Kontakt Lens Sonunda aradığım lensi buldum :)

:))) bildiginden sasmamak lazim canim..

neyse aldığım iyi oldu canım en azından ne menen bişey olduğunu gördüm. yoksa aklımda kalırdı. burdaki fotolara bakar bakar iç çekerdim

geçmiş olsun canım doğru diyosun aklında kalmadı hiç olmazsa yoksa hep içinde kalacaktı.ama çöpe atmasaydın arada takardın.alışırdı belki gözün.

kızlar ben yüzyıllar boyunca diyebilirim yani bu rengi kullandım solotica yoktu ozamanlar,herkes çok doğal diyodu evet ama annem diyodu ki ölü balık gibi neresi doğal,ben diyodum yoo çok rahat hiçbi sıkıntım yok,solotica kullanınca dedim aman tanrım gözümde lensmi var şimdi benim?şimdi eski fotolarıma bakıyorumda ben o B&L larla nasıl gezmişim yahu,biri hanyada diğeri konyada nasıl kayar nasıl bulanık görürdüm,herşey bi yana damar damar inanılmaz yapay ve bombeli bi lens bu,cep telle çekilen footlarda doğal görünüyor evet ama bu kimseyi yanıltmasın,insanlar doğru lensi bulabilmek için dünya para veriyolar,kimsenin parası boşa gitsin istemem.ufacık çocuklar bile bunun lens olduğunu anlar yani ki benim göz rengim yeşile yakın ela çok açık bi renk,bende bile nekadar yapay duruyordu

geçmiş olsun canım doğru diyosun aklında kalmadı hiç olmazsa yoksa hep içinde kalacaktı.ama çöpe atmasaydın arada takardın.alışırdı belki gözün.

canım gözün bi buna alışması var bi de B&L ile ölü balık gibi bakmaya

sanada cok yakısmısss bende aşığım bu lenslere gerçekten herkes soruo yakıstırıo cok memnunum coook

bende kullanıyorum b&l gray çok mennumum gerçekten çok doğal bi renk

slm arkadaşlar. bgn tesadüfen optikçinin önünden geçiyordum. baktım vitrinde b&l yıllık lenslerin plastik kutusu var. içeri girdim o kutuyu istedim. dışından zaten lens görünüyor. "dark green" rengiydi baktığım. nasıl damarlıydı anlatamam. kendi gözlerimle gördüm canlı olarak. kafamda soru işareti vardı alıp denesem mi diye vazgeçtim. ama hani alıp beğenenlerde var. onlara saygı duyarım tabi. benim freshlooklarda çok ta doğal değil sonuçta

işte bu yaa bende böyle olsun istiyorum hep donuk duryorlar ayy nerden aldın cnm.kaça aldın markası ne ??? bu arada harika duruyorlar cnm.güle güle kullan

merhaba baddem;

cnm sana benim bir iki soru olacaktı eğer mümkünse.senin kullandığın lenslere bayıldım.harika durmuş.internetten sipariş vermek istiyorum fakat orda bir sürü soru soruyorlar mesela;

bi tablo çıkıyor sol sağ dıye ayırmışlar sonra dia yazıyor bc sonra Dioptri falan yazıyor ya kusura bakma ama ben hiç bişi anlamadım yardımcı olurmusun bana.bide 25 tl ye aldım demıssın tanesımı 25 tl.tşk

kusura bakma seni yoracağım :))

çok şanslısın keşke ben de sonunda aradığım lensi buldum diyebilsem

çok teşekkürler.ayrıca ne yorgunluğu elimden geldiğince yardımcı olmak isterim tabi ki.Açıkçası ben bir internet sitesinden almıştım orda sipariş verdikten sonra sitenin yöneticisine hangi rengi istediğini söylüyordun mail yoluyla oyüzden uğraşmadım dialarla bclerle pek bir fikrim yok o konuda üzgünüm sitenin ismini ben özel mesaj olarak yollarım sana site adı vermek yasak sanırım.zten şöyle bir durum var ki artık bu lensleri kullanmıyorum solotica kullanmaya başladım hani hala kullanıyor olsaydım sana daha iyi yardımcı olabilirdim.Ama yakın bir arkadaşım aldı geçen gün bu rengi istersen hiç internetle falan uğraşma hemen hemen bütün optiklerde b&l satılıyor 40 tl ye aldı arkadaşım hem de dc siyle diasıyla uğraşmassın rengi söyleyip alıyorsun bir tek.
bu arada unutmadan söyleyeyim çiftini 25 tlye almıştım baya uygun bir siteydi:))

cnm çok teşekkür ederim cvp için çok saol

lenslerinin rengine bayıldımmm.genellıle lıght green kullanırım hatt bugun yenısını sıparıs verdım ama senın lenslerını gorunce arayıp gri rengine degiştirdim siparişimi.

İşte benimde istediğim lens Ama çok kararsızım kımse tavsıye etmıyor. Flaşsız da rengi açık mavimi acaba ? yani dışarıda belli ooluyormu mavi olduğu ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…