- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaka dimi bu :)) süper durmuş b&l blue kullanıcısıyım damarları katiyen belli olmuor kimsede lens olduğunu anlamıo ancak daha açık bi ton istiyordum solotica düşünürken sayenizde vazgeçtim, lenslerimden memnundum ancak renk tonu biraz açık olsa süper olur diodumki tamamdır artık bende greyciyim :)) güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..
bunun haresizide var mı acaba?
kötü bulduğum lense kötü derim ben kimse kusura bakmasın..üstelik kullandığım bir lens için de ek olarak daha da bir eleştiriyorumki kimseyi yanıltmayalım burada boşuna kimse ümitlenmesin bu resimlerdeki gibi aynı duracak diye zaten böyle doğal dursa herkes alırdı bu lensi.. burda kalkıp b&l grey ler çok rahat hiç kaymayan çok doğal duruyor gibi yorumlar gördükçe inanamıyorum hele koyu gözler hayret yani megapiksel olmayan makinelerle çekimde her lens gayet güzel durur zaten bunu anlamak bu kadar zor değil b&l gayet de damarlı ve hiç doğal durmayan bir lens koyu gözlülelere özellikle hiç tavsiye etmem bir de bütün bu kötü özelliklere ek olarak şaşı şaşı bakıyorsunuz.. gün ışığında karşılıklı knştuğunuz herkes bunların lens olduğunu çok rahat anlar ya da gözünüzde bir sorun var zanneder..
Kim ne derse desin hayatımda gördüğüm en güzel lensler bunlar Laf olsun diye söylemiyorum canım. eğer beğenmediysem yorum yapmamayı tercih ederim ben. ama bu gözlere kötü denemez ya solotica nc grafite almaya karar vermiştim ki sayende ben de şimdi B&L starcolors 2 gray siparişi verdim en geç 2-3 güne elimde olur. umarım bende de sendeki gibi durur daha önce hiç B&L kullanmadım. inşallah memnun kalırım.
kızlaar sonunda aradığım lensleri bulduum.açık mavi lens arıyorduum,b&l grey aldıım açık mavi durduHerkes gözlerime bayılıyooropuyorumnanaktan.tabi bu lenside sizin sayenizde buldumkaydirigubbakcemile5 ve paylaşmak istedim.belki yararım dokunuuropuyorumnanaktan
bu arada gözlerim koylu kahvee