sonuçlarıma bakarmısınız hamilelik var mı yokmu

Allah hayırlısıyla versin Evde yapılan testte bende de silik çıkmıştı üstelik nerdeyse 2aylıga yakın hamileydim. Silikse büyük ihtimalle hamilesinizdir

Benim de ayni sekilde, pazartesi gunu yani ilk testi yaptigim gun kanda da test yaptirdim hemen hcg 5.7 cikti, pazartesi sali ve bugun yaptigim testleri de ekliyorum. Yorumlarinizi bekliyorum canlar

Eklentiler

• 756F2E22-EF31-47D0-A653-C0B3703B740F.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 136
  • F2A8B2B0-0DD6-4603-9878-48AC4968F05F.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 139
  • 1F41B86E-A533-4D41-8A24-CEE9EBBE76E5.webp
    112,3 KB · Görüntüleme: 137
Benim de ayni sekilde, pazartesi gunu yani ilk testi yaptigim gun kanda da test yaptirdim hemen hcg 5.7 cikti, pazartesi sali ve bugun yaptigim testleri de ekliyorum. Yorumlarinizi bekliyorum canlar
Bu arada benim regle 4 gun var daha ama insan bekleyemiyor sabirsiz. Pazartesi gunu kan testini bata 6 gun varken yaptirdim.

Bugün yaptığınız kaset testte çıkan sonuç bende de çıktı ama 12 gündür hafif kahverengi akıntım var şimdiye çoktan adet olmam hatta bitmesi gerekiyordu ama bi türlü sökülmedi elimde başka test yok yapamıyorum cuma günü hastaneye gidicem sonucu bende çok merak ediyorum ilk gebeliğim kimyasaldı Ocak ayında dış gebelik yaşadım eğer varsa bunuda kaybetmekten çok korkuyorum

var gibi canım seninde çok erken öğrendiğin için kan testiyle yükselişini takip edicen o çizgi yok olmadığı sürece var ama tak yükselmeden net çıkmıyor benim hala silik çıkıyor beni delik deşik ettiler valla pazartesi tekrar kan testi vericem erken öğrenmenin bedelleri 5 çıkan sonuçtan en az 1 hafta 10 gün sonra verki kanı net çıksın ama tabi biz sabredemiyoruz :) hakkında hayırlısı inşallah

bence git bi dr belirt benimde kasıklarıma batmalar fln oluyordu hapşırırken öksürürken bende şuan progestan kan sulandırıcı fln başlandı vitamin önlemini al bişi olmaz hayırlısıyla çok zorlu bi süreç alnımızın akıyla atlatırız inşallah

Mesajınız için çok teşekkür ederim Kesinlike öyle yapacağım ben de biraz daha sabredip Bugünkü testlerim de azcık artış gördüm sevindim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Eklentiler

• C29D4DB2-FFD9-4352-824A-543B839E54CD.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 146
Yarın gidicem inşaallah dün akşam dış gebelikte yaşadığım ağrıya benzer ama daha hafif kramp gibi ağrı oldu karnımda kısa süreli sanki adet olacakmışım gibi rahimde hafif ağrılar tmm oldu herhalde diyorum bakıyorum hiç bişey yok daha önce böyle bişey yaşamamıştım gebelikten önce rahim filmi çektirmem gerekiyordu henüz çektirmediğim için ya varsa ve yine dış gebelik olursa diye çok korkuyorum

değildir inşallah morelini bozma ben gibi beni biraz dr rahatlattı ama keseyi görene kadar herkeze aynı davranıyolar dış kimyasal yada sağlıksız gebelik olabilir diye baştan söylüyorlar zaten ama sen varsa bişi önlemini alırsın inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz

Olup olmadığından pek emin değilim hem var gibi geliyo hem yok gibi tuhaf duygular hayırlısı olsun
Sizin kaç haftalık hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallah

Tek çizgi negatif canım. Kaç gün var adetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…