Kontakt Lens Sonunda BauschLomb- Gri aldım :)

jelib10_

Mavi Rüya
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
126
0
Uzun suren kararsızlıgımın ardından sonunda bugun gri rengini aldım. Aslında freshlook gri ye göre daha bir duzgun gorunuyor çok olan harelerini saymazsak tabi. Freshlookla karsılastırınca freshlook balık gozu gıbı gorunuyorgercekten ama bununda eksık yonu cok harelı . Ama artık balık gıbı gorunmuyorum ona sevındım yanı Ilk cok rahatsız eder dıyordum ama gercekten cok rahat geldı benım gozumle ılgılı sanırım. Şuan telefonumun sarjı bıttığı ıcın resımlerı aatamadım ama en kısa surede resımerı atıcam freshlookla farkı gorursunuz :) Alacaklara yardımcı olurum belkı. Yorumlarınızı eksik etmeyin Fotoğrafı koyduktan sonra :)

Bu Freshlook- Gri ile Freshlook-pure hazel ( Hiç önermiyorum )

:) BL-Gri resimlerimi bekleyinnnnn

bunlar freshlook mu? freshlook kadar yapay duran lens yok sanırım,kötülemek istemem fakat doğrusu bu. zaten fiyatndan da anlaşlıyor.
fotoğraf net değil ama damarları var sanırım lensinizin,yine de yakışmış, mavi herkeste güzel durmaz.

Bugun yenı Bausch lomb grilerin resmını koyabılecegım sanırım Evet freshlooklar cok yapay suan ki bausch lomb ta cok damarlı. Ama yınede sevıyorum.

Bu Bauschlomb-Gri yorumlarınızı beklıyorum

Güzel durmuşlar.Her iki markayı da kullandım gerçekten B&L çok daha iyi bence de.Ben B&L nin iki yeşil tonunu kullandım sadece (Green amazone ve lıght green) amazone'u özellikle öneririm çok doğal ve güzel.

Güzel durmuşlar.Her iki markayı da kullandım gerçekten B&L çok daha iyi bence de.Ben B&L nin iki yeşil tonunu kullandım sadece (Green amazone ve lıght green) amazone'u özellikle öneririm çok doğal ve güzel.

Evet bencede BL nin lensleri daha güzel hem rahatta ama ablam freshlook grinin daha bi gercek gozum gıbı durdugunu soyluyor yada onu cok kullandıgım ıcın gozu alışmıştı Ama ben kabul etmıyorum bende BL nın daha iyi sadece damarlı o kadar istediğim rengide buldum bence :) Ben cok memnunum lensımden. Yeşili bana yakışırmı bilmiyorum o yuzden denemekten korkuyorum açıkçası

Canım hareli ve haresiz diye iki çeşidi var diye biliyorum BL nin.Dediğim yeşil tonlarını denemeni tavsiye ederim çok doğallar.Kendi gözüm olmadığını inandırmaya çalıştım kaç kişiye.Sanırım light green olan haresizdi.Bence sen bir sor bir daha alırken haresizi var mı diye.Grilerde oldukça güzel ama güle güle kullan.

Canım ben aylık aldım denemek amaçlı sanırım yıllıklarda haresiz var. Açık yeşilini gercekten cok begenıyorum ama tereddüt ediyorum maviye alıştım yeşil yakışırmı bilmiyorum. Resimlerin varya koyabilirmisin acaba cnm ya ? :44:

Yarın öğlen koymaya çalışayım canım.Daha önce resim eklemedim buraya profil resmim dışında.Şimdi gece gece takınca koca dalga geçer napıyon diye Resim eklemenin en kısa yolunu bana anlatırsan sevinirim hatta

wuuuuw sibirya kurdu gibi bayılırım bu renge çok yakışmış güle güle kullan canım bencede freshlook grinden çok daha parlak olmuş değiştirme sakın

Evetttt made mresim koymayı öğrendim (rapunzel sayesinde sağolsun) sen yardım etmedin ama neyse

sana söz verdiğim gibi light green lenslerimle çektiğim foto mu koyuyorum.Çok iyi çekemedim gerçi pc den olduğu için ama idare et.Ayrıca kendi göz rengimi de gör diye biri lensli biri lenssiz van kedisi gibi

ya iğrenç çıktım resimde amaaa dur bir tane de yakından sadece lensli olanı koyim bari.

Canım bunlar senelikti 50 ye aldım diye hatırlıyorum diğerini 10 yıl oldu kullanalı green amazonu taa o zaman 80 di ama 2 yıllıktı.Ben şimdi solitica denemek istiyorum inşallah.

Canım valla 1 aydır memlekete gıttıgım ıcın nete gıremıyorum. Bugun zorla net bulabıldım. Kusura bakma görseydim mutlaka yazardım fotoğraflarda biraz bulanık cıkmıs ama cok hoş durmuş. Bu kadar acıksa eger bende almayı dusunuyorum. Koyu renkleri pek sevmiyorum ... böyle çok açık dikkat ceken renkler ben buradayım diyen lenslere bayılıyorum eger buda çok açık belli ediyorsabu eve gidince almaya gidecem :) Teşekkrler yorum ıcın kusura bakmayın gecıkme ıcın

Hayır canım çok dikkat çekmiyor tam tersi doğal duruyor çok.Ben burdayım lensim diye bağırmıyor...

Hayır canım çok dikkat çekmiyor tam tersi doğal duruyor çok.Ben burdayım lensim diye bağırmıyor...

Yok zaten bende doğal durmasını istiyorum ama açık olmasınıda istiyorum ki insanlar renkli olduugnu farketsin hemen yani lens oldugunu bellide olmasın hemen. Bu lensimi zaten aylık almıştım. Şimdi light greende alıcam aylık. daha sonra hangısını daha çokistersem yıllıgını alıcam :)

wuuuuw sibirya kurdu gibi bayılırım bu renge çok yakışmış güle güle kullan canım bencede freshlook grinden çok daha parlak olmuş değiştirme sakın

işteeeeeeeee aradgımmmmmmmm lens bu ben bu ay boush lomb gri aldım boyle durmadı arkadasımınki böyle duruodu .lens mi değişti?

Bende bugun b&l starcolors2 grey aldım. aylık diye geçiyor. 3 aya kadar kullanabiliyorduk değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…