Güzel durmuşlar.Her iki markayı da kullandım gerçekten B&L çok daha iyi bence de.Ben B&L nin iki yeşil tonunu kullandım sadece (Green amazone ve lıght green) amazone'u özellikle öneririm çok doğal ve güzel.
Evet bencede BL nin lensleri daha güzel hem rahatta ama ablam freshlook grinin daha bi gercek gozum gıbı durdugunu soyluyor yada onu cok kullandıgım ıcın gozu alışmıştıAma ben kabul etmıyorum bende BL nın daha iyi sadece damarlı o kadar istediğim rengide buldum bence :) Ben cok memnunum lensımden. Yeşili bana yakışırmı bilmiyorum o yuzden denemekten korkuyorum açıkçası
Canım hareli ve haresiz diye iki çeşidi var diye biliyorum BL nin.Dediğim yeşil tonlarını denemeni tavsiye ederim çok doğallar.Kendi gözüm olmadığını inandırmaya çalıştım kaç kişiye.Sanırım light green olan haresizdi.Bence sen bir sor bir daha alırken haresizi var mı diye.Grilerde oldukça güzel ama güle güle kullan.
Yarın öğlen koymaya çalışayım canım.Daha önce resim eklemedim buraya profil resmim dışında.Şimdi gece gece takınca koca dalga geçer napıyon diyeCanım ben aylık aldım denemek amaçlı sanırım yıllıklarda haresiz var. Açık yeşilini gercekten cok begenıyorum ama tereddüt ediyorum maviye alıştım yeşil yakışırmı bilmiyorum. Resimlerin varya koyabilirmisin acaba cnm ya ? :44:
Bugun yenı Bausch lomb grilerin resmını koyabılecegım sanırımEvet freshlooklar cok yapay suan ki bausch lomb ta cok damarlı. Ama yınede sevıyorum.
Eki Görüntüle 214299
Bu Bauschlomb-Gri yorumlarınızı beklıyorum
Evetttt made mresim koymayı öğrendim (rapunzel sayesinde sağolsun) sen yardım etmedin ama neyse
sana söz verdiğim gibi light green lenslerimle çektiğim foto mu koyuyorum.Çok iyi çekemedim gerçi pc den olduğu için ama idare et.Ayrıca kendi göz rengimi de gör diye biri lensli biri lenssiz van kedisi gibi
ya iğrenç çıktım resimde amaaadur bir tane de yakından sadece lensli olanı koyim bari.
Canım valla 1 aydır memlekete gıttıgım ıcın nete gıremıyorum. Bugun zorla net bulabıldım. Kusura bakma görseydim mutlaka yazardımfotoğraflarda biraz bulanık cıkmıs ama cok hoş durmuş. Bu kadar acıksa eger bende almayı dusunuyorum. Koyu renkleri pek sevmiyorum ... böyle çok açık dikkat ceken renkler ben buradayım diyen lenslere bayılıyorum eger buda çok açık belli ediyorsabu eve gidince almaya gidecem :) Teşekkrler yorum ıcın kusura bakmayın gecıkme ıcın
Hayır canım çok dikkat çekmiyor tam tersi doğal duruyor çok.Ben burdayım lensim diye bağırmıyor...
wuuuuw sibirya kurdu gibi bayılırım bu renge çok yakışmış güle güle kullan canım bencede freshlook grinden çok daha parlak olmuş değiştirme sakın
Bende bugun b&l starcolors2 grey aldım. aylık diye geçiyor. 3 aya kadar kullanabiliyorduk değil mi??