Zeynep Ilıcalı, eşi Acun Ilıcalının kendisini 20 yaşında bir kızla aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı ve eşinin 50 milyon lira olan mal varlığının yarısını talep etti. Ilıcalının birlikte olduğu genç kızın ise Şeyma Subaşı olduğu öne sürüldü
Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalının sevgilisi mi?
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalının 7 yıllık eşi Zeynep Ilıcalının Eşim beni 20 yaşında bir üniversiteliyle aldatıyor diyerek Beykoz Adliyesinde boşanma davası açması gündeme bomba gibi düştü.
Var Mısın Yok Musunda yarıştı
Zeynep Ilıcalının eşinin cip alıp garsoniyer tuttuğunu söylediği 20 yaşındaki üniversiteli genç kızın Şeyma Subaşı olduğu iddia edildi. İddiaya göre Subaşı ile flört eden Ilıcalı, genç kıza Maya Rezidansta ev tuttu. Ilıcalının eşiyle yaşadığı Beykoz Konaklarındaki eve de bir süredir gitmediği belirtildi. Şeyma Subaşı iki hafta önce Milliyet Cumartesine verdiği röportajda Ablam Acun Beyin şirketinde çalışıyor. Yok Böyle Dansın kostümlerini tasarlayacak birilerini aradığını öğrenince Acun beye benden bahsetmiş açıklamasını yapmıştı. Subaşı Ekim 2009da Var Mısın Yok Musuna da yarışmacı olarak katıldı ve 69 bin TL kazandı.
Acun iddiaları kabul etmedi
Eşinin 50 milyon liralık servetinin yarısını istediği Ilıcalı, son yıllarda Betina Machler, Sibel Can gibi ünlü isimlerin avukatlığını yapan ve yüksek tazminatlı davalardaki başarılı savunmasıyla bilinen Kezban Hatemi ile anlaştı. Eşinin iddialarını kabul etmeyen Ilıcalı, iki kızının ruh sağlığını düşünerek konu hakkında yorum yapmayacağını açıkladı. Avukatı Kezban Hatemi ise Müvekkil hakkında yayınlanan hukuka aykırı söz konusu haberlerin gizli talepli açılan dava da dikkate alındığında ailenin mahremiyeti ve çocuklarının geleceğinin dikkate alınması gerekmektedir. Müvekkilim ileri sürülen gerçek dışı ve hukuka aykırı iddiaların yasal zemin üzerinde karşılığını bulacağına inanmaktadır açıklamasını yaptı.
Ev tuttu iddiası
Zeynep Ilıcalının eşinin cip alıp garsoniyer tuttuğunu söylediği 20 yaşındaki üniversiteli genç kızın Şeyma Subaşı olduğu iddia edildi. Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü 2. sınıfta okuyan Subaşı geçen yıl Var Mısın Yok Musun yarışmasında da görev almıştı. Subaşı son olarak Yok Böyle Dansta Melis Ecem Güldürenle birlikte ünlü yarışmacıların ve partnerlerinin kostümlerini tasarlıyor. Subaşı 2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmıştı.
burda her gün eşinin aldattığını anlatan,yaşı daha 18-20 olup evli bir adamla birlikteyim gibi konular açılıyor...işte sonunda acun da yapmış yapacağını.....hiç beklemezdim demiycem çünkü nedense acun da bu potansiyeli görüyordum ben....yıllardır evet yapmadı,hatta "allah allah onca ülkeler geziyor,güzel kızlar görüyor nasıl aldatmıyor,helal olsun" derdik....ama nedense ben bu adama bu konuda inanmıyordum...en sonunda patlak verdi işte...ha acunu severim,başarılı,azimli bir adam kötülemek için söylemiyorum,potansiyel vardı diye ama çokta o "ailemizin yıldızı" standartlarında olmadığını düşünüyorum....
şeyma subaşı ya gelince....1990 doğumlu.....ne kadar komik değil mi? 90 doğumlu bir "çocuk" daha....bana göre öyle ve acuna görede öyle...acunun 19 yaşında bir kızı var...ne işi var 20 yaşında bir kızla?ya o kız...hiç mi düşünmez bu adamın karısı var,çocukları var....heleki o kadın yıllarını vermiş acuna...tabiri caizse acun'u acun etmiş.....düşünmez tabi çünkü aşk söz konusu olunca (ya da aşk sandığı şey )20 yaşında bir kızın aklı 5 karış havada olur genelde....hele ki bu kız o camiadansa....
zeynep ılıcalı,acun'un mal varlığının yarısını istemiş...çok ta iyi etmiş,hakkıdır...bunca yılını vereceksin bir adama,2 tane çocuk vereceksin,bir yerlerden bir yerelere gelmesinde payın olacak sonra o adam gidip seni aldatacak ,sende sessiz sakin çekip gidecek misin??yok öyle yağma....çatır çatır versin mal varlığının yarısını da aklı başına çıkabilsin acun efendinin.....
bu şeyma nın da bu yaşlarda olup evli barklı adamların yuvasını yıkanlarında saçını başını yolasım gelir.....