendiliğinden mi oldu
EVET CANIM GEÇ OLDU AMA SONUNDA OLDU RABBİM SANADA İSTEYEN HERKESEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH

Ay canim masallh sana rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.benim de bugun regl gunum ama daha olmadim dua et canim ne olur benim icin de
İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR DUALARIM HEP SİZİNLE KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN RABBİM ZOR BİLİYORUM O DUYGUYU GÜZEL HABERLERİNİ YAZARSIN İNŞALLAH

ben hamile kaldıgım ay hep sıcak su ile banyo yapardım o ay ılık su ile yapmaya başladım birde işe başlamıştım evden çıkan biri degildim sabah akşam işe yürüdüm sende bi dene canım etkisi olabilir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…