Sonucumu değerlendirelim🥰

nasz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
154
36
29
Merhaba kızlaaar
5.gün embriyosu tek transfer oldum
Transferin
8.günü 105
9.günü 141
12.günü 242 geldi
Sizce sağlıklı mı?

Canım moralini bozmak istemem ama iki günde bir en az %60 artması gerekiyor senin 9 gün 141 çıkmış yani 11 günün 225 civarı çıkması gerekiyordu ama 12 gün 242 çıkmış doktora gösterdin mi sonucunu

Evet canım gösterdim pazartesi tekrarla dedi bilemedim ki bende belki bir mucize olur yarın yükselir

En az yüzde 60 ile hesaplayınca böyle bir tablo olmalı;
8.gün 105
9.gün 168
10.gün 269
11.gün 430
12.gün 688
Pazartesi vereceğin kan belirleyici olabilir umarım sağlıklıdır.

En az yüzde 60 ile hesaplayınca böyle bir tablo olmalı;
8.gün 105
9.gün 168
10.gün 269
11.gün 430
12.gün 688
Pazartesi vereceğin kan belirleyici olabilir umarım sağlıklıdır.
Canım sen her gün %60 olarak hesapladın galiba iki günde bir en az %60 artması gerekiyor diye biliyorum

Merhaba kızlaaar
5.gün embriyosu tek transfer oldum
Transferin
8.günü 105
9.günü 141
12.günü 242 geldi
Sizce sağlıklı mı?
Selamlar verdiğin saatler nasıl ? Mesela 8. Gün akşam 9. Gün sabah mı saatleri de yazar mısın

Amin kuzum amin gerçekten artık çok yoruldum, bedenen,ruhen Allah yardımcımız olsun
Bence de moralini bozma hemen sağlıkla iolsın hayırlısı ile inş . Oransal olarak artış az duruyor . Ama insan vücudu kapalı bir kutu Allah bilir .

Benim 6.gun 25
9.gun 150
13.gun 1100 civarindaydi ama verdiginiz saatlerle de alakali olabilir bence, bir de bi anda pik yapiyo sanirim degerler. Umarim guzel haber alirsiniz

Benim 6.gun 25
9.gun 150
13.gun 1100 civarindaydi ama verdiginiz saatlerle de alakali olabilir bence, bir de bi anda pik yapiyo sanirim degerler. Umarim guzel haber alirsiniz
Çok sağolun dualarınızda banada yer verin lütfen

Bence değerlerin fena değil ya pazartesi de 400 küsür oldu mu tamamdır bence olacak da. Çünkü çok dengesiz bir artış yok.
Allahın izniyle güzel sonuçlar olur inşallah ben ikidir bu durumu yaşıyorum tüplerimde sıvı olduğu için tüplerimi bağlattım tek çarem tüp bebek umarım Rabbim nasip eder bana ve isteyen herkese

Allahın izniyle güzel sonuçlar olur inşallah ben ikidir bu durumu yaşıyorum tüplerimde sıvı olduğu için tüplerimi bağlattım tek çarem tüp bebek umarım Rabbim nasip eder bana ve isteyen herkese
Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…