• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık sonuç???okuyun görün :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

masal0663

limon ağacı
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
804
13
96
Ankara
uzun uğraşlar sonucu 5 yıl sonra bir kızımız oldu...dünya tatlısı sağlıklı çok şükür....
yaşım geçmeden 2. bebek olsun diye kızımız 4 aylıkken çalışmalara başladık :30: olmadı olmadı aylarca bekledik ama aylar sadece bu sefer yılları beklememe kararı almıştık...doktora gittik...klomen çatlatma iğnesi ooooooo alışık olduğum herşey...maddi ve manevi bunları kaldırmak kolay değil yaşayanlar bilir :34:
E artık cinsiyette seçelim bide erkek olsun dedim beeen eşim değil..o bebek olsun sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil diye düşünür ama erkek isterdi...biliyorum hatta eminim :1:
neler yapmadım ph ı 7 nin üstünde su içtim hep..hatta ben garanti olsun diye 8 in üstünde tercih ettim...erkek bebek diyeti yapmaya eşime de çaktırmadan yaptırmaya çalıştım..hatta oturup konuştum "sağlıklı olsun elbette bebeğimiz Rabbim sağlıklı olanı hayırlı olanı erkek evlat olarak nasip etsin canım şunları şunları şunları yapalım mı?" diye....ilişkiden önce sert kahve,soğuk duş tam yumurtlama günü ilişki (ovulasyon testleri yaşantımın bir parçası olmuştu artık).......yok olmuyor..rahim filmi mi çektirsek..e borç edip tüp bebek mi yaptırsak...neyse bu son ay serbest artık Rabbim nasip eder mi etmez mi takip makip yok sık ilişki:4::4:....hoooooooop bebek geldi çoooooook şükür :emir_bebek: :nazar:
tabi sonrasında cinsiyet merakı...nub görünmüyor...6-7 haftalık ultrason yok o haftalar doktora gitmediğim için bebek kesenin içinde nasıl uzun mu yuvarlak mı cinsiyetini tahmin edelim...lahana testi kız diyor...lavabo açıcı testi kız...süt erkek...benim hissettiğim kız...çirkinleştim :27: karnım geniş :49: idrar açık :6: aş erme kızımda da olmadı bunda da yok...tatlı yiyorum ama ben hep tatlı yiyorum ki :56::9: 12. haftada gittim doktora %50 %50 dedi:37:..16. haftada niyetliydim ramazanın son günü 29 gün tutmadım son gün nerden esti tuttum bebek kıpırdamadı göstermedi doktorum "aç ayı oynar mı?" dedi bide üstüne:50:...elimde ultrason kağıtları kızımınkiyle karşılaştırıyorum aaaayyy:52: ne hikayeler dinledim sonra son dört hafta ne kadar buralara yazsamda hevesim geçti...
Rabbim sağlıklı nasip eyle artık cinsiyetinin bi önemi yok demeye başladım nihayet :46:
20. haftadayız...bugün doktora gittik bebeğin cinsiyet belli oldu...erkek...

çok zamanınızı aldım...umudunuzu kaybetmeyin..dua etmek kadar yapılacak doğru bir iş yok bence...şükürler olsun ki bunları Rabbimden istiyoruz kuldan değil...O da kulunun gönlüne göre veriyor yada vermiyor..ama sonucu hep hayırlı olan oluyor....

Allah kimseyi evlat hasreti,evlat özlemi ve evlat acısıyla sınamasın...hepinizin gönlüne göre versin Yaradan..."Ol" desin tüm dilekleriniz oluversin :16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
akşam akşam güldürdünüz beni :52: :52: :52:

20. haftada mı gösterdi:53: bak bir de geç gösterenin de kızı olur derler :1: Ohh ne güzel, allah gönlünüzdekine göre vermiş

rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
akşam akşam güldürdünüz beni :52: :52: :52:

20. haftada mı gösterdi:53: bak bir de geç gösterenin de kızı olur derler :1: Ohh ne güzel, allah gönlünüzdekine göre vermiş

maşallah Rabbim hayırla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.

teşekkür ederim hepinize...istemenin esrarı...Hepimizin gönlüne göre versin en güzelini versin Rabbim herşeyin...etrafımdakiler mutlu olunca ben de mutlu olabilirim ancak...e tek başına bi işe yaramıyor değil mi :16: :16: :16:

Back