sonunda bende ameliyat günü aldım

mrb cnm ozel msj gonderemiyorum henuz, tesekkur ederim ameliyatim iyi gecti zaten ameliyatta korkulacak bisey yok sonrasi zormus biraz, kisiye gore degisir tabi ama bende cok agri var hala

mrb cnm ozel msj gonderemiyorum henuz, tesekkur ederim ameliyatim iyi gecti zaten ameliyatta korkulacak bisey yok sonrasi zormus biraz, kisiye gore degisir tabi ama bende cok agri var hala

geçmiş olsun. bu kadar kısa olmaz. anlat bakalım nasıl geçti, nasıl bir duygudasın şimdi? ağrı sızı normal. kendine dikkat et sonrası çok güzel olacak. tüm sıkıntılara değecek :)

geçmiş olsun. bu kadar kısa olmaz. anlat bakalım nasıl geçti, nasıl bir duygudasın şimdi? ağrı sızı normal. kendine dikkat et sonrası çok güzel olacak. tüm sıkıntılara değecek :)

ameliyat dedig gibi kolaydi anlamadim bile, ama ilk gun cok pisman oldum bu kadar cektigim aci icin deger miydi diye, suan agrida azalma var tabiki fakat okadar sIkI sarmislarki bandajlari zor nefes aliyorum, henuz kendilerini goremedigim icin herhangi bi duygu da yok maalesef, ama yarin bandajlar cikacak sudyen takilacak, , yani yarin gorucem ins bu arada mentor 250 cc high profil yuvarlak puruzlu takildi :))

sütyene geçince rahatlayacaksın epeyce. 2 hafta da sporcu kullanacaksın. neden mentor kullanıldı? yanlış hatırlamıyorsam natrelle kullanılacaktı. umarım büyüklükleri mutlu eder seni.

sütyene geçince rahatlayacaksın epeyce. 2 hafta da sporcu kullanacaksın. neden mentor kullanıldı? yanlış hatırlamıyorsam natrelle kullanılacaktı. umarım büyüklükleri mutlu eder seni.

ins.rahatlarim cok zor nefes aliyorum cunku doktorumla marka hic konusmadik daha dogrusu aklima bile gelmedi marka konusu, buyukluk konusuna gwlince daha buyugu takilamazdi heralde cok zayifim ve gogus kafesim baya dar

ins.rahatlarim cok zor nefes aliyorum cunku doktorumla marka hic konusmadik daha dogrusu aklima bile gelmedi marka konusu, buyukluk konusuna gwlince daha buyugu takilamazdi heralde cok zayifim ve gogus kafesim baya dar

kullanılabilecek en büyüğünü istediğini belirttiysen ufuk bey zaten buna göre hareket etmiştir. memeye kavuşma duygusu insanın aklındaki soruları uçuruyor bilmez miyim hiç :) ben de çok şaşkın şaşkın sormuştum sorularımı. bu ameliya için de şimdiden sorularımı hazırlıyorum.
yarın büyük gün.

geçmiş olsun canım bende senden mesaj bekliyordum ameliyat öyle yada böyle geçip gidiyor önemli olan şu süreç senin için inşallah bunu da atlatırsın biran önce

ben 1,5 ay önce ameliyat oldum dual plane nagor 235 cc takıldı.ilk günler hafif ağrılarım oldu ödemi atmakta zorlandım .zamanla hepsi geçiyo şu an tek derdim biri diğerinden biraz daha büyük duruyo bu da beni rahatsız ediyo .zamanla düzelecek mi bilemiyorum

aman aman bir ağrın olmadı yani değilmi? ben artık ilk buna odaklandım kendmi nasıl bir acıya hazrladysam artık :/

Canım hayırlısı olsun :) Ben cenk tokata oldum ben de ikisi arasında kalmıstım ama ilk cenk beyle görüşme yaptım içimeçok sinmişti ufuk beyle görüşme gereği duymadım ama ikisi de en iyi iki doktor İzmirde. Çok iyi bir karar vermişsin :)
bana 350 cc high profile taktı doktorum dogal olsun ıstedım sagolsun istedigimi de yaptı. İlk 15 güne ödemlerin geçiyor anca iniyor 2 güne geçmez onu söyleyim de. Kasaltı olcaksın ilk bir hafta desteksiz yerınden kalkamazsın zaten yeşil reçete agrı kesici veriyor doktor agrın pek olmayacak ama desteksiz kalkmamaya dıkkat et 10.günde kendi işini kendin yapabilcek kıvama geliyorsun merak etme Sağlıkla kal..

Son düzenleme:

Mrb öncelikle geçmiş olsun :) bende ayın 17 şinde olacağım. Kas altı yuvarlak 280 cc olur dedi doktorum ama bu forumda çoğu küçük yaptıranlar pişman senin cc olarak küçük ama duruşu nasıl foto eklediysem görebilirmiyim?

Mrb çok geçmiş olsun. Yeni ameliyat olanları okudukça heyecanım iyice artıyor. Bende ayın 17 şinde kas altı yuvarlak 280 cc ile bu kervana katılacağım hayırlusıyla inş :) gerçi ben yaptırmışken biraz daha büyük olsa diyorum ama doktorum fazlası taşma yapar diyor sizinkiler büyüklük olarak nasıl duruyo foto varsa bakabilir miyim? Şimdiden sağlıklı günlerde kullanın :))

mrb, tesekkur ederim oncelikle, henuz foto koymadim zaten cekemiyorum yani kollarimi hala dogru duzgun kullanamiyorum.250 cc yuvarlak dual plan oldu benimde ilk basta kucuk geldi gozume ama daha buyuk olsaydi dayanamazdim heralde, su an cok gerginler patliyacak gibi dik duramiyorum :))

Demek ki sonunda ameliyatini oldun, cok gecmis olsun. Darisi 2 nisan da benim basima olsun :)

Sual plan derken kas altı mı kas zarı altımı? Bende 1.65 boy 55 kiloyum doktorum göğüs kafesin dar zayıfsın maksimum 295 ama oda yanlardan 1,5 cm taşma yapar diyo benim bir bebişim var yani emzirmiş biri olarak aslında esneme payım vardır daha büyük olabilir gibi geliyo ama Dr 280 yeterince büyük olacak diyor :/ şu an çok yeni sizin anlıyorum ama Dr kaç cup sütyen takanileceğiniz ike ilgili bişey söyledim? Bir de sizin kilo kaç önceki dökünüz nasıldı? Çok soru sordum ama son 11 gündeyim hala endişelerim var gece gündüz forumdayım uyuyamıyorum artık

Arkadaşta cevaplar ama bende bildiklerimi yazayım dual planda protezin üst kısmı kası altında alt kımı değil.....o meme dokusunun altında.sen kas altımı olacaksın...benimde vücüt ölçülerim seninkine yakın1.62 57.56bu aradayım ama1aydır sporu bıraktım2 kilo aldım.bir haftadır yürüyorumtekrar 56ya düşerim herhalde...bende sen gi bi sabahladım

cnm dual plan ffz arkadasimizin anlattigi gibi iste protezin ust kismi kas altinda , alt kismi kas ustunde kaliyor, doktorumla henuz su andaki olculerimle ilgili gorusmedik, kiloya gelince baya bi zayifim 41 kg su gerginlik hissini bi atlatayim da olcu foto hepsiyle ilgilenicem ins :)

öncelikle kararın hayırlı olsun canım..doktorun ölçümü yapmış ve ccyi belirlemiş sanırım...uygulayacı yöntemde bellidir...genelde birçok doktorun kendine özgü sürekli kullandığı bir yöntem var..ben yaklaşık 2 ay önce dual plan 350 cc yuvarlak mentor marka protez kullanıldı..ve öncesinde çok doktor gezdim hep 300 ccden fazlası olmaz taşar çok büyük olur diyorlardıki buradan öğrendiğim kadarı ile beni tatmin etmeyeceği kanatine vardım ve doktorumu 325 cc ye zor ikna ettim..boyum 1,72 kilom 64 göğüs altı ölçüm 75 çevresi 82 cm idi şimdi 92 cme yükseldi ameliyat esnasında 325 ccyi denemiş ve benim istediğim büyüklüğü net bildiği için 350 koymuş çokda iyi olmuş..ben 18 ay kızımı emzirdim sonrasında dümdüz oldu..o sebeple emzirmiş göğüs dokusu farklıdır...280 cc seni tatmin edermi önemli olan o..ve sadece bir doktormu gördü bence bi kaç doktor sonrasında karar ver..sonuçta bu ameliyatı bir kere olacaksın tabiki çok fazla büyükde iyi değildir..mesela burada pippa arkadaşımız var çok zayıf 270 cc uygulanmıştı..patik arkadaşa 300 cc onların resimlerini bir gör ve düşün derim..çekeceğin ağrı ve sabıra değsin buradaki herkez büyük değil küçük olduğundan şikayetçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…