Kontakt Lens Sonunda aradığım lensi buldum :)

inanmıyoruuum :1shok: gerçekten çok güzel görünüyorlar ! bende freshlook hareli safir kullanıyordum ve esmer olduğum için tenime yakışmadığını söylüyorlardı :/ acaba bu bende nasıl durur? bu arada gözlerin çok güzel :) maşşalah :KK70: bu arada lenslerinin b&l starcolors mı? bende internetten alıyorumda lenslerimi kafam karıştı :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim :) bende esmerim saçlarım siyah bundan daha koyu bi mavi kullanıyordum ama daha yapay duruyordu bende bu rengi kullanıyorum şimdii.Evet bausch&lomb starcolors grey kullanıyorum aylık lens bausch&lomb'un yıllıklarını sevmiyorum zaten rahatsız ediyor beni

Damarlarından ötürü nefret ediyorum B&L'dan; ama opaklığı ve küçücük pupil boşluğu hiçbir lenste yok ne yazık ki. Grey'i, Green ocean'ı ve artık üretilmeyen bir zamanların Blue Azul renklerini tek geçiyorum. Artık fiyatları çok düştüğü gibi kaliteleri de yerlerde sürünüyor. Çok uzun saatler gözde kalamıyor ve muhaakak kızartıp kurutuyor. :eek:klava:

Yoksa en açık ve en güzel renkler ondaydı... senağlama

kızlaar sonunda aradığım lensleri bulduum.açık mavi lens arıyorduum,b&l grey aldıım açık mavi durduHerkes gözlerime bayılıyooropuyorumnanaktan.tabi bu lenside sizin sayenizde buldumkaydirigubbakcemile5 ve paylaşmak istedim.belki yararım dokunuuropuyorumnanaktan
bu arada gözlerim koylu kahvee

çok güzel hayırlı olsun..
peki bu harelimi haresiz mi?
:içelim:

canım yakışmış ama açık gibi geldi bana ama senin kararın tabi güle güle kullan kendi göz rengin neydi

çok yakışmış baddem. budur diorum. yerinde olsam ben de bu lensi deişmezdim. ama ben b&l aldıımda çok sorun yaşamıştım aşırı batma ve kayma yaptı hiç kullanamadım imkansızdı. gerçekten aylıklarda bu sorun yok mu? saçlarım sarı şuan ama koyulaştırdıım zaman bu lensi denemek istiorum. umarım sendeki kadar güzel durur bende de.

kendi göz rengim koyu kahverengi siyaha yakın

@zuzuzezezizi: ben b&l yıllık almıştım aynı senin ki gibi batma kayma bulanıklık falan yaptı takamadım bigün taktım bıraktım ama aylıkta öyle sorunlar yaşamadıım bide gerçekten saçlarını koyulaştırdığın zaman alırsan bu lensi daha iyi olur ablamın saçları sarı o takınca çok yapay duruyo yüzü solgun filan gösterio koyu saçta daha iyi yani bu benim önerim tabi sen bilirsin canım :)

baddem çok güzel durmuş canım...bende bu lensi kullanıyorum ve hiç bi şikayetim olmadı bu zamana kadar..gayet rahat..batma ,kayma vs sıkıntılarım hiç olmadı..çoğu kez gözümde olduğunu unuttum bile :KK70:....benim kendi gözlerim bal köpüğü aynen bendede mavi gibi duruyo...

kesinlikle baddemcim. sarı saçla bal rengini çok yakıştırıorum ben. ela gibi ya da. sarı saçla mavi ya da yeşil lens kullandığım zaman çok yapmacık hissediorum kendimi. ama koyu saçla çok beğeniorum. sendeki gibi :)

X