Yatak Odası Dekorasyonu Sonunda bende evleniyorum....

crazy_szgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
12
0
36
Bursa
Kısmetse 5-6 aya kadar evleniyorum...Bende herkez gibi yeni ev telaşına düştüm ve burdada sizin fikirleriniz almak istiyorum...Bana yardımcı olursanız teşekkürler...
Öncelikle beğendiğimi bir ki model var bunlar hakkında yorumlarınız olursa sevinirim... $yatak.webp$grdrop.webpbu yatak odası ağırlıklı beyaz düşünüyorum...Koltuklarımıda köşe olarak düşünüyorum daha sonra onuda ekliyeceğim...

canım bende hazıranda evleniyorum.bu yatak odasının aynısını yaptırıyorum şuanda:)sadece kulplarımız farklı beenimki biraz daha büyük..

Kısmetse 5-6 aya kadar evleniyorum...Bende herkez gibi yeni ev telaşına düştüm ve burdada sizin fikirleriniz almak istiyorum...Bana yardımcı olursanız teşekkürler...
Öncelikle beğendiğimi bir ki model var bunlar hakkında yorumlarınız olursa sevinirim...Eki Görüntüle 302967 Eki Görüntüle 302971 bu yatak odası ağırlıklı beyaz düşünüyorum...Koltuklarımıda köşe olarak düşünüyorum daha sonra onuda ekliyeceğim...

çok güzel model canım:nazar: bende bayaz istiyorum yatak odamı bende aynı haziran temmuz gibi evleneceğim beyaz şık duruyo her zaman

Ben samsunda oturuyorum.Burda mobilyacıya yaptırıyorum.Aslında burda biçok mobilya mağazasında bu yatak odası var ama benim evimdkı yatak odam büyük olmadığı için ölçüleri uymadı mecburen yaptırmak zorunda kaldım..!!

Elbircim msj atmışsın bana ama cvp yazamadım 100 msj hakkım dolmamıs cunku:)topiğe yaz demıssın sanırım burda gordun bende buraya yazdım.msnye ekledım seni!!

bence biraz siyah beyaz değil de beyaz açık kahverengiler var ya onlara da baksan iyi olur. güzeller çok baktıkların ama biraz soğuk gibi geldi sadece güzeller ama sıcak değiller. bir de hissetmek var. bir de eşyalarını mümkün olduğunca az al. ve köşe takımı fikri süper. yatağı çok yüksek alma yapılan en büyük hata o. bu yukarda seninki. tek katlı baza olsun bu double sanırım böylelikle daha sıcak gelcek yatak odan. biraz zor bulunuyor hem sandıklı hem tek katlı ama çok güzel ve pratik.

Beyaz renk , yatak odasında çok güzel duruyor . Bizim yatak odamızda beyaz ; ancak çabuk kirleniyor . Bunu da göz önüne almanızı tavsiye ederim .

Yorumlarınız için hepinize çok teşşekkür ederim...beyaz renk için biraz şüpheye düştüm firmayla görüştüm...zaten lake boya olduğu için istediğim renk olabileceğini söylediler yani tam beyaz değilde acaba biraz kırık beyaz yaptırsam yada biraz daha koyu şampanya rengi falanmı oooffff düşündükçe daha da çıkmaza giriyorum sanki...bu iş ne zormuş yaa vazmı geçsem yoksa evlenmekten:)))...Bana yardımcı olun çıldırıcam arkadaşlar...

benim yatak basligim seninki gibi canim ama siyah..
bende siyah beyaz ve kirmizi takintisi oldugu icin evimdeki hersey bu renktir.
yatak odamda ise sadece yatagi siyah yaptim ve diger esyalarini beyaz yaptim halimda zebra deseni.. :23::nazar:
sonucta sen neyi istiyorsan onu yaptir, benim bu renkler okadar takintimdirki dugun salonum bile siyah beyazdi

Son düzenleme:
$ARIA-800x500.webp koltuk takımımıda yine beyaz renklerden beğeniyorum kaçış yok:) aslında biliyorum beyaz kullanışlı olmaz pek ama seviyorum ne yapayım...$HAVANA-800x500.webp

Canım köşe takımına bayıldım..Yanlız oturma odasına düşünüyosan beyaz alma derim temizlemesi çok zor olur senın ıcın.krem tonlarıda gayet guzel ve ferah duruyor düşünebilirsin.

Öncelikle beğendiğimi bir ki model var bunlar hakkında yorumlarınız olursa sevinirim...Eki Görüntüle 302967 Eki Görüntüle 302971 bu yatak odası ağırlıklı beyaz düşünüyorum...Koltuklarımıda köşe olarak düşünüyorum daha sonra onuda ekliyeceğim...

bnce aşırı avangarde tarzı bir de yatağın başı çok kaba duruyor. böyle beyaz olup da modern çk güzl yatak odaları vr .. bnce onlara bak biraz.

Yorumlarınız için hepinize çok teşşekkür ederim...beyaz renk için biraz şüpheye düştüm firmayla görüştüm...zaten lake boya olduğu için istediğim renk olabileceğini söylediler yani tam beyaz değilde acaba biraz kırık beyaz yaptırsam yada biraz daha koyu şampanya rengi falanmı oooffff düşündükçe daha da çıkmaza giriyorum sanki...bu iş ne zormuş yaa vazmı geçsem yoksa evlenmekten:)))...Bana yardımcı olun çıldırıcam arkadaşlar...

canım benim yatak odam da beyaz kırmızı halı kırmızı abajür ve kırmzıı kalplerle süsledim. salonumda beyaz hatta salonumun halıları da beyaz ben çok memnunum düzenli toz alırsan hiç bi sorun olmaz ayrıca siyah kadar çok göstermiyo tozu.

kahve tonları tamam sıcak renklerama beyaz da asil duruyo,öle çok toz kir de tutmaz bence , bende beyaz yaptırıyorum yatak odamı hayırlsı olsun artık :):)

Gayat güzel, ferah bir tasarım canım ama keşke iç görüntüsünün resminide eklesen, bu sayede içi konusundada bilgimiz olurdu... Bu arada hayırlısı olsun...

Bu benım almak ıstedıgım model :) Sanırım bu sene en çok bu model moda oldu :1: Renk olarakta yatak odasının her zaman acık renkler olmasından yanayım :46:

Back
X