• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda bende ameliyat günü aldım

öncelikle kararın hayırlı olsun canım..doktorun ölçümü yapmış ve ccyi belirlemiş sanırım...uygulayacı yöntemde bellidir...genelde birçok doktorun kendine özgü sürekli kullandığı bir yöntem var..ben yaklaşık 2 ay önce dual plan 350 cc yuvarlak mentor marka protez kullanıldı..ve öncesinde çok doktor gezdim hep 300 ccden fazlası olmaz taşar çok büyük olur diyorlardıki buradan öğrendiğim kadarı ile beni tatmin etmeyeceği kanatine vardım ve doktorumu 325 cc ye zor ikna ettim..boyum 1,72 kilom 64 göğüs altı ölçüm 75 çevresi 82 cm idi şimdi 92 cme yükseldi :9: ameliyat esnasında 325 ccyi denemiş ve benim istediğim büyüklüğü net bildiği için 350 koymuş çokda iyi olmuş..ben 18 ay kızımı emzirdim sonrasında dümdüz oldu..o sebeple emzirmiş göğüs dokusu farklıdır...280 cc seni tatmin edermi önemli olan o..ve sadece bir doktormu gördü bence bi kaç doktor sonrasında karar ver..sonuçta bu ameliyatı bir kere olacaksın tabiki çok fazla büyükde iyi değildir..mesela burada pippa arkadaşımız var çok zayıf 270 cc uygulanmıştı..patik arkadaşa 300 cc onların resimlerini bir gör ve düşün derim..çekeceğin ağrı ve sabıra değsin buradaki herkez büyük değil küçük olduğundan şikayetçi :34:

Mrb frezyam, o kadar güzel açıklamışsın ki çok teşekkür ederim :) şimdi benim göğüs altı 76 göğüs çevrem 80 cm. Emzirme sonrası dümdüz oldum diyebilirim. Sadece nir Dr ile görülebildim ve hemen 17 sine kaporayı ödeyip ameliyat günümü aldım çünkü bebeğim daha 1,5 yaşında onu bırakıp Dr Dr geçemiyorum. Anadolu yakasındayım yakın olması için burdan bir Dr seçtim ve yine kendisini bu forumda çok adı geçtiği için tercih ettim. Sonuç olarak ameliyatımı kesin o yapacak ancak daha büyük cc konusunda ikna etmeye gittim ama o beni ikna edip gönderdi :/ bana maks 295 oda taşma yapar dedi ama sen söylenenin 50 cc üstü yaptırmışsın peki taşma falan yaptımı? Nedir yani bu taşma yanlardan çok mu belli oluyo anlayamıyorum :( gece gündüz forumdayım ama 300 cc altı gördüğüm göğüsler beni tatmin etmiyor :/ siz nasıl ikna ettiniz? Bir de sonrasında yapar ama taşma aşırı belli olur mu of altı üstü 20 cc fazlasını koyacak 400 istemiyoruz ya :20:

Mrb frezyam, o kadar güzel açıklamışsın ki çok teşekkür ederim :) şimdi benim göğüs altı 76 göğüs çevrem 80 cm. Emzirme sonrası dümdüz oldum diyebilirim. Sadece nir Dr ile görülebildim ve hemen 17 sine kaporayı ödeyip ameliyat günümü aldım çünkü bebeğim daha 1,5 yaşında onu bırakıp Dr Dr geçemiyorum. Anadolu yakasındayım yakın olması için burdan bir Dr seçtim ve yine kendisini bu forumda çok adı geçtiği için tercih ettim. Sonuç olarak ameliyatımı kesin o yapacak ancak daha büyük cc konusunda ikna etmeye gittim ama o beni ikna edip gönderdi :/ bana maks 295 oda taşma yapar dedi ama sen söylenenin 50 cc üstü yaptırmışsın peki taşma falan yaptımı? Nedir yani bu taşma yanlardan çok mu belli oluyo anlayamıyorum :( gece gündüz forumdayım ama 300 cc altı gördüğüm göğüsler beni tatmin etmiyor :/ siz nasıl ikna ettiniz? Bir de sonrasında yapar ama taşma aşırı belli olur mu of altı üstü 20 cc fazlasını koyacak 400 istemiyoruz ya :20:

canım doktorun en fazla 295 cc dedi ise yapıcak bişey yok...burada önemli olan göğüs kafesi ve göğüs çapı...içeride protez konulması için bir cep açılıyor ve protez cc arttıkça protezin çapıda büyüyor..tabiki fazlası göğüse oturmayınca görüntü kötü oluyor ve sana rahatsızlıkda verebilir...seni onaylamıştım fotoğraflarıma bakabilirsin...hatta bu tarz istediğin boyuttaki fotoğrafları doktoruna dahi gösterip istediğin büyüklüğü net bir şekilde belirtebilirsin..20 cc çok fazla bişey fark ettirmiyor..düşün ben hep 300 cc ye odaklanmıştım sonra dedim 325 cc olsun hatta ameliyat masasına yatıncaya kadar doktoruma ısrar ediyordum ben istedim diye 350 koymayın siz beğenirseniz öyle koyun değilse 325 e bile razıyım diye konuşurken bayılmışım..o sebeple doktoruna iri ve dolgun istediğini ameliyat esnasında deneyip alabileceği en büyük ccyi uygulamasını iste...birde eğer dolgun bir dekolte istiyorsan high profilde ısrarcı ol...

canım doktorun en fazla 295 cc dedi ise yapıcak bişey yok...burada önemli olan göğüs kafesi ve göğüs çapı...içeride protez konulması için bir cep açılıyor ve protez cc arttıkça protezin çapıda büyüyor..tabiki fazlası göğüse oturmayınca görüntü kötü oluyor ve sana rahatsızlıkda verebilir...seni onaylamıştım fotoğraflarıma bakabilirsin...hatta bu tarz istediğin boyuttaki fotoğrafları doktoruna dahi gösterip istediğin büyüklüğü net bir şekilde belirtebilirsin..20 cc çok fazla bişey fark ettirmiyor..düşün ben hep 300 cc ye odaklanmıştım sonra dedim 325 cc olsun hatta ameliyat masasına yatıncaya kadar doktoruma ısrar ediyordum ben istedim diye 350 koymayın siz beğenirseniz öyle koyun değilse 325 e bile razıyım diye konuşurken bayılmışım..o sebeple doktoruna iri ve dolgun istediğini ameliyat esnasında deneyip alabileceği en büyük ccyi uygulamasını iste...birde eğer dolgun bir dekolte istiyorsan high profilde ısrarcı ol...

Evet fotolara baktım süper olmuş sağlıkla kullan :) bu arada yazmayı unutmuştum yuvarlak high profil benimkide. Ama seninki kadar büyük almaz zaten o kadarını beklemiyorum ama en azından 300 cc istiyorum :) bu gidişle lokal anestezi yaptırıp ameliyat sırasında doktora psikolojik baskı yapıcam :52:

Evet fotolara baktım süper olmuş sağlıkla kullan :) bu arada yazmayı unutmuştum yuvarlak high profil benimkide. Ama seninki kadar büyük almaz zaten o kadarını beklemiyorum ama en azından 300 cc istiyorum :) bu gidişle lokal anestezi yaptırıp ameliyat sırasında doktora psikolojik baskı yapıcam :52:

lokalmi :37: kesinlikle dayanabileceğini düşünmüyorum :1:

Mrb öncelikle geçmiş olsun :) bende ayın 17 şinde olacağım. Kas altı yuvarlak 280 cc olur dedi doktorum ama bu forumda çoğu küçük yaptıranlar pişman :( senin cc olarak küçük ama duruşu nasıl foto eklediysem görebilirmiyim?

benim göğüs dokum biraz vardı ve dual plane oldum yani sadece üst kısmı kas altı alt taraf meme dokusu altında oldu boyutundan memnunum vücuduma orantılı oldu çok büyük bir göğüs istememiştim foto eklemedim henüz .senin göğüs dokun hiç yoksa kas altı 280cc küçük gelebilir gözüne ne kadar büyüklükte bişey istediğini bilemiyorum dr la kararlaştırman gerek.

gece gündüz forumdan çıkmaz oldum çok tedirginim 17 si ameliyat günü ama bi sabah uyanıyorum vazgeçtim ben bunlarla yaşamaya alışıcam diyorum kendi kendime bir sabah uyanıyorum olucam mutlaka diyorum off rüyalarım bile saçma sapan günlerdir :(

gece gündüz forumdan çıkmaz oldum çok tedirginim 17 si ameliyat günü ama bi sabah uyanıyorum vazgeçtim ben bunlarla yaşamaya alışıcam diyorum kendi kendime bir sabah uyanıyorum olucam mutlaka diyorum off rüyalarım bile saçma sapan günlerdir :(

:))) bende son gunlerde bi vazgecip bi istiyodum, esime gina gelmisti artik :)))

Merhaba şimdi sizi okuyunca çok heyecanlandim. Ben 36 yasindayim. Bir oglum var 4.5 yasinda. Benim göğüslerim 75 C. Ancak cok sarkma var. Ben de meme diklestirme düşünüyorum. Ufuk Bilkay a bir e mail attim. Muhtemelen haziranda bu süprüntülerden kurtulacagim. Cok büyük olmasini değil, uçlarının karşıya bakmasını ve altinda kalem durmamasini istiyorum. Öğretmenim bu yüzden en erken haziranda olabilrim. Deneyimlerinize cok ihtiyacim olacak arkadaslar. diklestirme yaptiran var mı ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 1 ay sonra ameliyat olacagim umarim memnun kaliriz doktorumuz ayni degil ama ameliyat hayal edenler olarak ortak noktamiz cok:)

Canım hayırlısı olsun :) Ben cenk tokata oldum ben de ikisi arasında kalmıstım ama ilk cenk beyle görüşme yaptım içimeçok sinmişti ufuk beyle görüşme gereği duymadım ama ikisi de en iyi iki doktor İzmirde. Çok iyi bir karar vermişsin :)
bana 350 cc high profile taktı doktorum dogal olsun ıstedım sagolsun istedigimi de yaptı. İlk 15 güne ödemlerin geçiyor anca iniyor 2 güne geçmez onu söyleyim de. Kasaltı olcaksın ilk bir hafta desteksiz yerınden kalkamazsın zaten yeşil reçete agrı kesici veriyor doktor agrın pek olmayacak ama desteksiz kalkmamaya dıkkat et 10.günde kendi işini kendin yapabilcek kıvama geliyorsun merak etme Sağlıkla kal..:16:

canim bende cenk tokatal görüstüm vede konusmasindan telefonlada olsa cok memnun kaldim..bana yardimci olup resimlerin varsa eklermisin?görebilirmiyim?

mrb cnm ufuk bey dedigin ufuk bilkay mi?eger oysa ben yarin kendisine meme buyutme ameliyati oluyorum, sureclerle ilgili yazarim :)

canim sen ufuk bilkaya oldunmu? ben cenk beyle görüstüm icimede yatti ama burada ufuk bilkay ismide cokca geciyor..birde onu arayayim diyorum..resimlerin varsa görebilirmiyim acaba?

evet canım izmirdeyim ben.cenk tokatla ikisi arasında kalmıştım ama cenk bey şehir dışında olcakmış 1 hafta dye ufuk beyi tercih ettim.görüşmeyi yaptık bugün.beni muhakkak bilgilendir olurmu?ben orda heyecandan çok soru soramadım ameliyat öncesi ne yapıcam ne yapmıcam nasıl olcak falan dye
canim oldunmu sen ameliyatini? nasil oldun? istedigin gibi oldumu? ben cenk bey ve ufuk bilkay arasinda kaldim su an

doktorun da dediği gibi ağrı eşiğine bağlı çekeceğin sıkıntıların oranı. kendine dikkat ettiğin sürece korkun olmasın. tüm sıkıntılar geçici ve gün geçtikçe aklına bile gelmeyecek o günler. ameliyattan sonra bedenine nasıl davranman gerektiğini anlatacaktır. ufuk bey'in dediklerini uygula ve sakın korkma.
cenk tokat'ı tanımıyorum ama ufuk bey hastasını mutlu edecek sonuçlar çıkartıyor. rahat ol.
canim nasil memnunmusun gögüslerinden?resimlerin varsa görebilirmiyim? bende iki doktor arasinda kaldim su an..üstelik yurt disindayim

canim nasil memnunmusun gögüslerinden?resimlerin varsa görebilirmiyim? bende iki doktor arasinda kaldim su an..üstelik yurt disindayim

memnunum. diğer ayrıntılara yazdıklarımı okuyarak takip et. foto paylaşmıyorum. yurt dışından gelip doprudan ameliyat olacaksan, doktorun meme ameliyatı sonuçlarına bak. doktorunu iyi araştır, hasta memnuniyetlerini takip et ve bu ameliyatı bir kez ol. 3. ameliyat ile istediğim doğal görüntüye kavuştuğum için çok yıprandım. bilgine... (3. ameliyatımı ufuk bey yaptı. görüştüğüm gün ameliyat olmuştum.)

memnunum. diğer ayrıntılara yazdıklarımı okuyarak takip et. foto paylaşmıyorum. yurt dışından gelip doprudan ameliyat olacaksan, doktorun meme ameliyatı sonuçlarına bak. doktorunu iyi araştır, hasta memnuniyetlerini takip et ve bu ameliyatı bir kez ol. 3. ameliyat ile istediğim doğal görüntüye kavuştuğum için çok yıprandım. bilgine... (3. ameliyatımı ufuk bey yaptı. görüştüğüm gün ameliyat olmuştum.)

Cevabin icin tesekkür ederim canim. .ama arastirmayi buradan baska nerden yapayim..cogu arkadaslik teklifime bile cevap vermiyorlar..yaptiklarinin resimlerini nerden görecem? ..benim korkum da zaten buradan yanlis secim yaprim diye..sanada gecmis olsun..

Cevabin icin tesekkür ederim canim. .ama arastirmayi buradan baska nerden yapayim..cogu arkadaslik teklifime bile cevap vermiyorlar..yaptiklarinin resimlerini nerden görecem? ..benim korkum da zaten buradan yanlis secim yaprim diye..sanada gecmis olsun..

canım ekledim seni aklına takılanı sorabilirsin fotolarıma bakabilirsin :)

doktorunu birebir görüşmede seçebilirsin. internet ortmından doktora ait bilgilere ulaşabilirsin ya da hastalarının memnuniyet yazılarına. albüm yapmadığım için seni arkadaş olarak eklememin de bir mantığı yok. listende olamayan kişilere de özel mesaj gönderebiliyorsun.
meme ameliyatı mı olacaksın? özellikle burun içinse çok araştırma yapıp istediğin burun biçimine ulaştıracak doktoru bulmak kolay olmayacak. yüzünün karakteristiğini etkileyecek bir ameliyat bu. çok iyi karar vermeni ve mutlu sonuçtan mutlu olmanı dilerim.

doktorunu birebir görüşmede seçebilirsin. internet ortmından doktora ait bilgilere ulaşabilirsin ya da hastalarının memnuniyet yazılarına. albüm yapmadığım için seni arkadaş olarak eklememin de bir mantığı yok. listende olamayan kişilere de özel mesaj gönderebiliyorsun.
meme ameliyatı mı olacaksın? özellikle burun içinse çok araştırma yapıp istediğin burun biçimine ulaştıracak doktoru bulmak kolay olmayacak. yüzünün karakteristiğini etkileyecek bir ameliyat bu. çok iyi karar vermeni ve mutlu sonuçtan mutlu olmanı dilerim.

Ben meme büyütme olmak istiyorum. .insallah dogru karar veririm..cok tesekkür ederim canim

Back