Sonucuma bakın lütfen

shrhazer

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
468
96
32
Kızlar bugün transferin 8. Günü iki adet 5. Gün embriyosu verildi 6. Gün kanda baktırdım negatif çıktı 7. Gün evde test yaptım silik çıktı bugün 8. Gün iki tane test yaptım onlar daha da silik çıktı galiba vazgeçmeliyim ama bi umut arıyorum işte belki böyle bişey yaşayan olmuştur diye tek olan test 7. Güne ait çift olan bugün yani 8. Güne ait 7. Günde yaptığım test bozuk diye düşünüyorum olsaydı bugün daha koyu çıkardı zaten

Eklentiler

• IMG_0513.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_0514.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 68
transfer öncesi çatlatma iğnesi yaptınız mı, eğer yaptıysanız bu idarar testlerinde yalancı pozitiflik çıkabiliyor

Kahrolası silik çizgiler. Bende silik çizgi mağduruyum. Ama sizin İnşallah vardır

Kanda kac cikmisti
6. Gün negatif yani 0.46 çıkmıştı ondan sonra baktırmadım yarın 9. Gün yarın kan vercm ama bugün 8. Günde idrar testlerinde bişy çıkmadı yoktur sanırım ikiside tutunmadı 6. Gün çok erken bekle dediler bekledim ama olsaydı 8. Gün idrarda çıkardı diye düşünüyorum

Merhaba ,
Ben de 5. Gün embriyosu iki tane transferim oldu. Doktorum kesinlikle 12. Gün kan tahlili ile bakmamı söyledi. Gününde yaptım. Öncesi yaptırıp yanilabilirsiniz diyorlar.

Ama burda herkes 8. Gün hatta 7-6. Günler idrarda yakalıyor bende görürüm diye düşündüm negatif çıkması yıktı beni
Sizin ne çıktı sonucunuz öncesinde test yaptınız mı

Sizi umutlandırmak istemem ama geçen burda biri paylaşmıştı sonucu 0.87 negatif çıkmıştı ilaçları bile bırakmış ama sonra gününde test yaptığında pozitif çıkmış o yüzden umudunuzu yitirmeyin

Canım yanlış anlama lütfen beni sürekli postlarını görüyorum ama lütfen biraz sakin ol kendine ve bebeğine bu kadar stres yaparak eziyet etme ben iki kez bu durumu yaşadım aynı senin gibi yaptım günlerce kendimi üzdüm elime bir şey geçmedi bence evladın sana tutunmaya çalışıyor biraz onu kendi haline bırak ve bol bol dua ederek test gününü bekle

Deneyeyim canım ama sabırsızlanıyorum işte bende bugün 9. Gün kan vercm bugün belli olacak zaten herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…