• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Sonunda bende evleniyorum....

beyazlı kahveli benim yatak odamda tozu pek göstermiyo tavsiye ediyorum hemde perdeleride kırık beyaz yaptırdım kombinlemesi kolay oldu halıyıda bej açık kahve tonlarda seçtim tavsiye ederim tabi tercih sizin mutluluklar

O kadar gezme telaş omuydu bumuydu açıkmıydı koyumuydu derken sonunda kararımı verdim arkadaşlar ve olduğu gibi ufak tefek bir ki değişiklikle ve birazda pazarlıkla:)bu yatak odasını sipariş verdim.aldığım firmadaki beylerde çok yardımcı oldular saolsunlar hiç bi dediğime olmaz demediler:)hem fiyat olarak hem model olarak budur dedim.Herkeze hayırlısı olsun...Bu arada yorumlarını esirgemeyen bütün dostlara sonsuz teşşekkür ederim...nerden aldığımı merak edenler varsa google'a mobilyasayfası yazsınlar bulurlar...

ÇOK GÜZELMİŞ CANIM GÜLE GÜLE KULLAN HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN o:):):BEYAZ RENK HAKİKATEN MOBİLYAYA YAKIŞIYOR

bende evlenırken bu yatak odasını almışdım 9 ay oldu ve cok memnunum cok kullanışlı bı oda.allahım bır omur mutlu etsın :nazar:

Back
X