sonuçlarıma bakarmısınız hamilelik var mı yokmu

İçinizi ferah tutun bolca sevin karnınızı, sağlıkla geleceksin, baban ve ben seni bekliyoruz diyin pozitif olmak her şeyin başı

Biraz bekle sakince unutmaya çalış çünkü hamilesin dediklerinde kese görünmedi diyeceksin kese görünse bebek görünmedi diyeceksin bebek görünse kalp atışı yok diyeceksin bütün bu endisleseler icin birazcık bekle varsa sağlıklıysa zaten devam edecektir malesef ki sağlıksızsa hiç birimiz bisey yapamıyoruz ((((

Var hamilelik.ama adet gununu bekle cok yeni insallah tutunur bebebgjn 2gun sonra kan tahlili yaptir artacaktir kimyasal degilse eger hamilesin canim hayirli olsun

aynen haklısınız uzun ve yıpratıcı bi süreç bekliyor inşallah sağ salim kucağıma alırım bugün kan verdim sağlık ocağına yarın çıkıcak inşallah

Var hamilelik.ama adet gununu bekle cok yeni insallah tutunur bebebgjn 2gun sonra kan tahlili yaptir artacaktir kimyasal degilse eger hamilesin canim hayirli olsun
verdim bugün kanımı yarın sonuçlancak bklm nasip kısmet bende kimyasaldan korkuyorum şuan çok sağol hayırlısı

aynen haklısınız uzun ve yıpratıcı bi süreç bekliyor inşallah sağ salim kucağıma alırım bugün kan verdim sağlık ocağına yarın çıkıcak inşallah

öğlenden sonra çıkar sonucun sistemden bakabilirsin yarını beklemeyiz ,

saat 4-5 gibi bak

Bence var biraz bekle

Canım sonucun ne çıktı

bugün hapşırdım karnıma bıçak sapladılar gibi oldu korktum beya progestan kullanıyorum nasip kısmet artk ümitlenemiyorum hala

sabah sağlık ocağına verdiğim bugün çıktı 16 o gün bi kaç saat sonra özele verdiğim 19 küsaratlı çıktı bklm artışını takip ediyoruz şuan
oley tebrikler :) inşallah sağlıkla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…