Evet canım gösterdim pazartesi tekrarla dedi bilemedim ki bende belki bir mucize olur yarın yükselirCanım moralini bozmak istemem ama iki günde bir en az %60 artması gerekiyor senin 9 gün 141 çıkmış yani 11 günün 225 civarı çıkması gerekiyordu ama 12 gün 242 çıkmış doktora gösterdin mi sonucunu
herkezin değeri aynı artmıyo bi anda yükselebilir de aynı labratuvara veriyosn demi oda çok farj ediyo bazenEvet canım gösterdim pazartesi tekrarla dedi bilemedim ki bende belki bir mucize olur yarın yükselir
Evet canım aynı laboratuvar ne olursunuz dua edin gerçekten çok ihtiyacım varherkezin değeri aynı artmıyo bi anda yükselebilir de aynı labratuvara veriyosn demi oda çok farj ediyo bazen
Canım sen her gün %60 olarak hesapladın galiba iki günde bir en az %60 artması gerekiyor diye biliyorumEn az yüzde 60 ile hesaplayınca böyle bir tablo olmalı;
8.gün 105
9.gün 168
10.gün 269
11.gün 430
12.gün 688
Pazartesi vereceğin kan belirleyici olabilir umarım sağlıklıdır.
Selamlar verdiğin saatler nasıl ? Mesela 8. Gün akşam 9. Gün sabah mı saatleri de yazar mısınMerhaba kızlaaar
5.gün embriyosu tek transfer oldum
Transferin
8.günü 105
9.günü 141
12.günü 242 geldi
Sizce sağlıklı mı?
Ederim tabi canm bu süreçte bizi biz anlarız bitek sende stres yapma negatif etkileme kendini şuan için olumsuz bişey yok belli olmaz hiç umudunu kaybetmeEvet canım aynı laboratuvar ne olursunuz dua edin gerçekten çok ihtiyacım var
8.gün sabah 9.gün akşama doğru canım 12.gün de sabahSelamlar verdiğin saatler nasıl ? Mesela 8. Gün akşam 9. Gün sabah mı saatleri de yazar mısın
Amin kuzum amin gerçekten artık çok yoruldum, bedenen,ruhen Allah yardımcımız olsunEderim tabi canm bu süreçte bizi biz anlarız bitek sende stres yapma negatif etkileme kendini şuan için olumsuz bişey yok belli olmaz hiç umudunu kaybetme
Çok da düşük değil canım moralini bozma Allah'ın izniyle yükselecekEvet canım gösterdim pazartesi tekrarla dedi bilemedim ki bende belki bir mucize olur yarın yükselir
Bence de moralini bozma hemen sağlıkla iolsın hayırlısı ile inş . Oransal olarak artış az duruyor . Ama insan vücudu kapalı bir kutu Allah bilir .Amin kuzum amin gerçekten artık çok yoruldum, bedenen,ruhen Allah yardımcımız olsun
Pazartesi 14.gün canımEvet canım günleri yanlış yazmışım. Pazartesi kaçıncı gün oluyor
Çok sağolun dualarınızda banada yer verin lütfenBenim 6.gun 25
9.gun 150
13.gun 1100 civarindaydi ama verdiginiz saatlerle de alakali olabilir bence, bir de bi anda pik yapiyo sanirim degerler. Umarim guzel haber alirsiniz
Allahın izniyle güzel sonuçlar olur inşallahBence değerlerin fena değil ya pazartesi de 400 küsür oldu mu tamamdır bence olacak da. Çünkü çok dengesiz bir artış yok.
Amin canım inşallahAllahın izniyle güzel sonuçlar olur inşallahben ikidir bu durumu yaşıyorum tüplerimde sıvı olduğu için tüplerimi bağlattım tek çarem tüp bebek umarım Rabbim nasip eder bana ve isteyen herkese