- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
burda resimlere özenip aldımve aman Tanrım tam bi facia denedim ve hemen çıkarı çöpe attı ya soloticadan şaşmam artık. ha birde B&L alacağınıza Freshlook alın bin kat daha doğal yada hiç bişey almayın kendi göz renginiz yeter walla
:))) bildiginden sasmamak lazim canim..
neyse aldığım iyi oldu canımen azından ne menen bişey olduğunu gördüm. yoksa aklımda kalırdı. burdaki fotolara bakar bakar iç çekerdim
geçmiş olsun canım doğru diyosun aklında kalmadı hiç olmazsa yoksa hep içinde kalacaktı.ama çöpe atmasaydın arada takardın.alışırdı belki gözün.
kızlaar sonunda aradığım lensleri bulduum.açık mavi lens arıyorduum,b&l grey aldıım açık mavi durduHerkes gözlerime bayılıyooropuyorumnanaktan.tabi bu lenside sizin sayenizde buldumkaydirigubbakcemile5 ve paylaşmak istedim.belki yararım dokunuuropuyorumnanaktan
bu arada gözlerim koylu kahvee
kızlaar sonunda aradığım lensleri bulduum.açık mavi lens arıyorduum,b&l grey aldıım açık mavi durduHerkes gözlerime bayılıyooropuyorumnanaktan.tabi bu lenside sizin sayenizde buldumkaydirigubbakcemile5 ve paylaşmak istedim.belki yararım dokunuuropuyorumnanaktan
merhaba baddem;
cnm sana benim bir iki soru olacaktı eğer mümkünse.senin kullandığın lenslere bayıldım.harika durmuş.internetten sipariş vermek istiyorum fakat orda bir sürü soru soruyorlar mesela;
bi tablo çıkıyor sol sağ dıye ayırmışlar sonra dia yazıyor bc sonra Dioptri falan yazıyor ya kusura bakma ama ben hiç bişi anlamadım yardımcı olurmusun bana.bide 25 tl ye aldım demıssın tanesımı 25 tl.tşk
kusura bakma seni yoracağım :))
çok şanslısın keşke ben de sonunda aradığım lensi buldumdiyebilsem
Güzel durmuş lensnz.benm de yarn geliyo frshlook hareli gri ins. Gzel durur.:)
çok teşekkürler.ayrıca ne yorgunluğu elimden geldiğince yardımcı olmak isterim tabi ki.Açıkçası ben bir internet sitesinden almıştım orda sipariş verdikten sonra sitenin yöneticisine hangi rengi istediğini söylüyordun mail yoluyla oyüzden uğraşmadım dialarla bclerle pek bir fikrim yok o konuda üzgünümsitenin ismini ben özel mesaj olarak yollarım sana site adı vermek yasak sanırım.zten şöyle bir durum var ki artık bu lensleri kullanmıyorum solotica kullanmaya başladım hani hala kullanıyor olsaydım sana daha iyi yardımcı olabilirdim.Ama yakın bir arkadaşım aldı geçen gün bu rengi istersen hiç internetle falan uğraşma hemen hemen bütün optiklerde b&l satılıyor 40 tl ye aldı arkadaşım hem de dc siyle diasıyla uğraşmassın rengi söyleyip alıyorsun bir tek.
bu arada unutmadan söyleyeyim çiftini 25 tlye almıştım baya uygun bir siteydi:))