Kontakt Lens Sonunda BauschLomb- Gri aldım :)

cok yakısmıs tatlım bndede greyler boyle durdu renk olarak. değiştirmişler heralde önjeden arkadasım almıstı bır sene onjesı kadar gri aldım dedı bana .uzun bi süre kullanmıstım yıne aynısıdr dıe almıstım tekrardan ama onlar gbi deil onlar bebek mavısı gıbı cok acık bı mavi duruodu.

Teşekkür ederim canım. Ama ne bilim grilerde pek içime sinmedi gibi kurt gibi durdugunu sanıyorum. Sende nasıl duruyor? Dışarda rahatça kullanılırmı sence bu renk?

Teşekkür ederim canım. Ama ne bilim grilerde pek içime sinmedi gibi kurt gibi durdugunu sanıyorum. Sende nasıl duruyor? Dışarda rahatça kullanılırmı sence bu renk?

ben dısarda kullanıyorum ama ne yalan soyleyım . cok nadır ve su aralar hıc kullanmıyorum . bunu degiştirmişler heralde ya onjeden griler bebek mavısı cok gzl duruodu. yakısmıs ama o yuzden sorun yapma

ben de bir defa kullanmıştım bu rengi. sibirya kurdu gibi yapıyor, renk güzel ama damarlı bir lens. ama fotolarda damarı pek belli olmuyordu. bir de kullanım olarak rahat bir lens,kayma batma fln yapmıyordu.

ben de bir defa kullanmıştım bu rengi. sibirya kurdu gibi yapıyor, renk güzel ama damarlı bir lens. ama fotolarda damarı pek belli olmuyordu. bir de kullanım olarak rahat bir lens,kayma batma fln yapmıyordu.

Gerçektende kullanımı çok rahat bir lens Tavsiye üzerine aldım bu markayı ve rengi.Özelikle gece kullanımı için harika bir renk kesinlikle tavsiye ediyorum Ölü balık bakışı yok,batma katma yok çok dogal duruyor.. Hafta sonu clübe giderken takmıştım inanın bir bakan birdaha baktı.Birçok bayan yanımdan geçerken gözleriniz çok güzel dedi Kimse lensmi diye sormadı Ben bu lenslere ba-yıl-dımmm
Normalde göz rengim koyu kahverengidir.Daha öncesinde Elegance ve Fresh Look lenslerinden kullandım yeşil,mavi ve vazgeçemedigim gri rengini. ama Bausch&Lomb kadar memnun kalmadım açıkcası..

Canım seninki yıllık mı aylık mı peki?? B&L ben de çok düşündüm ama damarlı olmasından çekindim açıkçası.. yoksa BC tam benim gözüme göre, iki tane Freshlook alıp attım BC den dolayı çok bombeli durdular, taktığım gibi attım anlayacağın.. Şimdi de iki senedir Elegance yıllık kullanıyorum ve bombe filan yok gayet iyi duruyolar gözümde ama göz rengimiz çok benzer bahsettiğine göre, o sebepten Elegance griler yeşil duruyo.. Beyaz tenli siyah saçlı olduğum için çok kişi yakıştırıyo ama ben aslında bu B&L grisinin de iyi duracağını düşünüyorum, fotoğrafta gayet iyi duruyo ama dediğim gibi çok damarlı olması korkutuyo beni..
Sende damarları yapay duracak kadar belirgin miydi tatlım?

Aylık canım Ama bu gidişle sürekli alırım,senelikte aynı görüntüyü verirse senelik alırım.. Ben diğer lenslerden memnun kalmadım.Bombelik yapıyordu ve özellikle fotolarda çok yapay duruyordu Ben esmerim aslında ama saçlar sarı,çok koyu bir tenim yok.Bana yakıştıgını düşünüyorum Albüme bir foto ekliyim bakın isterseniz. dedigim gibi özellikle gece kullanımı için çok güzel.Gündüz çok dikkat çekiyor ama gece ışığında ve ortamda harika duruyor

B&L yıllık olanın BC daha küçük diye biliyorum canım o sebepten çok daha doğal durur ama bi de o gözümü korkutan damarlı yapısı olmasa.. Kişiye göre çok değişiyo lensler, tecrübe edinmeden zor anlaşılıyo.. Ama elegance bombelik yaptıysa demek ki B&L duruş olarak çok daha doğal.. Bu arada profilinize girdim ama msj sayım 25 olmadığı için fotoğraf görüntüleyemiyorum.. 25 yaptıktan sonra bakıcam inşAllah.. (;

Elegance lenslerin özellikle yakın çekim fotolardaki ölü balık gözü duruşu tahammül edemediğim birşeydi.. Tabiki kişiden kişiye göre değişiklik gösteren bir durumdur bu
Ben lens albümümü genele açık yaptım.Gögüs estetiği oldugum için özel albümümde var.25 mesaj hakkınız dolduğunda fotolara bakabilirsiniz.Ama arkadaş olarak ekleyemeyecegim diğer sebepten dolayı,bilgilendirmek istedim Teşekkürler..

Peki, problem değil.. (; elegance fotoğraflarımı ben de koyarım bi ara göz atarsınız.. (;

Merhabalar tekrardan, albümde sıkıntı mı var acaba, albümlerinize tıkladığım zaman hata veriyo, link değişmiştir vs gibisinden uyarı çıkıyo maalesef.. );

Merhabalar tekrardan, albümde sıkıntı mı var acaba, albümlerinize tıkladığım zaman hata veriyo, link değişmiştir vs gibisinden uyarı çıkıyo maalesef.. );

Yok canım,bir sıkıntı yok..Albümdeki fotolara yorumlar yazılıyor.. Profilime girince göremiyormusun,anlamadımki :44:

Gri kullanıyorum ilk başlarda bana kurt gibi gelmeye başlasada aslında çok güzel duruyor Rengi daha çok açık mavi-gri gibi duruyor. Kendi gözüm koyu kahve ve çok rahatlar B&L aylık Batma kayma yapmıyor ince bir lens pupili dar. Arkadaşlarım ilk gördüğünde mükemmel olmuş ve çok doğal durmuş sende diye iltifatlarda bulunuyorladı. Tavsiye ederim.

BC nedir canım lensinin, aylık mı yıllık mı kullanıyorsun?

Albümdeki sorun çözülemedi sanırım.O yüzden buraya ekleme yapıyorum

Eklentiler

• $image.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 208

Lensi ilk aldıgımda '' Sibirya Kurdu'' gözleri gibi göründügü sözlerini çok duydum.Almakla almamak arasında çok kararsız kaldım ama gerçekte çok güzel bir sonuç verdigini görünce tavsiye etmeye başladım Aslında sibirya kurtlarının gözleri çok hoşuma gider Özellikle gece kullanımı çok güzel olan bir renk.Lensi gece clübüne giderken taktıgımda oradaki ışıklardan dolayı dahada dikkat çekici hoş göründügünü anladım.Bir bakan bir daha baktı ve birçok kişi gözlerimin çok güzel oldugunu söyledi Lensmi diye soran olmadı,tuhaf bakanda olmadı.Bundanda anlaşılacagı gibi anormal bir durum yoktu
Ben ilk denemelik olarak aldıgım için aylık serisinden aldım ama yıllık olanındanda almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…