Kontakt Lens Sonunda aradığım lensi buldum :)

Sayende bende sonunda karar verdim ilk kez bu rengi denemeye. Bakalim nasil duracak :) Resim cekersem eklerim. Ama sana yakistigi kadar bana yakisacagini sanmiyorum sende sahane durmus :)

ilk defa mavı bır lensn bukadar doğal durdugunu gordum
çok yakışmıs .. gule gule kullan

25 tl hangı sıteden aldıgını soylermısın ?? bırde tek göz ıcın mı 25 ?

çk yakısmıs cnm gule gule kllan da ıns sorun yasamassn bukadar kaptırma bıde renge sorn yasayınca cok kot oluyo kendı goz rengınızde hos ok.bnde ck begenıyordum allerjıden sımıdı gozum korkuyo lenslerın su ıcerıklerı cok onemlı

ben sürekli 8 sene boyunca B&L grey yıllık lens kullandım rengi evet çok güzel ama kesinlikle doğal değil bu bir gerçek,

ayrıca kayma ve batma sorunu çok var.benim gözlerim yeşile yakın açık bi renk ama insanların gözünün içine bakamıyordum çünkü doğal durmadığı lens olduğu barizdi.hani insanlar nezaketen doğal filan diyolardıda ben çok yapmacık durduğunu biliyordum yani

ama renk tonu olarak harikadır renk verir böle canlı canlı,sora gözü açar tam opaktır.

$jkhlgt (3).jpg

şaka dimi bu :)) süper durmuş b&l blue kullanıcısıyım damarları katiyen belli olmuor kimsede lens olduğunu anlamıo ancak daha açık bi ton istiyordum solotica düşünürken sayenizde vazgeçtim, lenslerimden memnundum ancak renk tonu biraz açık olsa süper olur diodumki tamamdır artık bende greyciyim :)) güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..

ilk mesajdaki resimlerde doğal duruyor ama tabiki de çekimin net olmamasından dolayı öyle görünüyor.. ben de bu rengi kullandım hele koyu renkli gözlere hiç tavsiye etmem gündüz kullanımları için pek ideal değil ama geceleri tercih edilebilir.. b&l lensler saf buz mavisi gözde bile doğal durmuyor ne yazıkki hep bir şaşı ifade kaçınılmaz bişey bu çok dar pupil boşlukları.. bir de damarsız hiç hiç değil oldukça damar damar bir lens..

bir de oldukça rahatsız bir lens çok fazla batıyordu gözümde sürekli hissediliyordu.. bunun yerine freshlook kullanın daha iyi bence..

teşekkürler :)
şunu söylemek istiyorum kesinlikle beni rahatsız eden bir lens değil sabahın köründen gecenin bir yarısına kadar gözümde olmasına rağmen ne bir batma ne bir kayma yapar hatta bazen gözümde mi acaba diye bile aynaya bakarım.evet çok çok yakından lens olduğu çok belli ama zaten bütün lensler için bu aynı onun dışında ne kimse bana lenslerin çok kötü duruyor yapay duruyor demedi hatta şunu söyleyebilirim ki şuan arada sırada solotica quartzo kullanıyorum ve çoğu arkadaşım eski lenslerine dön bunlar çok yapay duruyor o sanki kendi gözündü diyor. solotica bana göre çok doğal bir lens ama dediğim gibi B&l greyler benimle bütünleşmiş artık bazen inandıramıyorum lens olduğuna yolda girdiğin her ortamda insanlar durdurup ne güzel gözlerin var diyolar.zaten bana göre lenslerin doğal veya yapay durması ten rengi saç rengi göz rengi hatta göz yapısına göre bile değişir.
Uzun süredir b&l grey kullanan birisi olarak herkese öneririm rahattır size uyarsa çok mükemmel durur.solotica lensim olduğu halde vazgeçemiyorum b&l greylerimden düşünün artıık :)

şaka dimi bu :)) süper durmuş b&l blue kullanıcısıyım damarları katiyen belli olmuor kimsede lens olduğunu anlamıo ancak daha açık bi ton istiyordum solotica düşünürken sayenizde vazgeçtim, lenslerimden memnundum ancak renk tonu biraz açık olsa süper olur diodumki tamamdır artık bende greyciyim :)) güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..

çok haklısın canım bendede damarlanma belli olmuyor.B&l mavi de kullandım ama banada çok koyu geldi rengi o nedenle bikaç kez kullanıp attım.Açık bir renk istiyorsan ozaman B&l grey tam sana göre :KK66: vakit kaybetme al hemen güle güle kullan :KK66:

Kim ne derse desin hayatımda gördüğüm en güzel lensler bunlar :nazar: :nazar: :nazar: Laf olsun diye söylemiyorum canım. eğer beğenmediysem yorum yapmamayı tercih ederim ben. ama bu gözlere kötü denemez ya :KK16: solotica nc grafite almaya karar vermiştim ki sayende ben de şimdi B&L starcolors 2 gray siparişi verdim :KK34: en geç 2-3 güne elimde olur. umarım bende de sendeki gibi durur :nazar: daha önce hiç B&L kullanmadım. inşallah memnun kalırım.

kötü bulduğum lense kötü derim ben kimse kusura bakmasın..üstelik kullandığım bir lens için de ek olarak daha da bir eleştiriyorumki kimseyi yanıltmayalım burada boşuna kimse ümitlenmesin bu resimlerdeki gibi aynı duracak diye zaten böyle doğal dursa herkes alırdı bu lensi.. burda kalkıp b&l grey ler çok rahat hiç kaymayan çok doğal duruyor gibi yorumlar gördükçe inanamıyorum hele koyu gözler hayret yani megapiksel olmayan makinelerle çekimde her lens gayet güzel durur zaten bunu anlamak bu kadar zor değil b&l gayet de damarlı ve hiç doğal durmayan bir lens koyu gözlülelere özellikle hiç tavsiye etmem bir de bütün bu kötü özelliklere ek olarak şaşı şaşı bakıyorsunuz.. gün ışığında karşılıklı knştuğunuz herkes bunların lens olduğunu çok rahat anlar ya da gözünüzde bir sorun var zanneder..

kötü bulduğum lense kötü derim ben kimse kusura bakmasın..üstelik kullandığım bir lens için de ek olarak daha da bir eleştiriyorumki kimseyi yanıltmayalım burada boşuna kimse ümitlenmesin bu resimlerdeki gibi aynı duracak diye zaten böyle doğal dursa herkes alırdı bu lensi.. burda kalkıp b&l grey ler çok rahat hiç kaymayan çok doğal duruyor gibi yorumlar gördükçe inanamıyorum hele koyu gözler hayret yani megapiksel olmayan makinelerle çekimde her lens gayet güzel durur zaten bunu anlamak bu kadar zor değil b&l gayet de damarlı ve hiç doğal durmayan bir lens koyu gözlülelere özellikle hiç tavsiye etmem bir de bütün bu kötü özelliklere ek olarak şaşı şaşı bakıyorsunuz.. gün ışığında karşılıklı knştuğunuz herkes bunların lens olduğunu çok rahat anlar ya da gözünüzde bir sorun var zanneder..

tamam sen kötü bulduğun lense kötü de tabiki buna kimsenin itirazı olamaz sadece bende b&lun satıcısı modeli falan değilim memnun kalmadığım lensi neden bu kadar övebilirim ki? benim saçımla gözümle tenimle harika durdu bunu defalarcada söyleyebilirim herkesede övebilirim aynı zamanda hiç şaşı gibi durmuyo gözüm resimlerdede belli olduğu gibi :) evet hiç hiç hiç kaymıyor ve batmıyor 12saat gözümde kalmışlığı bile vardır hiç bir rahatsızlığını görmedim ama şunuda söylemek isterim ki ben ilk B&l aqua almıştım o yıllık lensti ve daha kalındı o beni çok rahatsız etmişti batma ve kayma yapıyordu ama b&lun aylık lenslerinde böyle bi sorun yaşamadım tabi sen yaşamış olabilirsin bu gözden göze değişir.herkes soloticalara dünyanın en rahat lensi diyor onlarlada ben rahat edemedim çok korkunç bi lens sürekli batıyor ve yanıyor gözlerim ama ben çıkıpta solotica çok rahat bir lens diyenlere nasıl rahat dersiniz demiyorum onlar rahat etmişler ben edememişimdir olay tamamen bundan ibaret.görüşlerin kendine özgü sen b&ldan rahatsız olmuşsun ama herkes olmuyor.

Kim ne derse desin hayatımda gördüğüm en güzel lensler bunlar :nazar: :nazar: :nazar: Laf olsun diye söylemiyorum canım. eğer beğenmediysem yorum yapmamayı tercih ederim ben. ama bu gözlere kötü denemez ya :KK16: solotica nc grafite almaya karar vermiştim ki sayende ben de şimdi B&L starcolors 2 gray siparişi verdim :KK34: en geç 2-3 güne elimde olur. umarım bende de sendeki gibi durur :nazar: daha önce hiç B&L kullanmadım. inşallah memnun kalırım.

teşekkürler canım umarım sendede çok güzel ve uyumlu durur yalnız b&l sanırım rengini değiştirmiş bi ton daha koyu geldi bana :KK43: eski seriden alsan daha iyi olurdu

$Kopyası 101_3584dfxdff.jpg $FotoFlexer_Photoewe - Kopya.jpg kızlar yeni resimler ekliyorum yakın zamanda çekildim burdan damarlanmayı daha yakından görebilirsiniz

ya ben anlamıyorum quartzo kullanmış biri olarak bu kadar damarlı bi lensi nasıl doğal bulursun bunuda geçtim insanlar senin durdurup bu lensle ne kadar güzel gözlerin var derler bence quartzo'yu beğenmememin nedeni mavi tonların sana daha çok gitmesi çünkü esmersin saçlarında koyu mavi tonları çok daha iyi taşırsın ama böyle damarlı bi mavi olmamalııı :KK50: belki yakınındaki insanlar seni kırmamak için eleştiride bulunmuyolar ama inan bizim sana kastımız olmadığı için gördüklerimizi bildiklerimizi söylüyoruz yani olmamış bu lensler üzgünüm ama gerçekler :KK59:

kızlaar sonunda aradığım lensleri bulduum.açık mavi lens arıyorduum,b&l grey aldıım açık mavi durduHerkes gözlerime bayılıyooropuyorumnanaktan.tabi bu lenside sizin sayenizde buldumkaydirigubbakcemile5 ve paylaşmak istedim.belki yararım dokunuuropuyorumnanaktan
bu arada gözlerim koylu kahvee

gerçekten çok güzel durmuş bu lens çok yakışmış ama ben en çok gözünün içinden kahvesinin görünmemesine şaşırdım acaip doğal duruyor.

burda resimlere özenip aldım :KK43: ve aman Tanrım tam bi facia :KK37: :KK37: :KK47: :KK47: denedim ve hemen çıkarı çöpe attı ya :KK53: :KK53: soloticadan şaşmam artık. ha birde B&L alacağınıza Freshlook alın bin kat daha doğal yada hiç bişey almayın kendi göz renginiz yeter walla :KK34:

X