sonuçlarıma bakarmısınız hamilelik var mı yokmu

perili34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
84
36
88
30
kaç gündür mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum yeşilli geniş olan test dün ilk idrarla silik çıktı bugün 2 idrarla yaptım oda silik çıktı farklı markalar ve 5 dk içinde çıkan çizgiler bekleme çizgisi değil kan sonucumu veren kadın yok dedi

Eklentiler

• 1622106565702486373127416731694.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 921
  • 1622106620979655895905547314777.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 916
5 ve üzeri gebelik var demek. 2 gün sonra tekrarlayın bi 2 katı artış varsa var demektir.

5 ve uzeri hamilelik..

Adet günün geçmişmiydi peki canım testi verdiğinde yada idrarda yaptığında

Sağlık ocağında yaptırdığımız 7.62 çıkmış oradaki Dr var gibi bekleyelim muhtemelen var dedi inşallah düşmez degerim bugün 3 tane test yaptım hepsi farklı marka silik özel le sağlık ocağının arasında fark var hangisi doğrudur?

Aynı gün mü yaptırdınız ikisinide

Merhaba gebelik testiyle evde de kontrol edebilirsiniz her sabah koyulasarak gitmesi lazim. Simdi malum pandemi var iki gunde bir 2 katina cikiyor mu diye kan vermektense evde bir sure takip edip 1 hafta sonra tekrar kan vermek daha mantikli gibi hayirlisi olsun cok erken ogrendiniz, ben de cok yeniyken ogrenmistim döllenme uzerinden 9 gun gecmisken, adetime 5 gun varken yani tam 3 haftalikken. Size zaman geçmez simdi

7.62 olan dun 5 li olan bugün ya degerim düşüyor yada laboratuvar değişiyor su belirsizlik mahvediyor beni
Aaa ben onu anlamamistim yukselmesi gerekti kimyasal gebelik de geciriyor olabilirsiniz. Ama kan vermeyin boşuna evde takip edin kirmizi cizginin koyulasmasi lazim, koyulasmiyorsa adet gelir yakinda.

Zaten su aceleci halimden geliyor başıma ne geliyorsa bugünkü dünkü den koyuydu yarin sabah anlaşılır muhakkak gelde bana anlat :)

Testi verirken hep aynı yere gitmeye dikkat edin bir de, ölçüm hassasiyetleri farklı olmasın, hayırlı olsun şimdiden
Evet farkli yerlerde ufak farklar oynuyor diye biliyorum bende ama nasip kısmet artık çok teşekkür ederim :) inşallah boşa umitlenmiyorumdur

bugünki testimde silik çıktı ama sanki biraz daha belirgin gibiydi değerim düşseydi bugün çıkmazdı diye düşünüyorum pazartesi tekrar kan vericem başka bi hastanede :) inşallah güzel sonuçlar yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…