- Konu Sahibi greenapple
öncelikle kararın hayırlı olsun canım..doktorun ölçümü yapmış ve ccyi belirlemiş sanırım...uygulayacı yöntemde bellidir...genelde birçok doktorun kendine özgü sürekli kullandığı bir yöntem var..ben yaklaşık 2 ay önce dual plan 350 cc yuvarlak mentor marka protez kullanıldı..ve öncesinde çok doktor gezdim hep 300 ccden fazlası olmaz taşar çok büyük olur diyorlardıki buradan öğrendiğim kadarı ile beni tatmin etmeyeceği kanatine vardım ve doktorumu 325 cc ye zor ikna ettim..boyum 1,72 kilom 64 göğüs altı ölçüm 75 çevresi 82 cm idi şimdi 92 cme yükseldi ameliyat esnasında 325 ccyi denemiş ve benim istediğim büyüklüğü net bildiği için 350 koymuş çokda iyi olmuş..ben 18 ay kızımı emzirdim sonrasında dümdüz oldu..o sebeple emzirmiş göğüs dokusu farklıdır...280 cc seni tatmin edermi önemli olan o..ve sadece bir doktormu gördü bence bi kaç doktor sonrasında karar ver..sonuçta bu ameliyatı bir kere olacaksın tabiki çok fazla büyükde iyi değildir..mesela burada pippa arkadaşımız var çok zayıf 270 cc uygulanmıştı..patik arkadaşa 300 cc onların resimlerini bir gör ve düşün derim..çekeceğin ağrı ve sabıra değsin buradaki herkez büyük değil küçük olduğundan şikayetçi
Mrb frezyam, o kadar güzel açıklamışsın ki çok teşekkür ederim :) şimdi benim göğüs altı 76 göğüs çevrem 80 cm. Emzirme sonrası dümdüz oldum diyebilirim. Sadece nir Dr ile görülebildim ve hemen 17 sine kaporayı ödeyip ameliyat günümü aldım çünkü bebeğim daha 1,5 yaşında onu bırakıp Dr Dr geçemiyorum. Anadolu yakasındayım yakın olması için burdan bir Dr seçtim ve yine kendisini bu forumda çok adı geçtiği için tercih ettim. Sonuç olarak ameliyatımı kesin o yapacak ancak daha büyük cc konusunda ikna etmeye gittim ama o beni ikna edip gönderdi :/ bana maks 295 oda taşma yapar dedi ama sen söylenenin 50 cc üstü yaptırmışsın peki taşma falan yaptımı? Nedir yani bu taşma yanlardan çok mu belli oluyo anlayamıyorum gece gündüz forumdayım ama 300 cc altı gördüğüm göğüsler beni tatmin etmiyor :/ siz nasıl ikna ettiniz? Bir de sonrasında yapar ama taşma aşırı belli olur mu of altı üstü 20 cc fazlasını koyacak 400 istemiyoruz ya