Lensi ilk aldıgımda '' Sibirya Kurdu'' gözleri gibi göründügü sözlerini çok duydum.Almakla almamak arasında çok kararsız kaldım ama gerçekte çok güzel bir sonuç verdigini görünce tavsiye etmeye başladımAslında sibirya kurtlarının gözleri çok hoşuma gider Özellikle gece kullanımı çok güzel olan bir renk.Lensi gece clübüne giderken taktıgımda oradaki ışıklardan dolayı dahada dikkat çekici hoş göründügünü anladım.Bir bakan bir daha baktı ve birçok kişi gözlerimin çok güzel oldugunu söyledi Lensmi diye soran olmadı,tuhaf bakanda olmadı.Bundanda anlaşılacagı gibi anormal bir durum yoktu
Ben ilk denemelik olarak aldıgım için aylık serisinden aldım ama yıllık olanındanda almayı düşünüyorum
Albümdeki sorun çözülemedi sanırım.O yüzden buraya ekleme yapıyorum
aynı marka aynı renk lensi ben de kullandım, toplasan 2-3 kez takmısımdır. flashlı fotograflarda ne kadar muhtesemse gercekte o kadar kötü görünüyordu. cok eleştiri aldım hiç doğal olmamasıyla ilgili o yüzden takamadım lensim diye bagırıyordu. seninki de fotograflarda çok güzel ama yakından nasıl acaba?
hmm güzel fikir canım, bunu sadece hava kararınca takmak lazım.iddialı ve çekici olur bence de sibirya kurdunun gözleri çok güzel ama bence yine de yıllık alma, aylık al yine. belki yıllıklar kullanım olarak bu kadar rahat olmayabilir
Evet canım albüm sıkıntı yaptı, töneticilerle de görüştüm ama çare bulamadık fakat başka kişilerin albümlerde sıkıntı yok.. Yakışmışlar fakat çok iddialı duruyo cidden.. Gündüz kullanabilir miyim ki??Bi de epey beyazım ve saçlarım siyah, çok sırıtma ihtimali var mı?
aynı marka aynı renk lensi ben de kullandım, toplasan 2-3 kez takmısımdır. flashlı fotograflarda ne kadar muhtesemse gercekte o kadar kötü görünüyordu. cok eleştiri aldım hiç doğal olmamasıyla ilgili o yüzden takamadım lensim diye bagırıyordu. seninki de fotograflarda çok güzel ama yakından nasıl acaba?