sonunda bende ameliyat oluyorum ( gögüs ameliyati) almanyada

Binnaz1978

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
156
109
merhaba kizlar, uzun bir zaman malesef bu sayfaya giremedim, takip edemedim . bende gecen senenin sonlarinda bu siteye kayit olup, gögüs ameliyati uzun zamandir cok düsündügüm ve hep hayal ettigim bu adimi atmak icin sitedeki sagolsun bazi üyeler sayesinde gerek cesaret kazanmak gerekse bu ameliyati olan ve olmak isteyenlerden bilgi edinmek amacli sizlerin arasina katildim. ben 23 yasindayim almanyada yasiorum. uzun bir zamandir gögüs ameliyati olamak istedigimden kesin emindim ve kararliydim ( bütün ailem ve arkadas cevremde bu ise hic olumlu bakan biri bulunmasada ) . ama nasil olucakti ? nerde . ve kime ? güvenilir ve en basarli cerrah kimdi ?? burdaki arastirmalarimin sonucu beni daha da tereddüt etti. listemde okadar cok doktor ismi vardiki. ve bunlarin hemen hemen hepsi türkiyede oldugu icin . internet üzeri teker teker en iyi nasil arastirip doktoruma karar verecektim ? cok can sikici bir durumdu . taaaaaaaaaki burdan cok sagolsun benim gibi almanyada yasayan bir ablanin tavsiyesi ve o muhteseeeeeem memisleri ile ( sadece resimler gördüm saten oda yetti ) :p
burda, yani almanyada hatta yasadigim yere cok yakin olan bir doktorun ismini verene kadar. kendisinin cok ama cok memnun kaldigini doktorun cok iyi ve cana yakin oldugunu bi okadarda basarili is yaptigini ve bunu internette de cogu alman kadinlar klübüne benzer platformlarda ismi gectigini ve memnun kalan cok insan oldugunu anlattiginda. bende arastirmaya basladim. ve evet gercektende bir tane bile olumsuz yoruma raslamadigim acikcasi beni hem cok sevindirdi hemde heycanlandirmisti. ve bana cok yakindiii. ilk zamanlar türkiyede olmayi düsünmüstüm, ama bu benim icin cok sorunlu olucakti. bunu biliordum. cünki istanbulda basarisindan kesinlikle emin oldugum bir doktor daha vardi. eger türkiyede yasasaydim mutlaka ona olurdum. ama benim istanbulda kimsem yok . hotel di ucakti sonra yanliz basima yardim eden yok kolumdan tutan yok . nasil olucakti ? ya sonradan bi problem ciksaydi? sonucta her vucut ayri bu doktorun kabiliyetsiz oldugu anlamina gelmez. eger bi problem bi rahatsizlik ciktiginda türkiyeye geri dönmek zorunda mi kalicaktim. ? zor bir secimdi . ama daha sonra kararim biraz daha para biriktirip , daha fazla calisip ( ve inanin bana gece gündüz demeden, 3 ayri yerde calistigim oldu zaman zaman ) para biriktirmek olucakti . ve basardim artik iyi bi miktar para toparlamistim . 3 hafta önce bana o ablanin tavsiye ettigi doktoru ben bi aradim . asistani ile konustum ve bana hemen ertesi haftaya doktorla ilk görüsme tarihi verdi . giitim görüstüm konustuk . cok hosuma gitti herseyi anlatmasi olumlu olumsuz . neler yapabilecegini . falan anlatti . bende isteklerimi dile getirdim . bana bi cok resim gösterdi . sonra boyutlari dogal bir görünüm icin maximum en fazla ne kadar olur . ne kadari fazla durur falan anlatti . ölcüler alindi risklerini anlati . derken en son karar verdiginiz vakit asistanimi arayip amelyiat icin tarih almaniz yeterli olucak dedi. bende odasindan cikar cikmaz istaninin yani gittim . ve artik bu senenin sonuna kadar bu ameliyati olup aradan cikmasini istiordum kesinlikle . bana yine hic bos tarih olmadigini söyledi taaki bi kez daha bakip . bir dakka 9.10.2014 tarihinde bosluk var isterseniz oraya yazabilrim isminizi dedi. bende cok fazla düsünmeden hemen kabul ettim . eger bir sey olur cikarsa bunu en gec iki hafta önceden bildirmem gerektigini söyledi iptal ettirmek icin tarihi . ve artik ordan ciktigimda . hayallerimde olan o büyük günün bir tarihi vardi . 9. 10.2014 . artik bende gün sayicaktim . baskalari gibi . heycanliyim . sevincliyim ama korkmuyorum simdilk cok sükür. umarim hersey düsündügüm gibi olur bende burdaki bi cok üyeler ablalar kardesler gibi sonuctan cok mutlu olarak hayatima devam edebilmeyi ümid ediorum . artik burayada SIK SIK ugramayi takip etmeyi yardim etmeyi ve kendime yardim etirmeyi planliorum . hayirlisiyla . bütün ilginize ve tavsiyelrinize simdiden minnettarim... beni yanliz birakmasiniz umarim. :* :* sevgilerle Banu

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun kararın şimdiden cok gecmış olsun istedıgın güzel memelere kavuşman dileğiyle normalde bende yarın meme amelıyatı olacktım fakat 2 hafta once acılen hastanelik olsum bobregımde taş cıktı yarın kıracaklar ondan sonra tekrar amelıyat tarihı alaCağım hesapta degıl nasıpte oldu yarın meme ameliyatımdı taş kırma amelıyatı günü oldu ama olsun gec olsun güç olmasın..

canım hayırlı olsun kararın şimdiden cok gecmış olsun istedıgın güzel memelere kavuşman dileğiyle normalde bende yarın meme amelıyatı olacktım fakat 2 hafta once acılen hastanelik olsum bobregımde taş cıktı yarın kıracaklar ondan sonra tekrar amelıyat tarihı alaCağım hesapta degıl nasıpte oldu yarın meme ameliyatımdı taş kırma amelıyatı günü oldu ama olsun gec olsun güç olmasın..

merhaba nessira, öncelikle cok gecmis olsun sanada umarim yarinki gününü iyi atlatirsin hayirlisiyla :KK43: insallah cabucak iyilesirsin . böbrek tasi zordur bilirim benim dayim da cikmisti koskoca adam agrilardan perisan oldu. oda kötü bisey. dedigin gibi . yine sükür edelim daha kötü birseyler cikmasin yeterki. . umarim sende yakinda ameliyatini olursunda kurtulursun ve istedigin hayallerdineki sonuclar elde edersin. türkiyede mi yasiorsun? hangi doktorlarla görüstün ?

merhaba nessira, öncelikle cok gecmis olsun sanada umarim yarinki gününü iyi atlatirsin hayirlisiyla :KK43: insallah cabucak iyilesirsin . böbrek tasi zordur bilirim benim dayim da cikmisti koskoca adam agrilardan perisan oldu. oda kötü bisey. dedigin gibi . yine sükür edelim daha kötü birseyler cikmasin yeterki. . umarim sende yakinda ameliyatini olursunda kurtulursun ve istedigin hayallerdineki sonuclar elde edersin. türkiyede mi yasiorsun? hangi doktorlarla görüstün ?
tşk ederim canım evet gerçekten zor.. olsun yarın kurtulucam hayırlsıyla ..istanbulda yaşıyorum cnm, amelıyatımı hasan fındık yapıcak..

Merhaba :) Bende almanyada yasiyorum ve ilerde gögüs estetigi yaptirmak istiyorum ve mümkünse Almanyada. Doktorun adini yazmamissin sorabilir miyim hangi doktor? :)

tşk ederim canım evet gerçekten zor.. olsun yarın kurtulucam hayırlsıyla ..istanbulda yaşıyorum cnm, amelıyatımı hasan fındık yapıcak..

cok iyi bir secim yapmissin nessira :) eger benim icin ( yukaridada yazdigim ) gibi zor olmasaydi türkiyeye gelip gitmek kesiiiiiiiiiiinlikle benim tercihim de hasan bey olurdu. kendisini aramistim konustuk . anlastik resimleri yoladim . ya burun falan olsa belki okadar sorun olmicak ama iste gelmek gitmek kalmak bavul falan yanliz basina dedim gibi elimden tutp bir destek olanimda yokki. yoksaaaa ne kadar sevdim kendini telefonda cana yakinliligi ile konusmalari ile cok hosuma gitmisti süper bi doktor. ama napalim nasip hersey iste bizde burda oluruz en az onunkadar iyi bir doktor ismini cogu kisi bilir buralarda bu konularla ilgilenen . senede 300 ü askin gögüs operasyonu gerceklestiren bir doktor. ona cok güveniorum ama dedigim gibi türkiyede istanbulda olsaydim mutlak tercihim hasan findik olurdu. sana bol bol sanlar . hem yarin icin hemde yakinda hasan beyde olacagin ameliyat icin . umarim hersey dilegince olur. istedigin hayal ettigin memislere kavusursun :* :*
burda benide haberdar et yeni gelismelerden yarin dan sonra ne zaman vakit bulup buraya ugrarsan. merak ederim gelismelerini ben simdi . arkadaslik gibi bisey varmi burda ? yollaniormu ? :) :)

Hakkında hayırlı olsun benim beş gün oldu ameliyat olalı. Çok mutluyum ağrım sızım hiç olmadı rahatım maşallah nazar değmesin diş çektirmek daha zor bence yaptın sende çok mutlu ol
İzlemeye al beni bende seni izlemeye alıyorum

aaaaaaaa:KK70: sevindimmm senin adina. ne güzel olduda biti mashaAllah nazar degmez insallah :nazar::nazar: güle güle kullan ve umarim gzl ve cabucak iyilesirsin .
benimde canim öyle pek tatli degildir aciysa cekerizde ucunda mutluluk varsa :KK71:
simdilik hic ne heycan okadar asiri ne korku ama tabi gün yaklastikca bu durum degisebilirde . keskeeeeee nerde bendede öyle olsa dis cektirmek gibi ise iyi vallah. kimisi yaptirip yaptiracama bin pisman oldum falan dio'da insan hali ile diyo acaba bende bukadar zorlanirmiyim diye. ama iste herkezde degisik oluyormus demmeki . bende kas alti anatomik uygun gördü doktorum yaptirmisken bende hani en fazla ne kadar mümkünse olsun dedim ama dogal görünümünü bozmamak sartiyla . hani oda bana mümkün olan maximum dogalik acisindan 380cc olur dedi. resimler gösterdi. dedi hervucut ayridir ama bu na yakin bi sonuc elde etmek mümkün olucaktir diye gösterdigi resimler cok hosuma gitti begendim. bakaliiiim . cok sevincliyim sagol dedigin gibi umarim bende bi cirpida girer cikarim .

bu arada sen kime yaptirdin? ve ne kadar koyuldu sana ? :KK15:

aaaaaaaa:KK70: sevindimmm senin adina. ne güzel olduda biti mashaAllah nazar degmez insallah :nazar::nazar: güle güle kullan ve umarim gzl ve cabucak iyilesirsin .
benimde canim öyle pek tatli degildir aciysa cekerizde ucunda mutluluk varsa :KK71:
simdilik hic ne heycan okadar asiri ne korku ama tabi gün yaklastikca bu durum degisebilirde . keskeeeeee nerde bendede öyle olsa dis cektirmek gibi ise iyi vallah. kimisi yaptirip yaptiracama bin pisman oldum falan dio'da insan hali ile diyo acaba bende bukadar zorlanirmiyim diye. ama iste herkezde degisik oluyormus demmeki . bende kas alti anatomik uygun gördü doktorum yaptirmisken bende hani en fazla ne kadar mümkünse olsun dedim ama dogal görünümünü bozmamak sartiyla . hani oda bana mümkün olan maximum dogalik acisindan 380cc olur dedi. resimler gösterdi. dedi hervucut ayridir ama bu na yakin bi sonuc elde etmek mümkün olucaktir diye gösterdigi resimler cok hosuma gitti begendim. bakaliiiim . cok sevincliyim sagol dedigin gibi umarim bende bi cirpida girer cikarim .

bu arada sen kime yaptirdin? ve ne kadar koyuldu sana ? :KK15:
Benim mi tuhaf oldu bilmiyorum hiç ağrım olmadı yatarken kalkarken biraz canım yandı elbet ama uyandım ellerim meme gitti ilk aha dedim olmuş sonunda , 325cc Hasan Fındık yaptı doktorun elinin hafifliği bence işinin ehli piri o muhteşem bir doktor ben ilerde başka şeyler de düşünüyorum artık

listeler uzun bendede :KK70: . eger hersey iyi giderse. su ameliyati iyi bir atlatsamm. bende burun ameliyati düsünüyorum. onuda seneye artik. onu ama kesin türkiyede yaptiracagim . muhammet dilberin yaptiklari burunlar cok hosuma gidio hafif kavizli istiorum onunla dr emre ilhan arasinda kalmistim bi aralar ama son zamanlarda muhammet beyin burunlari cok damarima basti bi kac yaptigi eseri gördüm. rüyalarimdaki burunun tipkisinin aynisi . okadar yani . ama ilk önce bunu bi atlatsaydik gerisi kolay . insallah

Verdiğin karar umarım hakkında hayırlı olur geçmiş olsun canım.

Verdiğin karar umarım hakkında hayırlı olur geçmiş olsun canım.

cok tesekürr ederiiim . umarim öyle olur . burda saten tüm gelismeleri size sicagi sicagina aktaririm size olani biteni . bende böyle deliyim iste:KK71: . aklima birsey taktigim zaman tam takarim . sonra istedigimi elde edene kadar rahat yok. bazen düsünüyomda kendi kendime . vallaha delisin sen kizim diorum . okadar millet karsi cikio. yapma ne geregi var dio .aslinda bakilirsa hicte okadar yanli seyler demiorlar aslinda belki ama ben yine bildigimi okuyorum . a kimseyi dinlemiorum . cünki kimse benim ne cektigimi bilemez . ne kadar piskolojimi bozdugunu bilmiorlar ancaaaa laff. ne gerek var parana yazik . vs vs . sanki ben cok merakliyim aylardir annam agladi . bi cift corap bile en son ne zaman aldimi unutuum kendime . biz istemezyidik dogustan güzel diri gögüslere sahib olmak- millet bilmior anca konusuyo sanki cok hevesliyim bicak altina yatmaya her riski sonraki acilari problemleri sirtlanmaya... :KK42:

tşkkür ederim tatlım, güzel dileklerin için.. hasan beye bende gözüm kapalı güveniyorum.. dedıgın gıbı cok ılgılı ve sıcak kanlı bır doktor, başarılarıda ortada.. ama olsun kısmet.. tek başına olmazmış bu iş zor olur dedıgın gıbı ..yanında biri olması mutlaka şart.. fakat ıcıne sinen ıyı bır doktor bulmuşssun, zaten içine sınmesi ve güven duyman cok önemli.. inş yarın herşey güzel olur senın için,, istedıgın sonuçlara ulaşırsın,, mutlu paylaşımlarını okuruz.. ben tekrar tarih aldığımda sürecim için forum açacağım mutlaka! oradan gelışmelerımi takıp etmiş olursun cnm..

cok tesekürr ederiiim . umarim öyle olur . burda saten tüm gelismeleri size sicagi sicagina aktaririm size olani biteni . bende böyle deliyim iste:KK71: . aklima birsey taktigim zaman tam takarim . sonra istedigimi elde edene kadar rahat yok. bazen düsünüyomda kendi kendime . vallaha delisin sen kizim diorum . okadar millet karsi cikio. yapma ne geregi var dio .aslinda bakilirsa hicte okadar yanli seyler demiorlar aslinda belki ama ben yine bildigimi okuyorum . a kimseyi dinlemiorum . cünki kimse benim ne cektigimi bilemez . ne kadar piskolojimi bozdugunu bilmiorlar ancaaaa laff. ne gerek var parana yazik . vs vs . sanki ben cok merakliyim aylardir annam agladi . bi cift corap bile en son ne zaman aldimi unutuum kendime . biz istemezyidik dogustan güzel diri gögüslere sahib olmak- millet bilmior anca konusuyo sanki cok hevesliyim bicak altina yatmaya her riski sonraki acilari problemleri sirtlanmaya... :KK42:
aman bana da diyen cok oldu ne gereği var fılan boşversene mıllete zaten hıc gerek yok anlamazlar anlamıyorlardı anca yaşayan anlar dinlemedıgın iyi olmuş sefan olsun :KK66:

En kısa zamanda aramıza katılmanı diliyorum canım, hayırlı olur inşallah ameliyatın ağrısız sızısız atlatırsın :)

sogal tikkabilla. heycan doruktaaaaaa . deli gibi gün sayiyorum artik. senin yazdiklarinida okudum . buralarda en yogun yazan ve yardim etmeye calisnalardansin sanririm. o yüzden seni izlemeye aldim . sagolasin bu sayede resimlerinede bi göz atabildim ve ne diyeyiiiim. sahaneeeeeeeee. superrrrrrr üstü. mükemmel olmuslar . ya nasil insan sasiriyor öncesini sonrasini görünce. sende güle güle nice mutlu yillar yasarsin memislerine insallahhhhh :KK37:

sogal tikkabilla. heycan doruktaaaaaa . deli gibi gün sayiyorum artik. senin yazdiklarinida okudum . buralarda en yogun yazan ve yardim etmeye calisnalardansin sanririm. o yüzden seni izlemeye aldim . sagolasin bu sayede resimlerinede bi göz atabildim ve ne diyeyiiiim. sahaneeeeeeeee. superrrrrrr üstü. mükemmel olmuslar . ya nasil insan sasiriyor öncesini sonrasini görünce. sende güle güle nice mutlu yillar yasarsin memislerine insallahhhhh :KK37:

Teşekkürler canım güzel yorumun için :) Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ameliyat olmuş ve olacak arkadaşlara.. :)

aman bana da diyen cok oldu ne gereği var fılan boşversene mıllete zaten hıc gerek yok anlamazlar anlamıyorlardı anca yaşayan anlar dinlemedıgın iyi olmuş sefan olsun :KK66:

nessira. sen kac yasindasin ? biliyim ki ona göre ya abla diye hitab edeyim. dimi!? :KK15: doktorunla neye anlasip karar verdiniz? nekadar cc koyulacak sana ?

X