Eki Görüntüle 1090299
Eki Görüntüle 1090300
Çok gezdim çok sıkıldım ama sonunda buldum aradığımı...
Tucess'in açtığı konuyu görünce bakırköye gittim studio rain ayakkabılarından almak için. Sonra bunu gördüm hemen aldım :)
Teşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsun :)
Bakırköyde çarşıda adı bakırköy avm sanırım merdivenle aşağı iniyorsun derigo diye biyerden aldım internet sitemiz de var demişlerdi satış var mı bilmiyorum ama. Fiyatı da 120ydi 100e bıraktı beyazı falan da var :)[/QUs
cumhuriyet meydanının aşagısı mı yoksa sahile dogru inerken mi?
Teşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsun :)
Bakırköyde çarşıda adı bakırköy avm sanırım merdivenle aşağı iniyorsun derigo diye biyerden aldım internet sitemiz de var demişlerdi satış var mı bilmiyorum ama. Fiyatı da 120ydi 100e bıraktı beyazı falan da var :)
bana orayı bul tam olarak neresi oldugunu lütfennnnnnnnnnnn :)
Eki Görüntüle 1090299
Eki Görüntüle 1090300
Çok gezdim çok sıkıldım ama sonunda buldum aradığımı...
Tucess'in açtığı konuyu görünce bakırköye gittim studio rain ayakkabılarından almak için. Sonra bunu gördüm hemen aldım :)
Güle güle kullan canım seninkiler de çok tatlıymış =) ayakkabın süet mi acaba?
Çok güzelmiş güle güle giy.
Teşekkür ederim senin ayakkabıları görünce çıktım gittim
Süet evet :)
Bakırköy avm canım yürüyen merdivenle iniyorsun cumhuriyet meydanının hemen aşağısıda da merdiven var. Aşağı tarafta çarşıda da merdiven var tam caddenin ortasında böyle eminim daha önce görmüşsündür aslında :)
Mağazanın adı "Derigo"
bulamıyorum ben bunun adresini yaaaaaaaaaa :) bana carouselin ordan tarif edermisin canım yanında yakınında ne var magazanın :) ben önceden bahçelievlerde oturuyordum hafta sonu hep bakırköydeydim ama şimdi kartaldayım seneler oldu gitmeyeli bakırköye çat pat hatırlarım gidince o yüzden adres lazım yada yanında yakınında filan bilindik bi magaza vs bişey varsa ordan bulurum :) yardım et ltfnnn :)
ben de bakırköyde sadece o meşhur caddeyi biliyorum bir tek :) meydandan sahile inen cadde hani. googledan görsel buldum bakyeraltı çarşısı yazıyormuş girişte o kısma dikkat etmemişim :)
ikinci görselde meydandan girersen giderken solda dönerken sağda :)
Eki Görüntüle 1092057 Eki Görüntüle 1092058
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?