- 7 Ekim 2021
- 43
- 20
- 3
- 26
- Konu Sahibi Ecem 01onur
-
Teşekkür ederim tahminen ne kadarlik oluyor daha doktora gitmedim156 çıkmış hayırlı olsun taze bir anne adayısınız
Amin❤Amin inşallahsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım
Canım benim hayırlı olsun hamilesin
Teşekkür ederim ❤❤ darısı tüm isteyenlereCanım benim hayırlı olsun hamilesin
Daha çok yeni beta hcg değerin ben az 1000 üzeri olması lazım seninki 150 civarı 2 gün arayla kan tahlili ver yükselişini takip etTeşekkür ederim tahminen ne kadarlik oluyor daha doktora gitmedim
Şuan peki kadın doğuma gitmeme gerek varmı?Daha çok yeni beta hcg değerin ben az 1000 üzeri olması lazım seninki 150 civarı 2 gün arayla kan tahlili ver yükselişini takip et
Doktorun varsa düzenli gittiğin haber ver yoksa değerin 1000 üzeri olsun öyle git keseyi de gör inşallah öncesi için gitsen de keseyi göremezsin zatenŞuan peki kadın doğuma gitmeme gerek varmı?
Bu değer sürekli hergün yükseliyor mu pekiDoktorun varsa düzenli gittiğin haber ver yoksa değerin 1000 üzeri olsun öyle git keseyi de gör inşallah öncesi için gitsen de keseyi göremezsin zaten
2 günde bi 2 katına çıkması gerekirBu değer sürekli hergün yükseliyor mu peki
Çok teşekkür ederim2 günde bi 2 katına çıkması gerekir
Rica ederim canım benim senin adına çok sevindimÇok teşekkür ederim
Bir önceki adetinizin başlangıç tarihinden itibaren hesaplanıyorTeşekkür ederim tahminen ne kadarlik oluyor daha doktora gitmedim
Hayır hcg değerine göre bakıyor doktor çünkü geç döllenme durumunda tutmuyor haftasına göre küçük görünüyorBir önceki adetinizin başlangıç tarihinden itibaren hesaplanıyor
hcg'den ziyade ultrasonda net belli olur ama o zamana kadar sata bakıyor doktorlarHayır hcg değerine göre bakıyor doktor çünkü geç döllenme durumunda tutmuyor haftasına göre küçük görünüyor
Benim adetim düzensiz aslında icime doğdu test yaptim pozitif cıktı vermek istedim kan testi deRica ederim canım benim senin adına çok sevindimAdetin geçmeden mi verdin tahlili biraz yeni çünkü
Evet ultrasonda daha net olur doğruhcg'den ziyade ultrasonda net belli olur ama o zamana kadar sata bakıyor doktorlar
Anladım canım olsun pozitifi gördün ya için rahat olsun peki belirtin oldu mu şimdi bende bekliyorum da bir hafta sonra test yapacağımBenim adetim düzensiz aslında icime doğdu test yaptim pozitif cıktı vermek istedim kan testi de
Göğüslerim de siskinlik oldu ve kasık ve bacak krampları oldu biraz göğüslerim hala şiş veAnladım canım olsun pozitifi gördün ya için rahat olsun peki belirtin oldu mu şimdi bende bekliyorum da bir hafta sonra test yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?