5 ve üzeri gebelik var demek. 2 gün sonra tekrarlayın bi 2 katı artış varsa var demektir.kaç gündür mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum yeşilli geniş olan test dün ilk idrarla silik çıktı bugün 2 idrarla yaptım oda silik çıktı farklı markalar ve 5 dk içinde çıkan çizgiler bekleme çizgisi değil kan sonucumu veren kadın yok dedi
5 ve uzeri hamilelik..kaç gündür mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum yeşilli geniş olan test dün ilk idrarla silik çıktı bugün 2 idrarla yaptım oda silik çıktı farklı markalar ve 5 dk içinde çıkan çizgiler bekleme çizgisi değil kan sonucumu veren kadın yok dedi
İnşallah çok teşekkürler5 ve uzeri hamilelik..
zaten ben 2 fotoda da gordum. gönlünüze gore olsun. tebrikler...İnşallah çok teşekkürler
Adet günün geçmişmiydi peki canım testi verdiğinde yada idrarda yaptığındakaç gündür mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum yeşilli geniş olan test dün ilk idrarla silik çıktı bugün 2 idrarla yaptım oda silik çıktı farklı markalar ve 5 dk içinde çıkan çizgiler bekleme çizgisi değil kan sonucumu veren kadın yok dedi
Yok daha geçmedi gunum 2 gun var tahminen bu ay bütün uygulamaları kaldırdım için takip edemedimAdet günün geçmişmiydi peki canım testi verdiğinde yada idrarda yaptığında
O zaman yükselebilir inşallah canım adet günün geçince tekrar yap ama bence de varYok daha geçmedi gunum 2 gun var tahminen bu ay bütün uygulamaları kaldırdım için takip edemedim
Aynı gün mü yaptırdınız ikisinideSağlık ocağında yaptırdığımız 7.62 çıkmış oradaki Dr var gibi bekleyelim muhtemelen var dedi inşallah düşmez degerim bugün 3 tane test yaptım hepsi farklı marka silik özel le sağlık ocağının arasında fark var hangisi doğrudur?
7.62 olan dun 5 li olan bugün ya degerim düşüyor yada laboratuvar değişiyor su belirsizlik mahvediyor beniAynı gün mü yaptırdınız ikisinide
Aaa ben onu anlamamistim7.62 olan dun 5 li olan bugün ya degerim düşüyor yada laboratuvar değişiyor su belirsizlik mahvediyor beni
Zaten su aceleci halimden geliyor başıma ne geliyorsa bugünkü dünkü den koyuydu yarin sabah anlaşılır muhakkak gelde bana anlat :)Merhaba gebelik testiyle evde de kontrol edebilirsiniz her sabah koyulasarak gitmesi lazim. Simdi malum pandemi var iki gunde bir 2 katina cikiyor mu diye kan vermektense evde bir sure takip edip 1 hafta sonra tekrar kan vermek daha mantikli gibihayirlisi olsun cok erken ogrendiniz, ben de cok yeniyken ogrenmistim döllenme uzerinden 9 gun gecmisken, adetime 5 gun varken yani tam 3 haftalikken. Size zaman geçmez simdi
Valla bende acele ettim şimdi stresliyimZaten su aceleci halimden geliyor başıma ne geliyorsa bugünkü dünkü den koyuydu yarin sabah anlaşılır muhakkak gelde bana anlat :)
Evet farkli yerlerde ufak farklar oynuyor diye biliyorum bende ama nasip kısmet artık çok teşekkür ederim :) inşallah boşa umitlenmiyorumdurTesti verirken hep aynı yere gitmeye dikkat edin bir de, ölçüm hassasiyetleri farklı olmasın, hayırlı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?