- 21 Ocak 2021
- 4.416
- 6.398
- 108
Gözünüz AydınEki Görüntüle 2859994 buda bugünkü testim :)
Ya gerçekten çok teşekkür ediyorum ama benim dusuklerim olduğu için çok sevinemiyorum inşallah sağ salim tutunur :)Gözünüz Aydın
İnşallahYa gerçekten çok teşekkür ediyorum ama benim dusuklerim olduğu için çok sevinemiyorum inşallah sağ salim tutunur :)
haklısınız bu güzel duygularınız için çok teşekkürler Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallahİçinizi ferah tutun bolca sevin karnınızı, sağlıkla geleceksin, baban ve ben seni bekliyoruz diyin pozitif olmak her şeyin başı
Var hamilelik.ama adet gununu bekle cok yeni insallah tutunur bebebgjn 2gun sonra kan tahlili yaptir artacaktir kimyasal degilse eger hamilesin canim hayirli olsunkaç gündür mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum yeşilli geniş olan test dün ilk idrarla silik çıktı bugün 2 idrarla yaptım oda silik çıktı farklı markalar ve 5 dk içinde çıkan çizgiler bekleme çizgisi değil kan sonucumu veren kadın yok dedi
aynen haklısınız uzun ve yıpratıcı bi süreç bekliyor inşallah sağ salim kucağıma alırım bugün kan verdim sağlık ocağına yarın çıkıcak inşallahBiraz bekle sakince unutmaya çalış çünkü hamilesin dediklerinde kese görünmedi diyeceksin kese görünse bebek görünmedi diyeceksin bebek görünse kalp atışı yok diyeceksin bütün bu endisleseler icin birazcık bekle varsa sağlıklıysa zaten devam edecektir malesef ki sağlıksızsa hiç birimiz bisey yapamıyoruz((((
verdim bugün kanımı yarın sonuçlancak bklm nasip kısmet bende kimyasaldan korkuyorum şuan çok sağol hayırlısıVar hamilelik.ama adet gununu bekle cok yeni insallah tutunur bebebgjn 2gun sonra kan tahlili yaptir artacaktir kimyasal degilse eger hamilesin canim hayirli olsun
aynen haklısınız uzun ve yıpratıcı bi süreç bekliyor inşallah sağ salim kucağıma alırım bugün kan verdim sağlık ocağına yarın çıkıcak inşallah
bizim burda geç çıkıyor 4 gün önceki baktım hep ertesi gün öğleden sonra çıkıyor bugün almadım şifre fln girmek için yarın öğleden sonra gitçemöğlenden sonra çıkar sonucun sistemden bakabilirsin yarını beklemeyiz ,
saat 4-5 gibi bak
Bence var biraz beklekaç gündür mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum yeşilli geniş olan test dün ilk idrarla silik çıktı bugün 2 idrarla yaptım oda silik çıktı farklı markalar ve 5 dk içinde çıkan çizgiler bekleme çizgisi değil kan sonucumu veren kadın yok dedi
Sağlık ocağında verilen kan tahlili sonucu ne zaman çıkıyor acaba arkadaşlarAynı gün mü yaptırdınız ikisinide
kan sonucunuz ne çıktı merak ettimbizim burda geç çıkıyor 4 gün önceki baktım hep ertesi gün öğleden sonra çıkıyor bugün almadım şifre fln girmek için yarın öğleden sonra gitçem
sabah sağlık ocağına verdiğim bugün çıktı 16 o gün bi kaç saat sonra özele verdiğim 19 küsaratlı çıktı bklm artışını takip ediyoruz şuankan sonucunuz ne çıktı merak ettim
sağlık ocağında dün verdiğim 16 çıkmış bugün aldım o gün sabredemeyip özelde verdim 19 çıktı İnşallah böyle yükselir takip ediyoruz şuan için :)Canım sonucun ne çıktı
oley tebrikler :) inşallah sağlıkla ilerlersabah sağlık ocağına verdiğim bugün çıktı 16 o gün bi kaç saat sonra özele verdiğim 19 küsaratlı çıktı bklm artışını takip ediyoruz şuan
inşallah canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin kimseyi yarı yolda eli boş bırakmasınoley tebrikler :) inşallah sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?