merhaba cnm senin ayakkabilarini gördüm bnmde internette bu modeli satan yerde bu ayakkabi olurmi gelinlik altina die düsünüp dururken seninkileri gördüm bnde siparisimi verdm çok rahat oldugunu düsünüyorm.oyuzdn bunu terch ettm.ama fotograf cekimleri icin belki süslü tasli biside son anda belki alabilrm.ama bunu hem günluk kullanim hem rahatlik hem rengi dolasiyla cok begndim. güle güle kullanalim)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
netten aldim seninkininden de vardi atta nil yesilinin azcik koyusuda vardi onuda cok begendim ama gelin cicegim pembe krem die bu iki renklisini siparis verdm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi günlerde giyin canim, ben cok begendim ayakkabilarini :) Klasik gelinlik ayakkabilari artik cok SIKICI gelmeye baslamisti bana, o yüzden cok begendim
Not: SIKICI büyük yazdim cünkü türkce klaviyem yok ve i olarak yazilinca biraz manasi kaciyor kelimenin :)
Iyi günlerde giyin canim, ben cok begendim ayakkabilarini :) Klasik gelinlik ayakkabilari artik cok SIKICI gelmeye baslamisti bana, o yüzden cok begendim
Not: SIKICI büyük yazdim cünkü türkce klaviyem yok ve i olarak yazilinca biraz manasi kaciyor kelimenin :)
Tesadüfe bakın, bende şeker pembesi elbisemin altında yeşil rengini almıştım :)
Kesinlikle çok rahat ve fazla topuklu giymenin de avantajını yaşıyorsun hem kalın topuk olması hemde estetik görüntüsü sayesinde.
Tesadüfe bakın, bende şeker pembesi elbisemin altında yeşil rengini almıştım :)
Kesinlikle çok rahat ve fazla topuklu giymenin de avantajını yaşıyorsun hem kalın topuk olması hemde estetik görüntüsü sayesinde.