Sonucuma bakın lütfen

Kullandiginiz testle de alakasi olabilir. Ben 6. Gun yaptigimda cikmisti ama guvenmedim . 8. Gun kan vermistim . Kan testi herzaman daha guvenilir umarim guzel sonuclar alirsiniz.

İnş öyle olur ama hiç umudum kalmadı nedense olsaydı idrar testlerinde çıkardı diye düşünüyorum bu sabah yine yaptım negatif idrar testi
Kaçıncı denemen kuzum bende Ocak ayında üçüncüyü deneyeceğim maalesef Rabbim bize yardım etsin hepimize senim embriyoların kaçıncı gün embriyosunda kalitesi neydi

Kullandiginiz testle de alakasi olabilir. Ben 6. Gun yaptigimda cikmisti ama guvenmedim . 8. Gun kan vermistim . Kan testi herzaman daha guvenilir umarim guzel sonuclar alirsiniz.
İnş bugün 9. Gün kan vercm ama bu sabah da idrar testi yaptım negatif çıktı olmadı sanki

Kaçıncı denemen kuzum bende Ocak ayında üçüncüyü deneyeceğim maalesef Rabbim bize yardım etsin hepimize senim embriyoların kaçıncı gün embriyosunda kalitesi neydi
Kalitesini söylemediler canım ama genetik testte yapılmıştı temiz geldi sonuç 5. Gün embriyosu iki tane verildi bu ikinci denemem

Kalitesini söylemediler canım ama genetik testte yapılmıştı temiz geldi sonuç 5. Gün embriyosu iki tane verildi bu ikinci denemem
Kuzum bazen gerçekten nasip umarım olmuştur olmadıysada sakın moralini bozma kaldığın yerden devam et inan bir gün bizimde yüzümüz gülecek

Benim 6.gun 25 cikmisti, kaset testte de gormustum o zaman. Ama sizin kaset testlerde cikmasi da ilginc olmus, kimyasal falan mi oldu acaba bastan yukselip sonra dusuyor mu o durumda bilmiyorum ama. Hayirlisi olsun umarim guzel haberinizi aliriz

Çatlatma iğnesi dediğiniz nedir
Onu neden yapıyorlar
İlk transferimde ovitrelle kulladim ondan mi
Ben de olmadım transfer öncesi çatlatma iğnesi ama bazı doktorlar transferden önce de yaptırıyormuş ovitrelle yada bir başka muadilini. İnanın ben de bilmiyorum hangi durumda yaptırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…