Kontakt Lens Sonunda BauschLomb- Gri aldım :)

hmm güzel fikir canım, bunu sadece hava kararınca takmak lazım. iddialı ve çekici olur bence de sibirya kurdunun gözleri çok güzel ama bence yine de yıllık alma, aylık al yine. belki yıllıklar kullanım olarak bu kadar rahat olmayabilir

Albümdeki sorun çözülemedi sanırım.O yüzden buraya ekleme yapıyorum

Evet canım albüm sıkıntı yaptı, töneticilerle de görüştüm ama çare bulamadık fakat başka kişilerin albümlerde sıkıntı yok.. Yakışmışlar fakat çok iddialı duruyo cidden.. Gündüz kullanabilir miyim ki?? Bi de epey beyazım ve saçlarım siyah, çok sırıtma ihtimali var mı?

aynı marka aynı renk lensi ben de kullandım, toplasan 2-3 kez takmısımdır. flashlı fotograflarda ne kadar muhtesemse gercekte o kadar kötü görünüyordu. cok eleştiri aldım hiç doğal olmamasıyla ilgili o yüzden takamadım lensim diye bagırıyordu. seninki de fotograflarda çok güzel ama yakından nasıl acaba?

Evet size katılıyorum. B&L fotolarda güzel duruyor ama yakından bakınca bombeli ve damarlı görünüşü dikkat çektiği için yapay duruyor. Bana göre fresh look bu konuda B&L'dan bir tık daha önde, ama solotica şimdiye kadar gördüğüm en doğal duran lens...

Yıllık,aylık arasında fark varmı? Kullanım olarak,görüntü olarak ve renk olarak hepsini sormak gerek Ama benim hoşuma gitti,ikisi arasında fark yoksa kullanımıda bu kadar rahatsa yıllık almak daha rahat olur gibime geldi...Bakalım artık,öğrenir öğrenmez sonucu paylaşırım yine

Ben beğendim açıkcası,çevremdende hep olumlu güzel yorumlar aldım.Kendi görüşümden ziyade çevreden olumlu yorumlar almak beni daha çok yakınlaştırdı açıkcası.Çünkü bazen sizin göremediğinizi başkası görebiliyor
Ben normalde esmer bir bayanım.Ama saçlar sarı boya.Kaş rengimide bir ton kırdıyorum.Bu yüzden bu renk sırıtmadı bende.Senin saçlar siyah ve tenin beyazsa zaten başlı başına bir iddia,bu renk ise dahada iddialı yapabilir gibime geldi İddalı olmayı seversen,cesaretliysen takabilirsin tabi ama degilsen kullanamazsın belkide..Bazı optiklerde deneme lensler olabiliyor.Deneme yapıpta alabilirsin.

Bu fotografım flaşsız çekim.Ben gündüzde kullanabiliyorum,aslında kötü durmadı bence.Çevremdende kötü bir yorum almadım.Diger Fresh Look,Elegance lensler gibi bombeli durmadı.Her gözde farklı duruş verir tabikide.Ten rengi,göz rengi,gözbebeklerimizin çapı v.s. Sonucu değiştirir..
Yakındanda çok dogal ve güzel durdu bana ve arkadaşlarıma göre.Lensten nefret eden,lensli göze bakamayan arkadaşlarımda var.Onlar bile beğendi bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…