Kontakt Lens Sonunda aradığım lensi buldum :)

ıkıncı resımde sanamı aıt..orda gri gorunmus sadece.. dıger resımlerde mavı

çok yakışmış nazar değmesin canım :lepi:
bende bu kadar açık olan bi yeşil istiyorum b&l green ocean sizce olabilir mi?zemuszemus

B&L Star Colors Platinium sanırım bu lens yanılıyor muyum? B&L'un en çok tutulan renklerinden biri. Tam gri de değil tam mavi de değil ikisinin arası çok hoş bir tonu var. Damarları da olmasa aslında birçok kişinin istediği renk ton olarak. Çok yakışmış güle güle kullan.

evet aslında bu renk yurtdışında b&l platinium diye geçiyor.star colors grey aldım ben ama aynı renk sanırım sadece isim farklı.Benim aldığım aylık seertmece.

Güle güle kullan..
Ahu Tuğbanın gözleri gibi olmuş..
şekil itibariyle de andırıyor..

kızlaar biraz daha resim ekliyorum.

Eklentiler

• $100_9874.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 147
  • $100_9875.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 143
  • $100_9998.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 137
  • $101_0009.jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 126
mrb.grey bendede var benım gozum koyu kahve bende tam grı durdu.guzel açıyor gozu ama neyazıkkı solotıcaları gordukten sonra bunlar bana aşırı damarlı gelıyor gece için uygun flaşlı cekımde harıka ama bırıyle goz goze bakmak cok zor boush lombda en dogal ve muhtesem ıkı renk var

bırı green ocean bırı amozon yesılı

güle güle kullan canım yakışmışlar gerçekten doğal gibi duruyo,ama nedense ben lense karşıyım doğallık daha bi güzeldir,bu benim fikrim tabi..

ben beğenmedim .lafım size değil yanlış anlamayın lenslerinizi beğenmedim,
sanırım esme tennlisiniz. esmerlere mavi hiç yakışmıyor yeşil güzel duruyor.
mavi bence sadece beyaz tenlilere

kesinlikle muhteşem.
bende konuları okudum baya inceledim
b&l gri almaya karar verdim..
güle güle kullan=))

lenslerinizi çok beğendim bende 2 yıl önce freshlook blue almıştım ama 1 kere takabildim sanırım alerjik bir sorun oldu 3 günün sonunda da yırtıldı zaten ama bende renk donuk duruyor ve takamıyorum buaralar yine almayı düşünüyorum

Valla süferler :))

Fazla damarlı değil doğal da duruyorlar, balık gözü gbi mat da değil çok hoşlar..Pupili de küçük.. Koyu kahve göz rengine göre gayet de açık mavi olmuş...

Birde bu soft lens mi yoksa opac mı?

Mavi de esmerlere yakışır hatta saç siyah olduğu için göz rengi daha belirgin olur. Ben hep ela(rainbow giallo) düşünüyordum ama hımmmm bunu da yazdım köşeye...

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın ne zamandır girmiyodum yeni gördüm yazdıklarınızı hepinize çok teşekkürler,valla çok çok memnunum lenslerimden resimde böyle çıkıyor sanmayın gerçektede gören bayılıyor,gerçek sanıyor göz rengimi hatta ben beyazıd da okuyoruum gören turistler bile laf atıyoor sengözlerimebaksanab ömrümün sonuna kadar bu lensleri kullancam sanırıım sırnaşık şey ayh çok övdüüm kendi kendime nazarım değcek sırnaşık şey herkese öneririm
kendi göz rengimin resmini ve birkaç tane daha foto koyucam kullanmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için /SIZE]

Eklentiler

• $orj gözüm flaşlı.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 84
  • $orj gözüm.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $dlhn.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 101
  • $dlhn (1).jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 90
  • $dlhn (2).jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…