• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Sonunda ayakkabılarımı aldım :))

efzt

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
178
9
318
34
İstanbul
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398621245.554956.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398621285.854691.jpg

Çok gezdim çok sıkıldım ama sonunda buldum aradığımı...

Tucess'in açtığı konuyu görünce bakırköye gittim studio rain ayakkabılarından almak için. Sonra bunu gördüm hemen aldım :)

Ağır görünüyor, ama umarım rahattır platformu baya yüksek gibi =) Ama rengi çok güzelmiş :16: güle güle giyin =)

Çok teşekkürler ^-^
Malzemesi yumuşak orada başka ayakkabılarla kıyasladım rahat ettiriyor.

Bi topuklu ayakkabı ne kadar rahat olabilirse o kadar rahat yani :)

kalın topuklu ön tarafta arka topuğa orantılı yükseklikte ve bilekten bağlı bir ayakkabı o yüzden rahat gibi görünüyor

Eki Görüntüle 1090299

Eki Görüntüle 1090300

Çok gezdim çok sıkıldım ama sonunda buldum aradığımı...

Tucess'in açtığı konuyu görünce bakırköye gittim studio rain ayakkabılarından almak için. Sonra bunu gördüm hemen aldım :)

ayakkabın çok güzel iyi günlerde kullan.. bende böyle topuk istiyorum gelinliğimin altında giyinmek için. nerden ve kaça aldıgını ögrenebilirmiyim?

Teşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsun :)

Bakırköyde çarşıda adı bakırköy avm sanırım merdivenle aşağı iniyorsun derigo diye biyerden aldım internet sitemiz de var demişlerdi satış var mı bilmiyorum ama. Fiyatı da 120ydi 100e bıraktı beyazı falan da var :)

Bakırköyde çarşıda adı bakırköy avm sanırım merdivenle aşağı iniyorsun derigo diye biyerden aldım internet sitemiz de var demişlerdi satış var mı bilmiyorum ama. Fiyatı da 120ydi 100e bıraktı beyazı falan da var :)[/QUs

cumhuriyet meydanının aşagısı mı yoksa sahile dogru inerken mi?

Bakırköyde çarşıda adı bakırköy avm sanırım merdivenle aşağı iniyorsun derigo diye biyerden aldım internet sitemiz de var demişlerdi satış var mı bilmiyorum ama. Fiyatı da 120ydi 100e bıraktı beyazı falan da var :)

bana orayı bul tam olarak neresi oldugunu lütfennnnnnnnnnnn :)

bana orayı bul tam olarak neresi oldugunu lütfennnnnnnnnnnn :)

Bakırköy avm canım yürüyen merdivenle iniyorsun cumhuriyet meydanının hemen aşağısıda da merdiven var. Aşağı tarafta çarşıda da merdiven var tam caddenin ortasında böyle eminim daha önce görmüşsündür aslında :)

Mağazanın adı "Derigo"

Bakırköy avm canım yürüyen merdivenle iniyorsun cumhuriyet meydanının hemen aşağısıda da merdiven var. Aşağı tarafta çarşıda da merdiven var tam caddenin ortasında böyle eminim daha önce görmüşsündür aslında :)

Mağazanın adı "Derigo"

bulamıyorum ben bunun adresini yaaaaaaaaaa :) bana carouselin ordan tarif edermisin canım yanında yakınında ne var magazanın :) ben önceden bahçelievlerde oturuyordum hafta sonu hep bakırköydeydim ama şimdi kartaldayım seneler oldu gitmeyeli bakırköye çat pat hatırlarım gidince o yüzden adres lazım yada yanında yakınında filan bilindik bi magaza vs bişey varsa ordan bulurum :) yardım et ltfnnn :)

bulamıyorum ben bunun adresini yaaaaaaaaaa :) bana carouselin ordan tarif edermisin canım yanında yakınında ne var magazanın :) ben önceden bahçelievlerde oturuyordum hafta sonu hep bakırköydeydim ama şimdi kartaldayım seneler oldu gitmeyeli bakırköye çat pat hatırlarım gidince o yüzden adres lazım yada yanında yakınında filan bilindik bi magaza vs bişey varsa ordan bulurum :) yardım et ltfnnn :)

ben de bakırköyde sadece o meşhur caddeyi biliyorum bir tek :) meydandan sahile inen cadde hani. googledan görsel buldum bak :1: yeraltı çarşısı yazıyormuş girişte o kısma dikkat etmemişim :)

ikinci görselde meydandan girersen giderken solda dönerken sağda :)

$bakirkoy-istanbul-turkey+1152_12892458723-tpfil02aw-24304.jpg $untitled(1).jpg

ben de bakırköyde sadece o meşhur caddeyi biliyorum bir tek :) meydandan sahile inen cadde hani. googledan görsel buldum bak :1: yeraltı çarşısı yazıyormuş girişte o kısma dikkat etmemişim :)

ikinci görselde meydandan girersen giderken solda dönerken sağda :)

Eki Görüntüle 1092057 Eki Görüntüle 1092058

canım cok tesekkür ederim hatırladım şimdi :) sen yürüyen merdiven diyince yer altı çarşısı aklıma gelmişti ama bakırköy avm yazmıştın ya düşün düşün ora dere diyorum kendi kendime :)

Girişlerden birinde bakırköy avm yazıyordu o yüzden yazmıştım canım resmi bulmam iyi oldu aradığını bulursun umarım. Kına elbisemi de oradan aldım ben çok güzel o da :)

Back