- Konu Sahibi greenapple
-
mrb cnm ozel msj gonderemiyorum henuz, tesekkur ederim ameliyatim iyi gecti zaten ameliyatta korkulacak bisey yok sonrasi zormus biraz, kisiye gore degisir tabi ama bende cok agri var hala
geçmiş olsun. bu kadar kısa olmaz. anlat bakalım nasıl geçti, nasıl bir duygudasın şimdi? ağrı sızı normal. kendine dikkat et sonrası çok güzel olacak. tüm sıkıntılara değecek :)
ameliyat dedig gibi kolaydi anlamadim bile, ama ilk gun cok pisman oldum bu kadar cektigim aci icin deger miydi diye, suan agrida azalma var tabiki fakat okadar sIkI sarmislarki bandajlari zor nefes aliyorum, henuz kendilerini goremedigim icin herhangi bi duygu da yok maalesef, ama yarin bandajlar cikacak sudyen takilacak, , yani yarin gorucem insbu arada mentor 250 cc high profil yuvarlak puruzlu takildi :))
sütyene geçince rahatlayacaksın epeyce. 2 hafta da sporcu kullanacaksın. neden mentor kullanıldı? yanlış hatırlamıyorsam natrelle kullanılacaktı. umarım büyüklükleri mutlu eder seni.
ins.rahatlarim cok zor nefes aliyorum cunkudoktorumla marka hic konusmadik daha dogrusu aklima bile gelmedi marka konusu, buyukluk konusuna gwlince daha buyugu takilamazdi heralde cok zayifim ve gogus kafesim baya dar
kızlar merhabalar.uzun zamandır bu göğüs büyütme olayına takmıştım kafayı ama cesaret edemiyordum bir türlü.uzun düşünmelerim sonucu bugün ufuk beyle görüşmeye gittim detaylarını anlattı bana.risklerini falan.250-330 cc arası takarız onu tam karar vermeyelim şimdi dedi.yuvarlak ve pürüzlü silikon kas altı olacakmış.ameliyat 1 saat sürüyo sonra eve gönderiyoruz dedi.4 gün ağrın olucaktır ama derecesini bilemem senin acı eşiğine bağlı dedi.2 haftada iyileşme olur büyük oranda dedi.ödem 2 güne geçer dedi.martın sonuna doğru da gün vericek.ama içimde çok tuhaf bir tedirginlik var.ameliyat olmayı geçtim sonrasındaki ağrı olayı gözüm çok korkutuyo.bana yardımcı olabilirmisiniz?nasıl bir süreç doğru bir karar verdimmi çok karmakarışığım.
ben 1,5 ay önce ameliyat oldum dual plane nagor 235 cc takıldı.ilk günler hafif ağrılarım oldu ödemi atmakta zorlandım .zamanla hepsi geçiyo şu an tek derdim biri diğerinden biraz daha büyük duruyo bu da beni rahatsız ediyo .zamanla düzelecek mi bilemiyorum
aman aman bir ağrın olmadı yani değilmi? ben artık ilk buna odaklandım kendmi nasıl bir acıya hazrladysam artık :/
ben 1,5 ay önce ameliyat oldum dual plane nagor 235 cc takıldı.ilk günler hafif ağrılarım oldu ödemi atmakta zorlandım .zamanla hepsi geçiyo şu an tek derdim biri diğerinden biraz daha büyük duruyo bu da beni rahatsız ediyo .zamanla düzelecek mi bilemiyorum
mrb cnm ozel msj gonderemiyorum henuz, tesekkur ederim ameliyatim iyi gecti zaten ameliyatta korkulacak bisey yok sonrasi zormus biraz, kisiye gore degisir tabi ama bende cok agri var hala
Mrb çok geçmiş olsun. Yeni ameliyat olanları okudukça heyecanım iyice artıyor. Bende ayın 17 şinde kas altı yuvarlak 280 cc ile bu kervana katılacağım hayırlusıyla inş :) gerçi ben yaptırmışken biraz daha büyük olsa diyorum ama doktorum fazlası taşma yapar diyorsizinkiler büyüklük olarak nasıl duruyo foto varsa bakabilir miyim? Şimdiden sağlıklı günlerde kullanın :))
mrb, tesekkur ederim oncelikle, henuz foto koymadim zaten cekemiyorum yani kollarimi hala dogru duzgun kullanamiyorum.250 cc yuvarlak dual plan oldu benimde ilk basta kucuk geldi gozume ama daha buyuk olsaydi dayanamazdim heralde, su an cok gerginler patliyacak gibi dik duramiyorum :))
mrb, tesekkur ederim oncelikle, henuz foto koymadim zaten cekemiyorum yani kollarimi hala dogru duzgun kullanamiyorum.250 cc yuvarlak dual plan oldu benimde ilk basta kucuk geldi gozume ama daha buyuk olsaydi dayanamazdim heralde, su an cok gerginler patliyacak gibi dik duramiyorum :))
Sual plan derken kas altı mı kas zarı altımı? Bende 1.65 boy 55 kiloyum doktorum göğüs kafesin dar zayıfsın maksimum 295 ama oda yanlardan 1,5 cm taşma yapar diyobenim bir bebişim var yani emzirmiş biri olarak aslında esneme payım vardır daha büyük olabilir gibi geliyo ama Dr 280 yeterince büyük olacak diyor :/ şu an çok yeni sizin anlıyorum ama Dr kaç cup sütyen takanileceğiniz ike ilgili bişey söyledim? Bir de sizin kilo kaç önceki dökünüz nasıldı? Çok soru sordum ama son 11 gündeyim hala endişelerim var gece gündüz forumdayım uyuyamıyorum artık
Sual plan derken kas altı mı kas zarı altımı? Bende 1.65 boy 55 kiloyum doktorum göğüs kafesin dar zayıfsın maksimum 295 ama oda yanlardan 1,5 cm taşma yapar diyobenim bir bebişim var yani emzirmiş biri olarak aslında esneme payım vardır daha büyük olabilir gibi geliyo ama Dr 280 yeterince büyük olacak diyor :/ şu an çok yeni sizin anlıyorum ama Dr kaç cup sütyen takanileceğiniz ike ilgili bişey söyledim? Bir de sizin kilo kaç önceki dökünüz nasıldı? Çok soru sordum ama son 11 gündeyim hala endişelerim var gece gündüz forumdayım uyuyamıyorum artık
cok sagol cnm, ins sende bir an once atlatip aramiza katilirsin, gerci 2 nisan a da baya var gunler gecmez simdi sanaDemek ki sonunda ameliyatini oldun, cok gecmis olsun. Darisi 2 nisan da benim basima olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?