transfer öncesi çatlatma iğnesi yaptınız mı, eğer yaptıysanız bu idarar testlerinde yalancı pozitiflik çıkabiliyorKızlar bugün transferin 8. Günü iki adet 5. Gün embriyosu verildi 6. Gün kanda baktırdım negatif çıktı 7. Gün evde test yaptım silik çıktı bugün 8. Gün iki tane test yaptım onlar daha da silik çıktı galiba vazgeçmeliyim ama bi umut arıyorum işte belki böyle bişey yaşayan olmuştur diye tek olan test 7. Güne ait çift olan bugün yani 8. Güne ait 7. Günde yaptığım test bozuk diye düşünüyorum olsaydı bugün daha koyu çıkardı zaten
transfer öncesi çatlatma iğnesi yaptınız mı, eğer yaptıysanız bu idarar testlerinde yalancı pozitiflik çıkabiliyor
gününüzde kan testi yaptırın o zaman, şuan silik görünüyor yani var gibi ama ben olumsuz tecrübe yaşadığım için boş yere umutlandırmak istememYok çatlatma iğnesi yapmadım dondurulmuş embriyo transferi oldum
Sizin böyle olup negatif mi sonuçlandıgününüzde kan testi yaptırın o zaman, şuan silik görünüyor yani var gibi ama ben olumsuz tecrübe yaşadığım için boş yere umutlandırmak istemem
Kahrolası silik çizgiler. Bende silik çizgi mağduruyum. Ama sizin İnşallah vardırKızlar bugün transferin 8. Günü iki adet 5. Gün embriyosu verildi 6. Gün kanda baktırdım negatif çıktı 7. Gün evde test yaptım silik çıktı bugün 8. Gün iki tane test yaptım onlar daha da silik çıktı galiba vazgeçmeliyim ama bi umut arıyorum işte belki böyle bişey yaşayan olmuştur diye tek olan test 7. Güne ait çift olan bugün yani 8. Güne ait 7. Günde yaptığım test bozuk diye düşünüyorum olsaydı bugün daha koyu çıkardı zaten
benim önce bu testler silik çıktı, sonra kan değerim pozitif, kese de gördük, ama kese içinde bebek oluşmadı. o yüzden bu dakikadan sonra ben olumlu giden hiçbir şeye güvenemiyorum maalesef.Sizin böyle olup negatif mi sonuçlandı
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canımbenim önce bu testler silik çıktı, sonra kan değerim pozitif, kese de gördük, ama kese içinde bebek oluşmadı. o yüzden bu dakikadan sonra ben olumlu giden hiçbir şeye güvenemiyorum maalesef.
Böyle çıkıp negatif mi sonuçlandı sizin deKahrolası silik çizgiler. Bende silik çizgi mağduruyum. Ama sizin İnşallah vardır
Bir kez başıma geldi. Dün de tekrar test yaptım yine böyle silik. Güvenemiyorum böyle silik çizgilereBöyle çıkıp negatif mi sonuçlandı sizin de
Benimde pek umudum yok açıkçası
Yok mu bu şekilde başına gelen bi umut arıyorum
6. Gün negatif yani 0.46 çıkmıştı ondan sonra baktırmadım yarın 9. Gün yarın kan vercm ama bugün 8. Günde idrar testlerinde bişy çıkmadı yoktur sanırım ikiside tutunmadı 6. Gün çok erken bekle dediler bekledim ama olsaydı 8. Gün idrarda çıkardı diye düşünüyorumKanda kac cikmisti
Merhaba ,Kızlar bugün transferin 8. Günü iki adet 5. Gün embriyosu verildi 6. Gün kanda baktırdım negatif çıktı 7. Gün evde test yaptım silik çıktı bugün 8. Gün iki tane test yaptım onlar daha da silik çıktı galiba vazgeçmeliyim ama bi umut arıyorum işte belki böyle bişey yaşayan olmuştur diye tek olan test 7. Güne ait çift olan bugün yani 8. Güne ait 7. Günde yaptığım test bozuk diye düşünüyorum olsaydı bugün daha koyu çıkardı zaten
Merhaba ,
Ben de 5. Gün embriyosu iki tane transferim oldu. Doktorum kesinlikle 12. Gün kan tahlili ile bakmamı söyledi. Gününde yaptım. Öncesi yaptırıp yanilabilirsiniz diyorlar.
Canım yanlış anlama lütfen beni sürekli postlarını görüyorum ama lütfen biraz sakin ol kendine ve bebeğine bu kadar stres yaparak eziyet etme ben iki kez bu durumu yaşadım aynı senin gibi yaptım günlerce kendimi üzdüm elime bir şey geçmedi bence evladın sana tutunmaya çalışıyor biraz onu kendi haline bırak ve bol bol dua ederek test gününü bekleKızlar bugün transferin 8. Günü iki adet 5. Gün embriyosu verildi 6. Gün kanda baktırdım negatif çıktı 7. Gün evde test yaptım silik çıktı bugün 8. Gün iki tane test yaptım onlar daha da silik çıktı galiba vazgeçmeliyim ama bi umut arıyorum işte belki böyle bişey yaşayan olmuştur diye tek olan test 7. Güne ait çift olan bugün yani 8. Güne ait 7. Günde yaptığım test bozuk diye düşünüyorum olsaydı bugün daha koyu çıkardı zaten
Deneyeyim canım ama sabırsızlanıyorum işte bende bugün 9. Gün kan vercm bugün belli olacak zaten herşeyCanım yanlış anlama lütfen beni sürekli postlarını görüyorum ama lütfen biraz sakin ol kendine ve bebeğine bu kadar stres yaparak eziyet etme ben iki kez bu durumu yaşadım aynı senin gibi yaptım günlerce kendimi üzdüm elime bir şey geçmedi bence evladın sana tutunmaya çalışıyor biraz onu kendi haline bırak ve bol bol dua ederek test gününü bekle
güzel haberlerini bekliyoruz canım umarım sımsıkı tutunur evladınDeneyeyim canım ama sabırsızlanıyorum işte bende bugün 9. Gün kan vercm bugün belli olacak zaten herşey